Bullen!

Bullen är här på sleepover! Han och Ice går jätte bra ihop. Än så länge har vi inte hunnit hitta på så mycket men vi får se vad vi tar och gör senare!
 

Shopping i Örebro

Nu har jag, mamma o Wilma nyss kommit hem efter en lång dag i Örebro fylld med shopping! Vart en hel del mer än planerat! Men så är de alltid! Haha!
Imorgon kommer lilla Bullen och sover över här en natt!
 

Semester

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Men jag har förtjänat denna vilan! Jag har nu bott i en vecka i mitt drömhus i Finland och imorgon åker jag hem igen. Jag har hunnit andas, läsa o sola! Sånt man aldrig hinner göra hemma! Jag mår nu bättre än vad hag gjort på väldigt länge! Men nu när jag kommer hem ska jag ta nya tag o börja blogga igen! Jag ska ta nya tag o samla krafter till de nya skolåret. Resten utav dagen ska jag vila oså försöka få ner allt i väskan o försöka stänga den dessutom! Vi får se om jag skriver något mer idag annars så blir de nog något inlägg imorgon kväll när vi kommit av båten och är på väg hem.
 

Semester i Finland

 

So true

 

På väg mot Stockholm

Sitter just nu i bilen på väg till Stockholm med pappa.  Ska till läkarn, igen.. Är så trött på att åka till Stockholm så jag snart spyr! Men vi hörs sen! Min hjärna har inte satt igång än trotts att jag gick upp redan vid 5!
 
 

Helgens placeringar

Ice placeringar på National i helgen va:
5:a Novisagility
3:a Rallylydnad
4:a Consolation
 
 

Dagarna flyger förbi!!

Dagarna bara försvinner! 3 dagar kvar tills vi åker till National! Hur kan de gå så fort? Jag har fullt upp hela tiden, ska bli bättre på att blogga o ge er uppdatering från National i helgen!! Idag ska vi träna lite agility o rallylydnad! Fatta att vi ska tävla om några dagar!!!! SJUKT! 
 
 

HOME SWEET HOME!

Nu är jag hemma igen! En jobbig men samtidigt extremt rolig vecka i Marmas skogar i militäruniform med min älskade hund! Nu är jag på tok för trött för att berätta något om lägret eller ladda över några bilder, men nu vet ni att jag lever, är hemma och ska sova! Hörs imorgon!
 

RSS 2.0