Struktur i livet?

Jag är en person som egentligen älskar att planera! Men ändå så är allt i mitt liv otroligt oplanerat och ostrukturerat! Tar dagen som den kommer och så vips så var dagen borta och hann inte ens med hälften av dagens måsten. 
 
Så nu ska jag börja planera bättre, ska jag hinna med skola, häst, hund, hem och allt som hör till livet så måste jag börja strukturera och planera allt bättre annars sitter jag snart i skiten igen med väggen framför näsan.. igen.. Så! Från och med nu, schemalägga dagarna. 
 
Känner även lite samma i ridningen, där är jag dock som bäst! Planering är otroligt viktigt så även om jag inte sätter upp veckoscheman så ska en vecka innehålla olika saker. Jag sitter inte och nöter på bommar 7 dagar i veckan eller bara kondition. Jag anser att varierad träning är bäst och ser till att få med lite av alting varje vecka. Sen är det så att är det något som verkligen måste jobbas på så lägger jag ju självklart mer vikt i de! 
 
Men nu är det slut på det röriga! 
 
Om det vore så enkelt att plocka bort stress osv.

God morgon

God morgon på er! Hittills har jag hunnit med att duscha och ligga i sängen och läsa lite bloggar. Ska starx ta och kliva upp och gå ut och ta ut Ella och Delilah och sen gå på en längre promenad med Ice. Om min mage nu tillåter det. Usch har så ontoch hade det redan igår. Den gör ont och jag är hungrig men kan inte riktigt äta på grund av att magen gör så ont. Hoppas jag får någon bukt på det hela! 
Åker till skolan 11.10 idag. Efter skoan blir det hem och rida. Varför gick jag inte upp tidigare och red nu på förmiddagen för? Suck.
 
Vad ska ni göra idag? Ha en trevlig dag!
 

Tidsplanering var inte min grej

Som vanligt när jag går emvecka så tror jag att man har en massa tid på eftermiddagen/kvällen. Men när ska jag lära mig att jag inte har det? Suck.
 
Kom hem och trotts hungern så hoppade jag i ridkläderna och begav mig ner mot stallet! Hämtade in Lalle och gjorde iordning henne på en gång. Satt uppe i sadeln 18.50. Stackarn som stått fredag, lördag och måndag var en exploderande bomb idag. Hon var väldigt pigg men helt ok ändå i söndags men med vilan igår vart det lite mycket tror jag! För idag studsade vi och stod på två ben och lite allt möjligt. Men efter mycket delade åsikter om livet och när vi båda var genomsvettiga så klickade det tillslut och hon gick riktigt fint! Speciellt i galoppen. 
 
Men har en massa energi så ska sätta mig och leta inspiration och försöka skriva lite inlägg åt er. 
 
Ha en bra kväll!
 
Blir inga bra bilder på nånting alls i mörkret! Började rida när det var ljust men som tur var så kom mamma ner när det började mörkna på och tände åt mig, annars hade vi fått rida i totalt mörker!

Tisdag

Hej på er! Tog mig en sovmorgon idag, trotts att jag var otroligt trött så vaknade jag med ett litet leende på läpparna. Hade en bra kväll igår. 
Trotts trötthet så är det bara pepp musik i lurarna och hjärnan går i 310. Ibland behöver man bara släppa allt för en kväll och bara ha roligt med en bra vän!
 
Skulle ha ridit imorse men eftersom att jag tog sovmorgon så var jag bara ner och tog av Lalle täcket och släppte ut Ella. Så den tar vi i eftermiddag. 
 
Men först! Skola! Men idag ska jag försöka lägga lite tid på bloggen, är så taggad på livet idag och inspirerad så ni anar inte. Länge sen jag kände mig så peppad. Ska även fota Lalle lite om det inte hinner bli för mörkt bara. 
 
Ha en bra dag och hoppas ni mår lika bra som jag gör idag!
 
Haha denna är så klockren!

Måndag

Måndag och eftermiddagsvecka! Kan inte avgöra om Jag tycker bättre om förmiddags veckorna eller eftermiddagsveckorna! Jag älskar kombinationen! Men måste säga att det är rätt så skönt att inte behöva gå upp innan solen men ändå hinna med lite saker innan skolan börjar! Ännu bättre när man har prov, man hinner plugga på morgonen innan provet! 
 
