Nanananannananana Catman

 

So true

 

Detta stämmer in på denna dag!

 

Sista skoldagen

Ja ni idag är det sista skoldagen för den här veckan! Sen tar nog dom allra flesta långhelg. Nu på morgonen har jag biologi och djurhållning och på eftermiddagen har vi nån spring sak. hela skolan ska typ gå/springa en slinga på 1.8 km så många gånger som möjligt på 1 timme. Låter jätte kul, ellerhur! Fast nee. Men sen slutar vi. Nu när jag ändå sitter här i skolan helt ensam så tänkte jag ta o försöka redigera klart alla bilder från i lördags!
 
Smakprov
 

27 maj 2014

Hej! Dålig uppdatering igen, men har inte mått alldeles för bra. I lördags var jag på utställning med Ice. Det gick bra, hon skötte sig jätte fint och vi kom på en 3de plats! Hon skulle nog ha kommit högre men hon va jätte nervig, hon såg ut som att hon trodde domaren skulle slå henne o bara hoppa o skutta för alla ljud. Men hon hade nog bara en dålig dag. Men vi är glada o nöjda ändå! 
 

God morgon!

Va på lydnadskurs med Ice igår igen. Åhh va duktig hon va! Det är en gång till kvar på kursen men jag kan tyvärr inte gå sista gången då de är på lördag och jag då är iväg på utställning! 
Nu sitter jag här helt utslagen! Har knappt sovit på två nätter.. Är så trött att jag bara vill gråta! Men jag tar o biter ihop o lider igenom dagen. 
 

Dat feeling

 

På väg mot Stockholm

Är på väg till Stockholm. Vi ska hämta lite grejer från min morbror o så ska jag till läkaren imorgon igen. Suck. Snart får jag inte äta något alls... men man vill väll bli frisk antar jag. Nu återstår de att se vad han säger imorgon. 
 
Va på hundkurs idag. Vi testade på lite spår, Ice va jätte duktig! Och hon har blivit jätte lugn! Det är en tjej som är med med en schäfer och dom har ju Ice alltid haft svårt för schäfrar! Men idag kunde hon gå förbi precis bredvid mig o Ice helt utan problem! Hon är så duktig min lilla flicka! 
 

Film från ritten

Imorgon kommer både film och ett blogginlägg om dagens ritt upp! Vart inga bilder då jag inte hade min fotograf (aka mamma) där, men finns en halvtaskig film som jag tänkte visa och berätta lite om hur det gick! Men det bir imorgon!
 

Today is the day

Ja ni, det är redan fredag! Känns som att det var måndag igår! Det är sjukt och helt underbart va fort tiden går. Kan inte fatta vad som hänt med detta året, det är inte ens ett halvår kvar tills jag blir 17 och ännu bättre, inte ens 1 och ett halvt tills jag blir 18!
Vad händer denna fredag som helt plötsligt bara var här? Nu på förmiddagen är vi på rid men tror vi skulle ha teori eller något sånt, efter lunch har vi historia o sen slutar vi! Hem o sova! Eller inte, för idag är dagen! Nej men det är ju pay and ride här på Kvinnersta och jag har ju sagt att jag ska rida Bella då.. Vad har jag gett mig in på? Kan westernryttaren Juliette ta dig igenom ett dressyrprogram som ska se bra ut? Det återstår att se! Men det kan ju va kul att en gång i livet ha ridit dressyr för dommare! 
I kväll vet jag inte vad jag ska göra, let´s dance är ju slut så har ju inte ens något att titta på!
 
Imorgon är det 1 år sen vi var och hämtade Ice!

För trött för allt

Är alldeles för trött för att blogga! Tror dessutom att jag har feber, eller hade i alla fall tidigare idag.. usch mår inge bra alls! Och min rygg tar livet av mig! Men nu ska jag sova i hopp om en ljusare dag imorgon!
Kvinnerstas stallkisse övervakade oss när 
vi gjorde hö påsar idag! Så sjukt söt är hon! 

