Första ponnypasset

Full rulle hela dagen! Klev upp imorse o bytte hage på Lalle och fyllde vatten i hagen.

Efter att ha flyttat Lalle åt jag frukost med mor o Wilma. Sedan red jag och mor ut på Delilah o Ella, en mysig tur och kul att prata ikapp med mamma då vi inte träffats så mycket på sistone.

Sen var det dags för ponnysarna. Wilma fick hoppa upp på Sally och skritta runt på henne medan jag o mamma hjälptes åt med Samson. Jag hängde på honom några gånger och satte mig sedan upp och skrittade lite. Han var otroligt duktig! Efteråt gick mamma o Wilma med Samson medan jag red Sally en bit på vägen. Testade att trava henne ett par steg för att känna lite på henne. Det ska bli så kul att se dessa hästar utvecklas.

Sedan spenderade jag o Jesper hela eftermiddagen med att plocka bär och sen åkte vi in och åt på Bellas.

Och kan ni gissa vem som kom hem idag?

Jo, Tura! Min tjockis kom hem igen efter att ha stått hos Angelika ett tag. Hon gick ut i flocken och visade på en gång vem som bestämmer o sedan var allt frid o fröjd. Haha det är min Tura det!

Samson
Sally

Nytt projekt

Igår fick jag hem två ponnyer som ska ridas in. Jag är väldigt glad och tacksam över förtroendet att rida in dessa fina ponnyer och det ska bli riktigt roligt! I helgen kommer förhoppningsvis en till dessutom.

Sally och Samson heter i alla fall sötnosarna!

Fler bilder kommer och ni kommer få följa deras utveckling och träning.


Placeringar national 2016

Här kommer helgens placeringar. Jag är otroligt nöjd med helgen och båda hundarna har verkligen skött sig över förväntan i alla situationer!
 
Orions Ice at Crystal Ice
4:a Rallylydnad med Jesper
4:a Agility KM med Jesper
1:a Consolation class
 
Crystal Ice Dirty Diana
2:a BIS unghund
 
 
 

Lördag

Nu är dagens hundaktivitetet klara. Ice har startat agility KM med Jesper och rallylydnad med både mig och Jesper. Agilityn gick bra förutom lite små saker. Rallylydnaden har gått bättre för lilla damen är i höglöp o de hade gått en massa hundar där innan henne så nosen gick rätt mycket i backen. Men hon har för övrigt skött sig rätt bra, speciellt på slutet.

Diana har skällt lite på andra hundar men hon lugnade sig och har sedan skött sig jätte bra. Hon tävlar inget i år utan fick bara vara med o miljöträna men nästa år ska hon starta både agility och lydnad.

Ikväll är det grillfest! Men nu ska vi rulla iväg och äta en sväng. Ha en trevlig dag. Resultaten får jag veta ikväll så dom kommer upp då eller imorn.

Jesper o Diana är lite trötta, mycket intryck för båda två tror jag;)


Mot national

Nu är vi snart i Jönköping och ska stanna o äta innan vi fortsätter mot Värnamo. Ska bli så kul. Dianas första national och Ice tredje. Älskar verkligen dessa helger, fina hundar och trevligt folk. Det ända jag bävar över är att det just nu öser ner regn och jag har glömt jacka hemma... Mindre kul.. Men vi får hoppas på de bästa, hehe.

Ha en trevlig helg så ska jag uppdatera lite resultat allt eftersom.


RSS 2.0