Igår testade jag att ta några skutt på Lalle! Åh vilken känsla, även om det inte var högt alls så vart hon super taggad o bara sög tag i bettet! Så skönt att äntligen ha en häst som tycker det är roligt att hoppa! Det stod två låga hinder på banan så hoppade dom, tänkte ta mor till hjälp någon dag och hoppa henne lite mer ordentligt. Men vilken underbar häst, har ridit henne i en vecka nu och det känns redan otroligt bra! Vi kommer bli grymma ihop!
 
Imorse åkte jag hemifrån redan vid kl 10. Var så otroligt trött så duschade, gick o la mig i sängen en stund till. Sedan var det ner tills tallet och gå en liten stund med Ella och fylla vatten. Var otroligt slö imorse. 
 
Någon mer som såg månen inatt? Var så otroligt trött så ögonen gick i kors och efter en stund fick jag så ont av att sitta o kolla på den så jag la mig ner o sov istället!
 
Ella på morgonens prommenad.

Fredag!

Äntligen är fredagen här! Den kunde inte komma mer lägligt, börjar bli lite mycket skola just nu. Alla lärare vill ha prov och inlämningar nu på en gång! Hade sociologiinlämning i onsdags, matteprov igår och psykologiinlämning idag. Nästa vecka försöker jag låta bli att tänka på i denna stund.
 
Efter skolan ska jag bli med Jesper och kolla på bil o vara med när han tatuerar sig. Senare så ska jag och Jesper ut på krogen. Pauliina med familj sover ute hos oss inatt så då snor vi deras lägenhet inatt! Ridning får vi se vad det blir av, hinner jag så skrittar jag en sväng på henne annars får hon stå idag. 
 
Ha en bra fredag!
 
 

Dagens ridpass

Marika var sjuk och orkade inte rida idag så efter mycket funderande kom jag fram till att jag inte bara skrittar ut då jag ska iväg imorgon och inte vet hur jag hinner rida då. Så jag betämde mig för ett pass på bana med lite bommar. Men dagens väder hade andra planer, har ju regnat på förmiddagen så banan stog i vatten. Dikerna runt ridbanan skulle behöva grävas om då dom är så igentäppta och därför kommer allt vatten ner på ridbanan. 
 
Så istället red jag ut och körde ett konditionspass. Hon tyckte det var kul att få komma ut och sträcka lite på sig. Men hon blir bara piggare och piggare för varje dag! Hopplöst fall! energin tar ladrig slut. Ingen havre till henne kan jag säga!
 
Ja hon har ett väldigt lerigt täcke, men vad ska jag säga? Hon älskar livet och älskar att rulla i leran! Haha tänk bara hur hon såg ut utan täcke??!

Jobbigt beslut..

Jag sitter med ett rätt så tugnt beslut... Nämligen vad jag ska göra med Tura.. Hon betäcktes i år i hopp om att hon och Lajos skulle få bli mammor ihop, men hon tog sig inte. 
La ut en annons på henne i våras och trycket var så högt så jag vart helt snurrig, sen löste sig allt och jag kunde ha kvar henne ändå. Då var tanken att mamma skulle betäcka henne och så skulle jag se sen när hon var igångsatt igen hur jag ska göra med henne, men nu sket sig den planen... 
Just nu har Jasmina henne på foder så jag behöver ju inte ta något ansvar för henne. Men ska hon säljas börjar det snar bli dags för det.. Åh är så kluven.. VIll inte sälja henne och hon passar så bra på gården, men samtidigt är jag lite så att vad ska jag med henne till? Tungt beslut som jag inte vet om jag någonsin kommer kunna ta..
 
 

Torsdag

Regnig torsdag.. Men enligt SMHI så ska det bli bättre väder i eftermiddag så vi får hoppas på att det blir det, har ingen lust att rida i regnet... Vill ha körkort och bil som får dra vårt släp så jag kunde lasta Lalle och åka till ridhuset! är 8km dit och för att komma bort från regnet är 8 km enkel väg liiiite för långt.
 
