Dagen

Skolan gick som vanligt bra i skolan, skrev SO prov om riksdag och regering, det kändes helt okej faktiskt! Och på sången började jag sjunga Euphoria, den kändes rätt bra faktiskt!

När ja kom hem satt jag en liten stund på soffan, sen laga jag Jonas o pappa mat o åt lite sen gick jag o mockade o så hjälpte Jonas mig att ta in hästarna o så red jag Laijos. Skrittade i ca 15 min. De blåste rätt mycket o hon var ju ensam så hon va lite hispig o höll på att dra iväg en gång men sen gick Jonas framför som en säkerhetsåtgärd o då lugna hon ner sig jätte mycket!

Föresten såg att mitt paket från nelly kom igår! Klänningen är underbar!

Tura o Laijos för länge sen.


Ännu en dag

Skoldagen var rätt chill, hade fysik, engelska, svenska o elevensval! På elevensval har jag textilslöjd o idag stickade jag klart mina bebis sockor som jag hållit på med hela 9:an. Jag tyckte dom vart jätte bra o ja vart jätte nöjd och de var tydligen min lärare också för jag fick ett C för dom! Nu kanske jag äntligen kan höja hela mitt betyg till C till sommarn!


Godnatt!

Hej hej, skoldagen flöt på med huvudvärk.. O ikväll var de dans på skolan för alla som går i 9an på våran skola, i Storå, Frövi o Ljusnarsberg. Jag gick dock inte då jag hade så ont i huvet o inte hade nån ork alls i kroppen. Så kvällen spenderades med Jonas. Vi tittade på några avsnitt av lie to me o åt cheez heartz! Dom va skit goda!

Lovisa var o red Tura idag med mamma! Så skönt att få hjälp när man inte är hemma!

Men nu ni! Nu ska jag lägga mig o titta på insidan av ögonlocken! God natt!


Dagens outfit


Pink prinsess

Beställde min balklänning idag! Försökte igår men de funkade inte men idag fick vi ordning på de. Den är otroligt fin o ser fram emot att få ta på mig den! Sen köpte ja även en skjorta eller vad man ska kalla den.



Skolan

Första skoldagen efter lovet! Usch vad jag är trött! Lovet flög iväg! Men det är bara 4,5 veckor kvar till nästa lov så de e bara att hålla ut!

I lördags red jag ut en sväng på Tura med mamma o Brunte som sällskap o igår fick hon vila. Idag får vi se vem som rider henne!


Katniss Everdeen the girl on fire


Gossip girl time!


Love what you do

Idag gick jag o mamma ner till stallet och tog ut shettisarna på banan o tränade NH med dom, de behövs, speciellt med Betty då hon kan va rätt dominant mot barnen. Dom ville inte riktigt i början men sen fatta dom o så insåg dom att de är igen ide för vi bestämmer.

När vi va klara med dom tog vi ut Tura o Brunte. Vi tränade NH i ca 25-30 min o sen hoppa vi upp barbacka o bara öva att styra med sitsen o flytta fram/bakdel o de gjorde vi i 20-25 min.

Efter de mockade vi hela stallet o sen tog vi in alla hästar o tog Sheeba o Laijos på en skrittur på 10 min. Vi va i stallet i ca 4 timmar.


Pretty little liars


Promenad

Igår tog jag och Sofia ut shettisarna. Sofia red Betty och jag gick med Trissan. De va jätte kul! O samtidigt fick jag motion. Jag har ju börjat ta promenader för att försöka få motion o snart hoppas ja på att ja ska orka ta mig ut o jogga.


Klar!

Är klar i stallet! Eller ja jag va klar vid 20 över 9. Jag o mamma gick ner till stallet kl 7 och tog ut hästarna och tog Sheeba o Laijos o tränade lite NH med dom o sen skrittade vi i ca 10 min med dom. Laijos har varit skadad men är nu mycket bättre, hon har en gammal hälta som kommit fram men som har hållt på o uträtts i flera veckor o hon har gjort stora framsteg! Och igår fick vi årder om att börja skritta henne i 10 min varannan dag! Det gick bra, men hon var pigg!


Hunger Games dax!


Dagens pass

Dagens ridpass var en dröm! Tura gick jätte bra! Har alltid kämpat med fram o bakdelsvändningar men idag gick hon som en klocka! Och hon travade också sakta utan att jag behövde jobba så mycket med de. De ända var att hon hade lite problem med högergaloppen, hon tog först bara vänstergaloppen i höger varvet men de fick jag också ordning på. Ett dröm pass helt enkelt! Fast innan ja o mamma började rida så tränade vi lite NH från backen, det gick också jätte bra!


Love


Hästarna rullar

Hästarna rullar sig efter en härlig ridtur. Men vad är vitsen? Täcket ät ju i vägen! Dom brukar ju inte ha täcke men dom va svettiga.


Let's be diffrent

Tänkte börja inlägget med gårdagen.
Red Tura igår, har inte ridit henne mycket alls senaste veckorna pga massa olika saker, bl.a så när jag är hemma så äre nån annan som ska rida eller så ska hon vila osv. Tura har föresten börjat fälla otroligt mycket päls! Det är som att det är vår för Tura!

Vad händer idag då? Jo imorse gick jag upp o tog ut hästarna o sen dess har jag inte gjort något alls.
Mina planer för resten av dagen då? Jo nu ska ja sitta på soffan ett tag till, senare idag ska ja försöka städa mitt rum, mocka o ikväll ska jag ev. gå på bio med en kompis. Det var länge sen jag gjorde något med kompisar o många tycker de är otroligt konstigt, men jag har min kille o spenderar ofta hellre kvällen i hans famn o tittar på film än att ränna runt på stan eller snacka en massa tjejsnack, men självklart är de också kul.


