Grattis Jonas <3

Idag fyller min underbara pojkvän 19 år! Så skönt att jag har höstlov just denna vecka så jag kan vara hos honom idag! Stort grattis på 19 års dagen älskling!
 
 
 
 

Ice leker med en toarulle


Vad gör man när man inte orkar andas?

Som alla här har märkt så lyser jag med min frånvaro från bloggen. Men jag orkar inte, det är ett under att jag fortfarande orkar andas, det har hänt så mycket på sistone och det är så mycket gammalt som grävts upp igen.. Jag orkar knappt ta mig upp ur sängen, jag klarar inte av att nån blir irriterad på mig, jag orkar inte ens göra hälften av allt som måste göras och jag orkar knappt andas. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag försöker vara positiv o glad och inte bekymra andra människor omina problem, men vissa stunder är det nästan omöjligt att le. Jag vill verkligen orka blogga, jag älskar att blogga, det är nånting jag verkligen brinner för! Men jag orkar inte låtsas vara glad och jag vill verkligen inte att det här ska bli en negativ plats, så jag ska försöka blogga så mycket jag orkar och dom stunder när jag känner att jag orkar vara positiv!
 


Utställning 13/10-13

Var nere i skåne på utställning med Kicki, Sören och Ellinor! Vi hade en otroligt trevlig helg! Vi hade 10 hundar med oss ner och kom hem med 20 rosetter! Ice ställdes för första gången som unghund!
Ice placerigar då? 
1:a i sin klass
3:a bästa unghund över 12,5 tum
1:a junior handling
Är otroligt glad och stolt över Ice och väldigt nöjd med helgen! 



John Moore

Bilder från John Moore clinicen igår. 







RSS 2.0