Sitter i skolan just nu, slutar egentligen 12.30 idag men läser ju en matte kurs på egen hand och har lagt in provet idag kl 13 så blir kvar och skriver det innan jag åker hem. 
Hemma står ridning på scemat, får se lite vad det blir, om det blir klättring med Marika eller om jag bara ska skritta ut en sväng så hon får en vilodag och kan smälta allt vi gjort under veckan och allt nytt. Men det återstår o se. Hag byte på hästarna idag också! Nu ska dom få beta ner vinterhagen.
 
Ha en bra dag!
 
 

Dagens ridpass

Red som sagt till grusgropen och tog dagens pass där. Hon var inte speciellt brydd om det nya stället. I vänster varv var hon riktigt fin idag! Men i höger ville hon inte riktigt alls, i traven gick hon bara och slog med huvudet och hade sig, men efter många om och men så gav hon sig och jag fick henne att gå hyfsat där i alla fall. Vid det laget var hästen dyngsur så då valde jag att avsluta och rida hemåt.
Red hem en annan väg än den jag kom och på hemvägen finns det en vägbom. När Lalle såg vägbomen sög hon tag i bettet och börja tagga på hinder... Frustrationen när jag försökte be henne gå på sidan av vägbommen! Haha ojoj, hon ställde sig på tvären och vart väldigt tjurig på mig! Men efter lite övertalning och tröstande ord om att vi får ta och hoppa i helgen så gick hon sedan brevid bommen. Där kan vi snacka om hoppglad häst! Skönt att äntligen ha hittat en sådan.
 
På hemvägen, jag lovar att jag ska fota henne någon dag! Bara så dumt för min skoldator är helt dum i huvet och värdelös för det går inte att importera bilder till den från kameror eller telefoner.. Så måste ta usla telefonbilder och lägga upp dom därifrån...

23 september 2015

Det rullar på bra med Lalle! Red på bana i söndags och bara lite avsaktningar och sen la jag fram en bom och travade över, mamma var med och filmade när jag red. Tycker det är viktigt att man ser hur det ser ut när man rider, för även om det känns bra kan det ju se riktigt illa ut! Lite den känslan fick jag, men jag vet vad jag behöver träna på och det är bra att få se det också. 
Igår red jag och Marika ut för första gången! Så sjukt cool häst. Hon är så stabil i psyket, hon reagera inte på bilar eller nånting alls. Första galoppen ställde hon sig lite på tvären precis när Lajos börja och slog bakut sen for hon iväg i full fart! Haha älskar dom där explosiva sakerna! Så otroligt härlig häst. 
 
Idag funderar jag på vart jag ska rida, ridbanan är nog rätt så blöt så tror jag skrittar till grusgropen och rider där istället, det är liknande underlag där men blir inte riktigt lika blött där. 
 
Min 18års dag var bra! Efter skolan åkte jag hem och red, sen kom Jesper och plocka upp mig så åkte vi in till Örebro och käka pizza. En lugn men trevlig kväll. 
 
 
 

18 år idag!

Har inte riktigt fattat det än! Denna dagen är en dag som de allra flesta ser fram emot nån gång under sin ungdom! Som jag väntat på denna dag. Men vet ni vad? Klockan är 10 och jag känner mig inte annurlunda än. Haha, nej största skillnaden kommer vara att kunna köpa triss, värktabletter och kunna sjukanmäla sig själv. 
Haha fick frågan av min syster Wilma i lördags om jag skulle ut på krogen idag, på en måndag. Tror faktiskt att jag sparar första krogrundan till en annan gång! 
 
 

Första ridpasset på Lalle

I lördags tog jag ner Lalle till ridbanan och longerade henne en liten stund, så mycket energi så det är helt otroligt! 
Igår tog jag dock första ridpasset hemma på henne. Hon var väldigt pigg då med ska jag ta och säga! Men hon lyssnade bättre på handen än vad hon gjorde när jag provred henne och det är alltid positivt. Det finns mycket krut i den damen och det är nog det som gjorde att jag fastnade så för henne. Vi gjorde dock inget avancerat utan lite skritt, trav, galopp, avsakningar och lite flytta för skänkeln. Haha det stod två hinder på ridbanan och hon sög tag väldigt bra och taggade till när vi red förbi dom. 
 
Nu bara längtar jag hem för att få fira min födelsedag uppe på hästryggen!
 
Efter gårdagens pass.
 
Dom andra hästarna var väldigt nyfikna på henne när vi gick förbi deras hage!

