Välkommen Delilah

Välkommen till Yxe Gård fina Delilah! Mitt nya stjärntillskott! Vi kommer komma långt! 

Vi är med i tidningen!

I det senaste nummret av brukshunden finns de en artikel om Marma lägret vi var på i sommras och i artikeln finns det en bild på mig och Ice! Otroligt kul att vi vart med där!
 
 

Hösten är så vacker


En helg i Skåne

Nu är vi på väg hem efter en helg i Skåne! Min kompanjon fyllde 16 igår och jag fyller ju 17 idag! Vi har haft en sjukt bra helg! Ice vart 3a i öppen klass igår i jrtc's utställning! Hon skötte sig jätte bra igår!

Världens vackraste Ice


It's mah birthday

Ännu ett år har gått! Nu är de bara ett år kvar tills man är 18!!!

Jag dör snart!

Helt seriöst! Jag är så hungrig så jag snart dör! Jag skulle kunna gå och äta men som den sanna vän jag är väntar jag på Ellinor medan hon har svenska. Så om jag dör nu så vet ni vem ni ska skylla på. Nej skämt åsido, tror det är dags att börja äta frukost. Eller vad säger nI? Var jätte duktig på att äta frukost ett tag men nu har jag blivit sämre på de igen, måste skärpa mig! 
 
 
Jag skulle typ kunna göra vad som helst för att få maten på bilden!

5 min rast

Har nu en av mina berömda 5 min raster! Har haft naturkunskap och har strax matte. Får typ panik, stort prov om ekologi om 2 veckor! Hur ska detta gå?! Men men. lång skoldag men bara 3 lektioner. Hörs senare.
Känner lite såhär just nu.

Tömkör Tura

Film från i söndags när jag tömkörde Tura, jag vill nu förklara varför hon öppnar munnen
nu och då innan nån säger nåt annat! Hon är ju inte van vid att ha bett i munnen och
öppnar därför munnen eftersom att hon är ovan.

Historia

Har precis haft histora. Har nu egentligen håltimme till 11.45 men har även skolfotografering 10.35. Slutar 12.45 idag och då åker jag hem och äter hemma. Ska rida med mamma nån gång efter att hon varit i Nora och hämtat ut nån medicin till Ella. Ska även ut och cykla med Ice och träna lite lydnad med henne.
Skriver senare i eftermiddag!
 
 

14 september, 3 år har gått

14 september.. De datumet är alltid lika smärtsamt.. Den 14 september 2011 kl 18.03 lämnade du mig i denna grymma värld! När du försvann tog du en del av mig med dig, den delen kommer jag aldrig återfå! Du va mitt liv, mitt allt! De fanns ingen annan än du! Jag kommer aldrig hitta en häst som du. Jag saknar dig mer för varje andetag jag tar. Trotts smärtan jag känner är jag glad, jag vet att du har de bra och är på ett ställe där ingen kan skada dig och där sjukdomar inte existerar.  T.H.'s Lilla Ya, min prinsessa mitt allt! ♡

Inspitation

 

It's hard to tell

 

10 september 2014

Sitter nu i korridoren och försöker plugga. Är så trött så jag snart börjar gråta! Allt går emot mig just nu! Allt! Så är livet och det är svårt att försöka vara positiv och glad. Det är knappt så jag inte orkar klista på det där léendet.
 

Words I need to see every morning

 

WORDS

 

BloggPepp

Förutom att plugga har jag denna håltimme suttit och skaffat mig massa blogg inspiration! Är sjukt blogg pepp just nu och har sjukt bra planer. Tänkte dels dra igång med videoinlägg igen! Var ett tag sen och jag tycker dels själv att det är roligt att göra dom o så hoppas jag att ni tycker det är roligt att se dom. Finns de något speciellt ni skulle vilja se på video? Nåt jag ska prata om eller något ni vill se? Kom med massa förslag.
Men nu ska jag börja titta lite på historia arbetet och kolla hur långt vi kommit då historian börjar om 35 min.
 
 

Denna förkylning dödar mig!

Suck o stön. När ätningen äntligen börjat gå bättre lyckas jag dra på mig en extrem och helt hemsk förkylning.. Och då vart det sämre igen aldrig ska man få vara bra! Så äter som en liten myra, sover dåligt och slappnar aldrig av. Men nu ska vi vara lite positiva! Har håltimme fram till 15.55 (den började 12.45). Har ingen riktig aning om vad jag ska hitta på, skulle vilja åka hem och städa lite o sen åka tillbaka men de kommer ju inte funka så.. Så jag ska skriva lite på min uppsats på samhällsknskapen. Bytte från centerpartiet till sverigedemokraterna. Centern väcker inga känslor hos mig, de gör inget parti mer än SD och det är ju lättare att skriva om nånting som väcker känslor och som man har en åsikt om.
 
  
Sorry för alla insta bilder, men kan inte föra över några bilder från telefon till denna
skoldator. Den suger...

Skriver uppsats

Vad gör alla andra på lördagar? Jo dom tar de lugnt eller roar sig eller liknade, det är ju helg! Vad gör en som läser samhäll och är besatt av att få A i alla ämnen? Jo hon sitter och pluggar. Vad pluggar hon då? Jo hon skriver en uppsats om Centerpartiets ideologi och åsikter om mänskliga rättigheter. Går det bra då? Nej inte alls! Har fått huvudvärk av detta och har helt tappat förmågan om att skriva en uppsats. Det vore ju aningen lättare om det var om nånting man visste nånting om och som man var intresserad av, men av alla olika ämnen man hade kunnat få skriva om så fick man detta. Jag älskar inte livet och skolan just nu.
 
 

Pretty cool

Har ni sett denna video på Malin Baryard och Tornesch? Det är ju egentligen en väldigt simpel video men jag tyckte ändå att den var rätt häftig och inspirerande på något sätt! 

Let's get personal...

Jag måste ta och erkänna att livet inte varit en dans på rosor dom senaste dagarna.. Vaknade natten mellan tisdag och onsdag och hela rummet snurrade, tänker inte gå in på detajler men när jag sen vaknade på morgonen mådde jag väligt illa och kunde knappt äta den dagen. Igår fortsatte illamåendet och fick inte i mig många tuggor mat som faktsikt stannade kvar i magen och idag har jag inte fått i mig så mycket mer.. Nej det är inte magsjuka, det är bara ren stress. Jag försöker göra allt för att bli bättre, men som ni förstår har det inte funnits mycket ork till att blogga! 
 
 
Du gör mig hel <3

Fact

 

RSS 2.0