Hästar hela dagen

God morgon! Idag står de häst på schemat hela dagen! På förmiddagen kommer de hit två förskoleklasser som ska va med i ponnytravstallet! Vad vi ska göra vet jag inte! Men på eftermiddagen är det programridning på schemat! För imorgon är det pay and ride! Ska bli sjukt kul att rida för dommare! 
 

14 maj 2014

Hej! Nationella gick inte alls som jag ville idag.. Det kändes bara skit! På eftermiddagen hade vi som sagt trav. Men min rygg har hållt på och krånglat hela dagen och en nerv under skulderbladet som hanar i kläm nu och då har hamnat i kläm så fort jag sträckt lite mycket på mig och när den kommer i kläm så fastnar jag i de läget, jag kan altså inte riktigt röra mig för de gör så ont! Så jag fick bara sitta med i rockarden då jag var lite orolig för att det skulle hända när jag körde! Sen körde jag en kort sträcka tills det började göra ont, då fick Ebba ta över igen! 
 
När jag kom hem kom Eva och Ellinor hit och trimmade Ice lite inför utställningen. Sen tog jag och Ice och tränade lite lydnad på gräsmattan innan vi stack ut på en liten joggingtur.
Nu ska jag ta och pugga lite! 28 dagar kvar i skolan och en del rester! Dags att ta tag i de nu!
 
 

It´s morning again

Hej! Hundkursen gick jätte bra igår! Självklart morrade hon en del men förvånansvärt lite och hon hade MYCKET bättre kontakt! Hon hade faktiskt väldigt bra kontakt! Jag är så stolt över Ice! Hon blir bara bättre och bättre. Det är ju mycket jobb kvar men vi har kommit långt redan nu. Nu hoppas jag på att vi ska kunna gå fortsättningskurs i agility till hösten! Men vi får se! 
 
Idag då? Nu väntar jag på att dom älskade nationella proven ska börja för idag.. Suck.. Men det är inte så många kvar nu. I eftermiddag har vi trav, så då antar jag att vi åker ut till travet och kör eller något. Efter skolan får vi se vad jag gör men det blir nog städning och träning av Ice! 
Min fina galning<3
 

Vill också!

Åhh jag vill också kunna göra det där med Tura! Åhh kan inte vi bara flyga fram i utbildningen o bli jätte super duper bra över en natt?
 

God morgon!

Vad händer idag? Jo jag ska först gå i skolan hela långa dagen! Hem och städa och sen ska jag åka på hundkurs med lilla bebisen! Idag är en sån där lite små flummig dag. Är så trött så jag blir konstig i huvet. Ska bli kul o se vad jag lyckas säga för konstigheter idag!
Känner mig lite sne o konstig!

12 maj 2014

Vart tar tiden vägen?! Skönt på ett sätt dock! Skolan är snart slut! Vill ha sommar o sommarlov nu.. 
Idag var det en helt vanlig måndag! Inget nytt. Red en 10km runda på Tura med Marika o Lajos. Det gick super och båda hästarna hade väldigt mycket energi! Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och ska förbereda lite inlägg för imorgon! Godnatt på er alla! 
 
Min och Emmas sysselsättning på idrotten idag!

Min största kritiker är jag själv

Nånting jag tänkt på länge och verkligen märkte förra veckan var att jag själv är min absolut största kritiker! I allt! Som förra veckan när vi red så sa läraren båda gångerna (vi red ut en gång så den gången räknas inte men vi red ändå 3 gånger) vad jag gjorde fel och vad jag skulle tänka på, självklart va jag ju medveten om det, men jag hade så svårt att tro på när hon sa att förutom de så red jag jätte fint och bra! Det är inte det at tjag inte kan ta kritik, jag vill ha kritik, annars blir jag ju inte bättre. Men de va de att jag själv vet att jag inte red perfekt som gjorde att jag tyckte jag red jätte dåligt även om hon verkligen sa flera gånger att det verkligen var bra ridet och sa att jag måste tro henne när hon säger det.
Sen i fredags så får vi reda på resultaten från nationella i läsförståelse, svenska. Jag fick B, jag vart nöjd, tills läraren sa att jag hade 46 poäng av 54 och var 2 poäng från ett A.. Då vart jag jätte grinig och allt kändes skit! Jag missade även på en jätte lätt grej som jag egentligen kunde som hade gett mig dom där 2 poängen om jag hade svarat rätt. Jag var jätte förbannad
Jag är verkligen min absolut största kritiker och kommer alltid att vara! Så är det nog för dom flesta. Men varför ska vi vara så självkritiska?
 