Hej såhär en stund innan midnatt

Resan hem med Lalle gick jätte bra! Hon stod som ett ljus i transporten! Ihopsläppet med henne och Lajos gick bra, dom nosade lite på varandra i stallet men i hagen var dom fullt upptagna med att äta så dom sa inte mycket till varandra där. 
 
Imorgon skulle det nog vara soligt så ska ta ner henne till ridbanan och ta lite bilder. 
Känner också att det är dags att byta design! Har haft denna väldigt länge nu och vill ha något lite ljusare och något med Lalle! Tura står ju kvar i stallet men Jasmina har henne på foder så jag gör inget med Tura längre. Så nej nu är det dags för förändring! 
 
Nu ska jag snart gå och sova, men ska försöka orka skriva ihop nåt inlägg så ni får något att läsa imorgon förmiddag, för imorgon tar jag sovmorgon!
 

På väg hem med Lalle!

Nu rullar vi hemåt från Laxå med min fina Lalle i transporten. Hon är ett 7 årigt sto E:Lordanos - Lux Z. Ett riktigt litet krutpaket. Ska bli otroligt kul att få utvecklas med denna häst! Detta känns väldigt bra måste jag säga, tittat på andra fina hästar men ingen av dom slog den magkänslan jag får med denna häst, känns som att det kan bli riktigt bra! 
 
Efter flera veckors (två månader tror jag) letande höll jag på att bli gråhårig av att leta häst och det började bli sämre tryck på hästnet, eller ja det kom ju upp massa annonser men färre och färre som var av intresse. Skrev på facebook att jag letade häst och så skrev Pelle (Pär-Ola Nyström) och sa att han hade en häst som kanske skulle kunna passa mig. Har ju varit en del hos honom i vintras när jag var med Jesper när han hade praktik hos Pelle. Men i alla fall, åkte oh provred och det kändes så bra så jag sa ja på en gång. Så har gått och väntat på denna dagen sen i lördags! Ska fota/filma henne någon dag när det inte regnar så ska ni få se henne. 



Idag händer det grejer!

Har försökt blogga dessa dagar när det varit tyst men när jag ska skriva har det bara varit tomt i huvudet! 
Men nu är jag tillbaka. 
Varit på bio två gånger denna vecka! I tisdags var och såg trainwreck och igår var jag och såg andra maze runner filmen! Sjukt bra filmer båda två! Kan skriva en liten sammanfattning senare! 

Men!! Idag ska jag åka och hämta min nya häst! Helt sinnessjukt va taggad jag är! Mer info kommer senare. 




Som ett barn på julafton

Trotts dagens datum och sorgen som kommer med denna dag så är jag glad. Eller ja jag är mer än glad, just nu försöker jag göra allt för att vara tyst medan jag sitter och studsar upp och ner av iver.. Blir bara ivrigare för varje dag! Åhhh vill bara spola fram tiden, berätta för allt o alla och kan verkligen inte vänta! Men ni får ta och vänta lite till (haha eller ja snarare jag som får vänta), men i slutet på denna vecka ska ni få veta varför jag studsar upp o ner som en liten flicka som ska få en hundvalp. 
 
Bilden har inget med inläggt att göra

Saknar dig min ängel!

Idag är det 4 år sedan min Prinsessa fick lämna denna jord! Saknar henne så sjuktigt mycket... Jag har alltid sagt att allt händer av en anledning, jag kan inte låta bli att undra, hade jag varit här där jag är idag om hon varit kvar? Hade jag kommit längre? Eller hade jag kommit till en punkt där jag sen stannade och bara stod still? Jag har en massa frågor och jag undrar hur livet hade sett ut om hon fortfarande var med mig! Hon hade varit 11 år vid det här laget. Men med henne hade jag inte köpt Tura. Jag hade kanske inte heller suttit nu och letat häst. En massa frågor snurrar i mitt huvud... Frågor jag aldrig kommer få svar på, men jag får helt enkelt leva med dom frågorna. Men det viktiga är att min Prinsessa har det bra, hon betar på de evigt gröna ängarna och behöver aldrig mer ha ont!
 
 
 
Bilderna tagna för exakt 4 år sedan, hennes sista dag i livet!

