Sommarlov

Då har man gått ut första året på gymnasiet, igen... Suck, skulle haft ett år kvar nu men nej! Nu lägger jag på ett smile och säger "bara två år kvar på gymnasiet"! Sommarlovet började med årets hittills varmaste dag och ännu en av dom imorgon! Åhh vad underbart. Imorgon står Sofias avslutning, Jespers student och förhoppningsvis lite balpressning däremellan. Eftermiddagen o kvällen är än så länge oplanerad och jag är öppen för förslag. 



Regn, igen..

Sitter på tåget på väg in till skolan. Ska in och ha historia och efter lektionen ska jag skriva ett historia prov och sen rullar jag hemåt igen! Vi får hoppas på att det slutar regna snart! Blir tokig! Skulle behöva klippa gräset och sen är det ju sådär lagom kul att rida i regnet... Men vi får hoppas på de bästa. 
Ha en bra dag i regnet! 



Strömsholm

Helgen har spenderats hos Jesper. Han har jobbat igår och idag och medan han jobbat så har jag fixat stall och pysslat med lite annat. Idag slutade han lite tidigare och när han kom hem tog vi och åkte raka vägen till Strömsholm. Vi var där en liten stund och tittade på lite hoppning och sen åkte vi hem till Jesper, fixa de sista och åkte hem till mig. 
Wilma har ridit Delilah i helgen och Tura har ridits av lite barn i helgen! Imorgon ska jag ta tag i dom igen. Tura har kiropraktorn kollat igenom och fixat de som inte satt rätt och nu borde hon vara hel o fin igen. Ska känna lite på henne och känns hon ren nu så ska hon sättas igång fullt igen. Målet just nu är att kanske kunna starta nån lätt C i höst. Men de får vi se hur de blir med de! 
Ha en bra sista vecka i skolan ni som inte redan slutat!



Hästarna är min räddning

Vad vore jag utan hästarna? Jag har varit sjukskriven en längre period nu i vintras och vad vore jag utan hästarna? Har istortsätt bott i stallet! Inte bara mitt eget utan även Jespers och har även varit med honom lite på hans praktik. Utan hästarna hade man en massa extra pengar, massa ledig tid och antagligen bättre betyg. Men skulle jag inte ha stallet att gå till skulle jag klättra på väggarna och krypa ur mitt eget skin! Hade jag inte haft hästarna som höll mig utanför lägenhetens fyra väggar skulle vägen tillbaka till vardagen varit mycket längre och svårare! Hästarna har hjälpt mig nåt enormt och kommer alltid vara en stor hjälp för mig! Vad vore jag utan dessa fyrbenta saker?
 
 

Slutspurtsplugg och latte




Kiropraktorbesök

Idag var kiropraktorn här och kolla på Tura då hon varit rätt stel och lite oren på sistone. Det gick bra och det var inga större fel utan de va en del smågrejer. 
Delilah har ju hållt på och växt på sistone och nu har hon fått vila en vecka och börjar bli rätt jämn igen så nu kan hon få börja gå igen! Så! Nu är båda hästarna fit for fight igen. 



1 juni????

Vad hände med tiden? 11 dagar kvar till sommarlov! Vad hände? Det var ju april igår oh nu hux flux var det juni... Nu kör vi slutspurten och får klart sista skoluppgifterna innan vi slutar. 
Läget med hästarna just nu är att Tura håller på att sättas igång efter lite vila och Delilah rids lite lugnt just nu då 6 åringen helt plötsligt tagit fart och börjat växa?! Fortsätter hon såhär är hon ju snart 170 i mkh! 
Ice ska sättas igång och tränas både agility och lydnad igen efter att låtit agilityn vara helt vilande sen i höstas och lydnaden ha rvarit lite halvfart och lite nu och då. Nu satar vi på national 2015 och hoppas att det inte kommer en massa annat i vägen för då åker jag och Jesper ner till Värnamo på national i juli. 
 
Fotade Jesper och Vera för nån vecka sedan. Alla bilder ligger på hans dator men här
får ni ett litet smakprov på hur de såg ut!

RSS 2.0