Inspirationen tillbaka

Nu känner jag att inspirationen börjar komma tillbaka. Jag känner verkligen för att börja blogga igen! Orken börjar även sakta men säkert komma tillbaka.
Det vet ni kanske redan med Jespers ena häst Frasse står hos mig för tillfället och jag rider honom en del. Frasse ska säljas tyvärr men är det någon där ute som letar häst så är han underbar! Jag har en gång tidigare haft en så bra känsla med en häst! Vi passar ihop som handen i handsken! Åhh hade jag möjlighet skulle jag köpa honom. Den känslan är oslagbar och jag skulle kunna gå igenom eld för den hästen. Vi har nu lärt känna varandra mer ordentligt och vi trivs fruktansvärt bra ihop. Så är det någon som känner för att sponsra mig så är det bara att höra av sig, haha. När höjdpunkten på dagen är att få sitta i sadeln så är det rätt! Så nu innan han säljs ska ni få följa oss lite.
 
Brunte och Frasse. Brunte är 153 hög och sen har vi Frasse på runt 180!
 
 

Dagen

Idag har jag motionerat Ice, plockat vinbär, klippt gräset och hoppat mors tränares häst. Red även Brunte en kort stund och hoppade honom två gånger varav ena gången kasta han ner mig på hindret! Hoppa själv sa han!



En bra start på dagen




Familjekväll!




RSS 2.0