Provridit häst

En rätt lugn dag idag! Åkte med Marika till nisses (en liten allt i allo butik i lilla Rockhammar) en sväng vid två tiden och sen hem o äta o socialisera lite med familjen! 
Sen vid fem tiden kom Marika o hämta mig så styrde vi bilen mot Laxå för provridningn! Men vi hann inte komma långt innan vi fastnade i en stillastående kö pga en bilolycka! Tur nog stod i väldigt långt fram i kön och behövde bara stå ca 30 min. 
Provridningen gick bra! Ett riktigt litet krutpaket var det! Liten häst med en massa energi och vet inte om jag behövde lägga på skänkel på henne nån gång alls för att få henne att gå framåt! Det klarade hon väldigt bra själv! Haha, annat var det med bromsen! Men det är så jag vill ha dom! Älskar krutpaketen, sitter hellre på en häst som man får påminna om att den måste lugna ner sig och sakta ner än en häst som man måste vara på med benen så mycket att benen nästan lossnar. För sånt uppskattar varken jag, mina ben eller mina stackars dåliga knän! 

Men det kändes väldigt bra med denna häst och med lite arbete så kan det nog bli ruskigt bra. 

Här är jag nu! Kvällsmys med Ice och datorn! God natt på er alla. 

11 september 2015

Redan? 10 dagar kvar till min 18 års dag! 
Var o red Frasse igår och i onsdags, igår gick det ju som det gick.. Var ju så stel o hade såå ont i kroppen efter dagen innan så ett tag hade jag lust o bara släppa tyglarna o ge upp! Men jag och mina stackars armar, ben, rygg o allt tog oss igenom det och idag har jag inte riktigt lika ont. Jesper stod på backen och vart tokig på mig.. Om man fick en krona för varje gång han sa mer ben, haha. 
 
Idag är det inte mycket på mitt schema, skola och sen hem och göra lite, jag vet inte vad, vi får se hur trött jag är, men ska städa lite hemma, motionera hund och sen får vi se om jag går ner till stallet och plockar lite, varit i mitt stall en gång under den senaste vecka.. Hur sjukt? Ibland är man liksom där 4 gånger om dagen! Haha en stor omställning! Men förhoppningsvis har jag snart en liten pålle står där nere att rida och ta hand om. Bara längtar efter att få komma igång.
 
 

Helt död

Helt död idag! Träningsvärk i hela kroppen och ögonen går i kors. Men bara o fortsätta med allt som ska göras, sätter man sig ner så försvinner all ork ur kroppen och så blir man sittande där. 

På söndag ska jag förmodligen åka o provrida en häst igen! Detta känns bra, lite av ett riktigt drömläge. Men vi får se, tänker inte säga mer än så nu. 

Har inga vettiga bilder så bjur på denna på mina kisse missar! 

I guess

Jag brukar säga och tro att allt som händer, händer av en anledning, jag hoppas verkligen att jag har rätt just nu.
 
 

Plugg

Sitter i mitt lilla kontor och pluggar. Har tänt några ljus och gjort, ehm vet inte vad jag ska kalla de, men mixat röda vinbär ihop med lite glass, så blir väll typ rödvinbärsglass(?). Sitter just nu med matten men efter det ska jag lägga mig i soffan här inne och läsa boken vi läser på engelskan. Ska även försöka skriva lite inlägg till bloggen. Sen blir det nog tack och godnatt för mig! 
Haha ignorera tapeterna i bakrunden, har inte hunnit måla om här inne än. 




Rensat tankarna

Lånade Delilah idag och red ut en sväng med Marika. Var välbehövligt! Men nu är huvet klarare och inte lika fullt på tankar. Att Ice även är extremt kelig ikväll och ligger i skrivande stund på mig i sängen och myser är ju inte helt fel heller! Hästen jag lagt bud på vart dessvärre såld idag, men då vet jag det i alla fall o slipper fundera på det. 
Imorgon är det tidig morgon igen. Så jag tänkte ta tidig kväll så jag kanske orkar beta av en massa måsten imorgon och färdigskriva några inlägg kankse? 
Känns konstigt att be om o låna hästar för att få rida och ännu konstigare att man bara kan komma hem och inte gå ner till stallet alls, att inte behöva ha med de i sin dagsplanering, det hör inte till vanligheten ska jag säga!

