Gothenburg international horse show

Igår va jag på Göteborgs horse show med skolan! Hade otroligt kul! Tänkte ta o försöka orka lägga in alla bilder o berätta om vad jag såg o vad vi gjorde! Hade i alla fall en fantastisk dag!  Jag träffade 3 personer igår som jag tog bilder med! Den första var ingen mindre än Tyra Sjöstedt ! Jag har träffat min största förebild! Jag har nog aldrig haft så hög puls som jag hade när jag stod bredvid henne! Jag svävade på moln hela dagen! Efter henne träffade jag Peder Fredriksson han är en otroligt duktig ryttare och jag vart otroligt glad över att få träffa honom! Sist var det Nellie Berntsson.. jag vet inte vad jag ska säga! Jag har aldrig gillat henne.. jag och Alva gick o pratade om att vi inte gillar henne oså precis då gick vi förbi henne o Alva springer efter och skulle ha en bild med henne, så då tog jag väll också en. 
 
 Tyra var mycket snyggare i verkligheten än vad hon är på bild! Om det nu är möjligt! Själv ser man ut som hej kom o hjälp! Fina Tyra!
 
Jag och Peder
 
Jag och Nellie

Läget just nu

Jag mår inte bra alls. Mår bara sämre o sämre, orkar ingenting. Var i skolan i måndags men inte igår eller idag. Detta är så sjukt jobbigt, jag sitter seriöst o gråter för att jag är så trött på att vara trött.
Jag försöker leva i nuet. Ta en dag i taget. Jag vill bara få reda på vad som är felet o just nu bryr jag mig inte ens längre hur, bara jag blir det! Just nu skiter jag i om läkarna ger mig ett A4 fullt med massa olika typer av piller, bara jag får må bra o känna mig pigg och slippa denna hemska värk i kroppen. Jag är trött på att sitta o gråta över allt det här, jag är trött på att må dåligt. 
 
 
 

Utställning i Smedjebacken 8/2-14

Årets första utställning! Det gick jätte bra! Ice vart 2:a tikar över 12,5 tum unghund och vi vart BIS 2:a i juniorhandling!! Grattis till världens bästa Ellinor som vart BIS 1:a juniorhandling med Östen!
 
Fina Hero!
 
Jag och min vackra Orions Ice
 
Uppfödarklass där Orions kennel kom 4:a!
 
Ice med rosetterna!
 
Ellinor och Östen
 
'
Signe!
 
BIS 1:a juniorhandling Ellinor och Östen
BIS 2:a juniorhandling jag och Ice
 
Riktiga handlers!
 
Juniorhandling
 
Uppfödarklass
 
Lilla Elvis! <333
 
 

Fear can make you fly

 

Gårdagens två hästar

Var hos läkaren i måndags och då vart jag sjuksriven måndag tisdag så igår va jag inte i skolan. Istället låg jag hemma och vilade och red Tura och Brunte. Red båda på en åker. Jag tränade på samma sak på båda och det var lite trav och galopp fram och tillbaka och så tränade jag på lite skänkelvikningar och fram och bakdelsvändningar. Båda var jätte snälla och duktiga!
 
 

Tävlar hos ponnysanning!

Jag är med och tävlar på ponnysanning om ett kit med ryttarsmycken! 
 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen
 

Kex choklad med yoghurt

Igår när vi va o handla så hittade jag nånting nytt som jag nästan kastade i häderna på mamma o sa att det här måste vi testa! Sagt o gjort! Jag älskade verkligen denna kex choklad med yoghurt i! Hur gott som helst! Hittar ni sånna här nånatans måste ni köpa o testa!!
 
 

2 februari 2014

Hej hej! Varit dålig på att uppdatera igen.. har varit hemma hela veckan, mår ingen bra alls! Men imorgon ska jag till läkaren så får vi se vad dom säger. Hoppas jag kan få bli frisk! 
Idag har jag och Ice varit hos Eva och Ellinor! Vi har trimmat de sista på Ice inför utställningen på lördag! Taggar sjukt mycket! 
Här är lite bilder från idag! 
 
 

Februari

 

RSS 2.0