Nitar<3


Inspiration


Inspiration


När ska detta ta slut?

Sjuk... Magsjuka troligtvis. Orkar inte med detta! Så nu är de lov o jag ska bli helt frisk! Dagen till ära ska jag ligga i sängen o titta på gossip girl o må illa! Hoppas dock ni mår bra! Ska försöka blogga så mycket jag orkar!

Blair o Chuck.


Alla <3 dag

Glad alla <3 dag på er! Hoppas ni får en otroligt bra dag oavsett om ni är med er pojk/flickvän, kompisar, familj eller ensamma!
En massa kramar till er!

Dagen till ära är jag sjuk.. Men jag o Jonas ska mysa en massa idag och ikväll kanske titta på nån film o ungås med familjen.


Glöm inte!

Glöm inte samarbetet fatmas.se där ni har fått en exklusiv rabattkod på en av Fatmas fina seriekassar! Så istället för att betala 110 kr st som alla andra får ni dom för bara 90 kr st!
Allt ni behöver göra är att ange rabattkoden "Erika" i kassan. Och det är även fri frakt! Hur awesome är inte de?

Rabattkod : Erika

Men skynda er! Erbjudandet gäller endast till den 20 FEBRUARI!


Plugga

Tänkte ta de lugnt ikväll men icke sa nicke! Har biologi prov imorn bitti så måste plugga! Så nu ska jag sitta med näsan i boken ett par timmar!


The Hunger Games

Snart är denna dagen slut! En lektion kvar o de är bild så de är lugnt. Har nyss börjat se hunger games på språkvalet. Älskar den filmen! Och böckerna! Äkta hunger games fan! Sista delen av filmen får vi se på fredag.
När jag kommer hem blir de älsklingens goda nudelsoppa! Skriver mer senare.

May the odds be ever in your favor!


Insperation


Insperation


Provet avklarat!

Jahapp då var alla nationella i svenska avklarande! Vart klar med uppsatsen 09:40 men var tvungen att sitta till 10:45 så jag skrev rent och sen var de bara att vänta. Nu har vi inget att göra förens 20 över 12 har vi lunch o sen börjar nästa lektion 12:45. Lite segt att vänta så länge men de får gå!

Dagens insperationsbild:


Prov!

Happ då var de dax för ännu ett nationellt prov! Idag är de svenska uppsats! Pappa är helt underbar o kör mig till skolan så att jag slipper bli sen då bussen alltid kommer sent. Skriver mer nån gång efter provet!

Vi fick föresten klasströjorna igår! Här får ni en liten sneak peak. Bättre o fler bilder kommer senare.


Prov dags

Nu sitter jag på bussen på väg mot skolan, första jag ska göra är att skriva prov fram till kvart över 12. Är faktiskt inte ett dugg nervös! Detta blir ju ett av dom enklare proven då de är på svenskan, annat blir de ju i fysik o engelska osv. Men önska mig lycka till!
Jag försöker slänga upp något här så fort jag kan!

Dagens outfit


Huvudvärk

Dagen har gått segt! Har haft en sån huvudvärk att jag blir tokig! Men för övrigt så har de inte varit så jobbigt.

Efter skolan så stack jag o köpte en coola o choklad tills imorn då jag ska sitta o skriva nationellt prov från 08:40 till 12:15. Om jag bara inte har huvudvärk så lär de gå bra. Blir väll lite jobbigt att sitta ner då vi har rätt hårda stolar, men de ska nog gå!

Har nyss suttit o skrivit en liten sak till min språkvalslärare och nu ska jag vila en stund o sen titta på Gossip Girl.


Insperation


Ny klippt

Dagen idag har väll flutit på rätt bra, trött är man väll men de är man alltid. Hade dock inget prov idag, de var framflyttat till den 14de.

Klippte mig igår, eller ja jag toppade så de vart inte nån större skillnad men ni får en bild ändå, nu är väll håret lite vågigt också för en gångs skull.


Rabattkod

I samarbete med fatmas.se så har jag fått äran att ge er en exlusiv rabattkod på hennes fina seriekassar!
Så istället för att betala 110 kr st som alla andra får ni dom för bara 90 kr st!
Allt ni behöver göra är att ange rabattkoden "Erika" i kassan. Och det är även fri frakt! Hur awesome är inte de?
 
Erbjudandet gäller tills den 20 februari!
 
Rabattkod : Erika
 
Detta är min favorit då jag älskar Gossip Girl!
 
Klicka HÄR för att komma direkt till kassarna!

Insperation


Insperarion

Har inte gjort nånting vettigt idag, eller jo jag har tvättat o städat lite men ändå. Men nu skulle jag behöva plugga, har so prov imorn.
Men hur ser min vecka ut?
Jo imorn har jag so prov och så ska jag rida.
På tisdag är jag hos Jonas, vet inte riktigt om de är något speciellt då.
Onsdag har jag nationellt läsförståelse prov i svenska
Torsdag är de väll inget speciellt
Fredag har jag de sista nationella provet i svenska, uppsatsen
I helgen ska jag väll mest ta de lugnt!

Dagen insperationsbild:


Mår bättre

God kväll kära läsare! Orkade inte blogga igår då jag mådde otroligt dåligt. Jag låg och sov nästan hela dagen och den tiden jag inte sov låg jag i sängen som en död säl. Men tack vare min vilodag mår jag bättre idag! Förhoppningsvis blir det ännu bättre tills imorn! Är sjukligt trött på att vara sjuk! Har inte så mycket mer att skriva nu mer än att jag ska spendera resten av kvällen med Jonas och titta på Gossip Girl och plugga!
 

Nitar

Hittade en otroligt fin skjorta på Nelly. Älskar nitdetaljer!
 
Klicka på bilden för att komma till skjortan!
 

RSS 2.0