Jag är här men inte här

Jag har inte sovit mycket alls inatt.. Jag sitter i skolan men kunde lika gärna vara nån annan stans, är inte alls här i tanken. Väldigt mycket tankar som far runt i huvet just nu, allt från hästköp till en massa annat som tynger mig en hel del, håller mig vaken på nätterna och tar hela min matlust, är hungrig men kan inte äta och huvet bara snurrar. Känner mig otroligt splittrad. Vet inte nånting alls och känner att jag lika gärna kunde ligga i sängen eller sitta på en stubbe i skogen. Funderar på om jag ska fråga mamma om jag kan få låna någon häst och bara ut och rensa tankarna för jag blir tokig. Ska försöka samla mina tankar lite och försöka komma med ett lite vettigare och roligare inlägg senare idag. 
 
Om bara du kunde vara här...

Låt tiden avgöra

Varit och titta på en häst igår och en häst idag! Båda intressanta men det ligger mycket jobb bakom båda och båda har någon form av lite oklar bakrund. Men har nu lagt ett bud på den jag kollade på idag så nu får vi se om ägaren nappar på de. Börjar tröttna på att leta! Kliar i fingrarna och letandet tar så mycket tid och energi! Ska bli skönt när allt är över! 
Finaste pojken! Saknar honom såå!

När vart ansvaret faktiskt mitt?

Jag såg bilden här nedan igår och det fick mig att fundera. Min mor frågar mig aldrig längre om jag gjort läxorna! Det är inget konstigt alls egentligen, jag bor inte hemma, har inte bett om hennes hjälp på flera år och om två veckor blir jag 18. Men jag började fundera. Jag kommer ihåg tiden när mamma frågade om jag gjort läxan, städat rummet och så vidare, men jag kan inte minnas när den tiden tog slut! När är vi så pass stora att våra föräldrar anser att dom inte behöver fråga om vi gjort läxan eftersom att dom anser att det är vårt ansvar? Alla som ska fylla 18 eller nyblivna 18 åringar tycker att fylla 18 är det bästa som kan hända! Men alla vuxna säger bara att den åldern bara innebär mer ansvar. Jag har redan i samband med flytten för 2,5 år sedan tagit i stort sätt allt ansvar och har inte lagt märke till det egenligen. Som jag ändå önskar ibland att det kunde vara som när jag var liten och inte orkade städa mitt rum, då kom mamma och gjorde det åt mig! Idag har jag halvt som halvt kommit in i vuxen världen och har en massa ansvar och som jag ibland önskade att min mor kunde komma och städa åt mig när jag inte orkar! Så alla nyblina 18 åringar och alla som ser fram emot den dagen! Är det verkligen lättare att vara vuxen? Jag börjar tvivla rätt starkt på det faktiskt!



Ingen provriding

Suck, efter många om och men vart det ingen provridning idag. Ska dock troligtvis åka och prova en annan häst imorgon och sedan kanske den jag skulle kollat på idag på idag på söndag istället. Blir tokig på detta hästletandet.. Vill hitta den perfekta och bara vara klar med det hela! 
Har dock stora förhoppningar på den jag ska åka och kolla på imorgon! Det är en grön 6 åring som jag ser en del poential i. Vi får ta och hoppas att den lever upp till mina förväntningar. 
Kommer jämföra ALLA hästar med Frasse.. Haha kommer inte vara lätt för dom 
stackars hästarna att jämföras med Frasse. Men kommer få vara realistik och inse
att jag inte kommer hitta en Frasse!

Nasse och Puh

Frasse och Lajos (eller som jag och Marika kallar dom, Nasse och Puh) på deras sista tur tillsammans imorse. Hur ska dom klara sig utan varandra? Har ni sett en enda Nalle Puh film utan Nasse? Går ju inte! Kommer sakna Frasse nå sjukligt! 