Som denna bild från förra sommaren, jag kan nämna hur många fel som helst med 
min sits o allt bara sådär, men vet inte om jag kan säga nåt bra..
 
 

God morgon!

 

Helg i Stockholm!

Nu är jag hemma sen några timmar tillbaka från Stockholm där jag spenderat min helg! Har hjälpt mina morbröder att röja i deras gamla rallyverkstad då dom ska flytta därifrån och varit på förlovningsfest då min ena morbror förlovade sig! Jag hoppas verkligen att dom lever lyckliga tillsammans! 
Nästa helg bär det av till Stockholm igen för att hämta lite grejer och så har jag läkarbesök! Då åker vi dock lördag kväll eller söndag morgon! 
 
Nu ska jag snart ta och sova så jag är pigg imorgon! Men först ska jag fixa lite tidsinställda inlägg för veckan!
 
 
 

Programridning

God morgon! Jag inser mer och mer hur bra den här tiden är för att blogga! Jag är ju till och med själv så ingen kan klaga på att jag är osocial! 
Igår red vi ut på eftermiddagen! Jag red Silver som är ridstallets kallblodiga travare! Underbart säger jag bara! Kände mig som hemma! När jag kom hem gick jag raka vägen till stallet och tog kallblodiga travaren nummer 2! Red ut på Tura o tränade hela tiden på kort trav och galopp. Måste ta tag i det där nu om vi någonsin ska få till joggen på henne. Hon var förvånansvärt duktig! Är så stolt över min prinsessa! 
Idag är det programridning som står på schemat nu på förmiddagen. Det är pay and ride om en vecka och som det ser ut nu så lånar jag en av skolhästarna och är med! Vore jätte kul att få rida för dommare! I eftermiddag så blir det tyvärr ingen ridning. När jag kommer hem så ska jag packa (alltid i sista minuten) fixa stallet och åka till Stockholm över helgen. Mer om de senare! 
 

8 maj 2014

Tidigt i skolan som vanligt! Fast det som är bra med de är ju att de är ett perfekt tillfälle att blogga på! Ingen som stör och jag har ändå massa tid över! Tänkte plocka upp datorn och sitta o tidsinställa lite inlägg men insåg att dotorn måste va fullladdad då jag ska sitta o skriva nationella uppsatsen i svenska nu på morgonen. Vore ju surt om den dog då! Har ju såklart inte haft tid och möjlighet till att åka o köpa LOKA eller något till provet med världens bästa Ebba har köpt med en till mig nu på morgonen! Snacka om räddare i nöden! 
I eftermiddag ska jag rida och motionera Ice! Lite plugg som borde göras också om jag orkar! Men vi får se! Bloggar senare idag! Får se om jag hinner skriva nåt under lunchen! Ha en bra dag med er! 

Lika blöt om inte blötare eftermiddag

Ja rubriken säger väll allt! Det har regnat konstant idag.. jätte kul! Eller inte! Kan säga att min förkylning inte blivit bättre under dagen utan snarare tvärt om! 
På förmiddagen idag så mockade vi och så hoppade jag Nogge! Åh så härlig häst! Dock var jag besviken på mig själv då jag vart lite för mycket framåt när vi hoppa.. blää. Lärarn sa att jag red jätte bra o de såg riktigt bra ut förutom då att jag vart lite för framåtlutad precis över hindren. Men sista rundan gick klockrent så får väll nöja mig med de! 
Efter lunch åkte jag dock hem då jag var alldeles för kall, blöt o förkyld för att åka ut till travet och bli ännu sjukare! Så kom hem tidigt idag! 
Nu har jag städat lite hemma och tänkte ta o pusta ut lite o försöka bli av med förkylningen!
Gammal bild på Nogge!  Hade ingen bättre!