4 september 2015

Jag började skriva på ett inlägg igår, sen vart jag avbruten och det hände en massa och jag kom av mig helt.. Frasse åkte igår så är nu hästlös på riktigt! Ska dock kanske åka o provrida en häst i eftermiddag, men vi får se, varit massa krångel fram och tillbaka men jag tror det är löst nu. 
Började för en stund sen, har just nu håltimme och slutar kl 17 idag. Tankarna om allt i livet just nu snurrar runt för fullt och har en sjuklig huvudvärk, får leta rätt på lite verktabletter och försöka klara dagen. Annars då? Hoppas på att hitta en häst snart så jag har något vettigt att skriva om här! Och det kliar i fingrarna efter ett nytt projekt, vill ha något att göra, att inte ha något att göra gör mig galen! Nu har jag alltid något att göra ändå men vardagen blir så tråkig, ska jag gå i skolan, komma hem och plugga, aktivera Ice och äta? Inget som riktigt låter hjärnan vila och tömmas på tankar och som ger mig energi! Vill ha en häst som står i stallet och väntar på mig, en häst att utvecklas tillsammans med och satsa mot stjärnorna, även om vi inte kommer dit men vi ska ta oss så långt som vi bara kan! Hela vardagen blir så oinspirerad utan häst. Haha snacka om en sann hästmupp! 
 

2 september 2015

Alltså detta känns lite sådär jätte illa! Haha det är 2 september och jag har knappt vant mig vid att skriva att det är år 2015, det är illa. Vad händer i september månad då? Många datum tillsammans med många minnen. 
14 är det 4 år sen jag tog bort min Prinsessa Lillis
21 fyller jag 18!! Ser fram emot de lite faktiskt!
26 är det 4 år sen jag hämtade hem Tura
28 har Delilah bott på Yxe Gård i ett år. Visst har jag sagt att jag sålt henne? Men det var Pauliina som köpte henne så hon bor kvar i stallet.
Jag hoppas även på att fylla på med ännu ett datum! Hoppas nämligen att jag ska hitta en häst snart så jag kan få ett nytt projekt att roa mig med. 
 
Men nu försöker vi ta en da i taget! Hur mår ni idag? Jag mår relativt bra men är så sjukligt trött och vädret gör inte saken bättre. Somnade nån gång efter klockan ett inatt och klockan ringde första gången 4:30(!!!!!!) Jag brukar alltid sätta flera larm innan jag faktiskt måste upp för jag är lite smått segstartad. Men uppstigning kl 05:00, ut o mata Frasse, göra sig iordning och åka till skolan, började 8 och har nu snart haft 3 timmar håltimme. Börjar 12.20 med bästa ämnet!! Psykologi, lätt roligaste och intressantaste ämnet i skolan och därefter sociologi men dom går lite hand i hand. Sen har jag sam och komunikation, helt ok ämnen ändå. Men nu ska jag ta och förbereda mig inför psykologin, ska försöka hinna med att blogga lite när jag kommer hem! 
Ha en bra dag!
 
 

Lite inspiration från Zalando

Jag är egentligen inget fan av dessa sponsor inlägg. Men jag såg detta och tyckte verkligen om outfiten och tänkte dela med mig! En enkel och stilren outfit i diskreta färger, kan det bli bättre?

Kollage med Kissies.se och Zalando
 
1. Top | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Armband
 
Sponsrat inlägg



Work until you no longer have to introduce yourself

Läs rubriken och låt dess betydelse sjunka in "Work until you no longer have to introduce yourself". Jag läste de citatet på Linn Olssons blogg häromdagen. Ju mer jag tänker på den destomer gillar jag meningens budskap. Jag blir även väldigt inspirerad av den. Jag är en person som inte nöjer mig med att vara duktig eller bra på saker, jag vill alltid vara bäst! Sen är det ofta som jag får inse att jag inte kan bli bäst, skolan är ett sånt exempel, det finns mycket jag kan bli bäst på men alla har sina svagheter och jag är medveten om att hur mycket jag än kämpar så kommer jag aldrig bli bäst på matte eller naturämnena, men jag kan alltid bli bättre än vad jag var igår! Det är väldigt viktigt att komma ihåg, man ska inte alltid jämföra sig med alla andra, ofta är det viktigt att bara ta och jämföra sig med sig själv och de man lyckats med tidigare.
Men i alla fall, jag vill vara bäst! Jag har även otroligt mycket drömmar och framtidsplaner och för att uppnå det jag drömmer om ligger det otroligt mycket hårt arbete bakom, jag kommer aldrig sluta kämpa och risken finns alltid att jag inte kommer så långt som jag hoppas på. Men från och med idag ska jag leva mitt liv efter det där citatet, Work until you no longer have to introduce yourself, det speglar verkligen det jag vill och drömmer om! 
 
 

Inspiration

 

RSS 2.0