Blöt morgon!

Här i Örebro regnar de, en hel del! Har varit ute i de en stund nu, frågan är om de finns en enda torr fläck på mig? Kall om händerna är jag också! 
Klev upp efter en halvtimmes snoozande och fick stressa för att hinna! Jag som tänkte gå upp i tid så jag skulle hinna blogga lite innan jag klev upp! Men så vart de ju inte o datorn vart såklart kvarglömd hemma! Men ha en bra dag allihop!
Saknar sommaren!

Bikini tips!

Nu närmar sig  bikini sässongen med stormkliv! Jag är i bättre form än vad jag varit på bra många år! Om jag nånsin haft såhär snygg bikinikropp som jag har nu! Lite muskler som ska på bara! Men nu blir det ju kul att gå runt i bikini så då är det ju ännu roligare att köpa nya! Tänkte tipsa er om några snygga från Nelly.
 

Klicka på bilderna för att komma till bininisarna.

298 kr
 
278 kr
 
598 kr
 
298 kr
 

Nu var det hemska över!

Nu är provet gjort.. Hemskt.. Magen höll sig åt rätt håll i alla fall, det är väll positivt antar jag. Men usch så dåligt det gick, fick bara en kvart att förbereda sig och med den ångesten är det inte lätt att tänka klart.. Så gick in där halft oförberädd med tunghäfta. Usch, mitt uttal och gramatik var hemskt. Är glad om jag ens blir godkänd. Och jag som varit borta så mycket, mitt betyg hänger verkligen på dessa prov! Såå där rök mitt B. Men gjort är gjort antar jag.
Nu ska vi försöka focusera på något positivt!
I eftermiddag ska jag på lydnadskurs med Ice, det ska regna.. Är inte taggad alls! Ice är ju så bitchig, det är ju därför jag ska dit, för att få hjälp med det, men vill inte va i regnet och som det ser ut ska det regna även nästa kurstillfälle. Så, jag känner att detta med att vara positiv sket sig. Men nånting bra borde jag komma på! Jo! Jag är inte helt död än så länge! Bara halft. 
 
Ha en bra dag så hörs vi senare!
 

Muntliga nationella!

Kommer till skolan och förbereder mig för 2 vanliga engelska lektioner.. Vad har man då istället för de? Jo muntliga natonella i engelska.. Panik! Jag klarar inte munligt! Nu väller alla känslor i mig och frukosten känns som att den är på väg upp... Usch, panik..
 
 

Välbehövd bloggpaus

Jag brukar inte ta en bloggpaus utan brukar nu o då skriva nånting vare sig jag orkar eller inte! Men nu har jag haft en liten paus på en vecka och har försökt att verkligen inte tänka på bloggen! Har haft så fruktansvärt mycket att göra och är så trött! Men nu är jag tillbaka! 
Tura och Ice mår bra! Va hos Eva o Ellinor igår. Jag, Ellinor, Östen och Ice gick till hundrastgården en sväng och lät hundarna busa av sig lite innan vi satte igång o börja träna lite rallylydnad! Det gick väll helt ok med tanke på att Ice var nån helt annan stans i sina tankar! Efter träningen så fick Ice ställa sig på trimmbordet! Inte hennes favorit syssla direkt.. Men snygg vart hon. Eva sa även att de ser ut som att hon är på väg att börja löpa! Så de återstår att se! Hon får gärna göra de nu så att hon inte gör de när vi är i Marma eller på national! 
Nu ska jag strax börja röra mig mot skolan och skriva nationella prov! 
 
 

RSS 2.0