Vårcapricen i Linde och Kvinnersta

Gårdagen hade jag fullt upp! Klockan ringde 6 o då klev jag upp o började göra mig iordning inför skolan, ja vi på Kvinnersta går även i skolan på lördagar! Haha nej men det var prova på dag för 9or. Vi hade en liten uppvisning o sen fick om komma o testa att köra travponnyer och tömköra Rolle o Bella! Sen var jag tvungen att åka hem o kasta av mig stallkläderna och göra mig lite fin för att åka in på vårcapricen i Lindesberg! 
Det är ju alltid två gästartister där, den ena var Sarah Dawn Finer och det visste jag ju hela tiden och sen var den hemilga gästen Samuel Ljungblahd! Aldrig hört talas om honom men han  är en gospelsångare. Åh vilken artist! Han hade sån härlig energi och man blev helt glad av att se honom på scen! Och vilken röst! Sån otrolig röst! Och Sarah var otroligt trevlig på scen och verkade helt underbar och lät mer fantastiskt live! Jag har alltid blivit så fruktansvärt berörd av hennes låt moving on och att höra henne sjunga den live gjorde mig helt mållös, det verkligen grep tag i mig! Det var en riktig upplevelse! 
 
Fick inte många bilder o dom bilderna jag fick var inte så bra, men ni ska få dom senare!
 
Jag och Packo igår!

Mys med katten i solen

Hej! Kom till skolan för en liten stund sen. Sitter på bänken utanför ridstallet och njuter av solen tillsammans med stallkatten! Det måste va en av världens keligaste katter,  efter Shakespeare såklart! 
Idag ska vi ut till Örebrotravet och byta stall, sen efter lunch har vi antingen historia eller någon föreläsning!  Vi får se! 
Vi hörs senare! Ha en bra fredag!
 

23 april 2014

Oj! Snart är ju april slut!! Vad händer?  Vart tar tiden vägen? 
Nu är påsklovet slut och jag är på skolan! Fast dom har ju inte låst upp bygnaden jag ska va i så jag sitter utanför. Tur att de är så varmt nu så man kan göra de! Men vill fortfarande komma in.. 
Idag är det skola hela dagen fram till halv 4 som gäller och i eftermiddag ska jag och Marika kanske ta en liten ridtur! Vi får se hur trötta hästarna är då dom stod ute första natten inatt! 
Men ha en bra dag allihop!
 

Fruktansvärt snygg sommaroutfit

 

Jag <3 solen

Jag bara älskar solen och skulle verkligen vilja sitta o sola hela dagarna nu när det är så fint väder! Istället sitter jag på trappen i skuggan för att kunna se skärmen... Sitter nu här och puggar... Har ett tal som ska vara klart på torsdag... Alltid i sista minuten!
NJUT av vädret!
 
 
 

En paus i städandet

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men har haft ett par tuffa dagar men lite jobbiga besked och för mycket att göra. Men nu är jag tillbaka!
 
Idag har jag städat och möblerat lägenheten hela dagen! I fredags fick jag en massa möbler ifrån några av Pauliinas grannar! Hur snällt som helst ju! Så har nu fixat en liten blogg hörna! Haha. Nej jag inviger den inte nu! Nu sitter jag ute på trappen och tittar på hästarna som betar grönt och har hunden och båda katterna bredvid mig! Livet blir inte bättre än såhär! jag bara älskar våren! 
Nu ska jag nog avsluta denna bloggpaus och fortsätta med städandet så jag blir klar nån gång! 
 

But first, let me take a selfie

 

Hungergames fans

 

Easter baby!

 

Tura är sjuk..

Ja, min häst som aldrig blir sjuk är sjuk! Igår efter ett hårt ridpass med mamma o Marika så skrittade vi alla till en hage och lät hästarna tugga på det gröna gräset en stund, då upptäckte vi de! Tura tog någon tugga sen stod hon bara där o ville inte äta! Det är verkligen inte likt mitt lilla matvrak. Så vi skrittade hem o tempade henne.. 41.2.. Slag i ansiktet. Hon hade ju varit sig själv när vi red, varför kunde hon inte protestera istället? Visa att hon inte mår bra?! Så skuldkänslor och ångest sitter fortfarande kvar och gnager för att jag utsatte henne för det där passet. Men i alla fall så gick jag till hagen några timmar senare och tempade och då hade hon 39.6. Sen åkte jag till Jonas efter många om o men då vi planerat det ett tag. Fick sen höra att hon hade 40.6 igår kväll och imorse så hade hon inte ätit sin mat o hade 39.8.. Så jag ska hem o ta hand om min sjukling. Veterinären kommer idag och kollar på Tess för att undersöka fölet i magen. Så ska prata med henne då! Vi får hoppas att det inte är något smittsamt så att inte Tess blir smittad för hon får inte bli sjuk! Vi får se vad veterinären säger! 
Så detta är anledningen till min frånvaro på bloggen!

 
 
 
 

Snygg väst!

Nu är det u lite värme ute men samtidigt lite kyligt! Då är det ju perfekt västväder. Så tänkte tipsa om en sjukt snygg väst från JH Collection, den finns att köpa på hööks för 449kr.
 
Klicka på någon utav bilderna för att komma till västen!
 
 

Förbereder mig för Twilight

Har gjort en smoothie på endast frysta blåbär och sojavärldens fil! Gott! Men det vore godare med lite socker i också!  Men det är som de är! Nu förbereder jag mig för Twilight som börjar kl 21 på 6an! 
 
 

Working!

 

Blue hair!

Jag har länge velat fram och tillbaka om hårfärg och för inte ås länge sen så landade det på vinrött! Som jag verkligen älskar! Men har i flera år velat ha blått hår! Så nästa gång jag färgar så ska det bli blått! Tror jag i alla fall! men helblått blir det inte, men en del av håret bir blått! Ni får se när jag har färgat!
 
 

Inspirationsfylld förmiddag!

Heej! Så skönt med lov! Tog mig en liten sovmorgon idag då jag kände att jag verkligen behövde de! Har sen legat hela förmiddagen och tittat på Youtube! Bland annat Clara Henrys kanal och lite olika bloggare och så. Har bara legat och köttat med inspiration!  Så nu är jag super inspirerad för lite roliga grejer på bloggen! 
Super fint väder idag! Hade passat perfekt att fota för den nya designen! Men fotografen jobbar 7-19 idag.. såå det sket sig lite! Men de kommer en annan dag!
 

En sån där dag!

Klev upp 7 imorse o så var det fullt ös fram till 12-13 tiden då jag la mig på soffan och sen var det kört.. Så det var en sån dag idag.. Hörs imorgon, förhoppningsvis pigga, glada o positiva!
 

Hard work work

 
 

Släktträff?

Nu är vi på väg hem! Besöket gick bra!  Fler mediciner o listan på saker jag inte får äta vart längre.. Men de tar jag i ett annat inlägg! Skulle ju bli en snabb lunch med en av mina morbröder,  men de vart, alla 3 morbröder, 2 av mina kusiner och min ena morbrors sambo som också är en gammal vän till familjen. Så de vart en liten släktträff.
 

Mot huvudstaden!

Nu är jag på väg till Stockholm för återbesök hos naturläkaren. Jag är sjukt nervös! Hoppas verkligen att det är bättre! Nu ser vi resultatet av 2 månaders diet och medicinätande! Vill jag ens se/veta resultatet?  
Nog om de! Efter besöket där ska vi åka och äta lunch med min ena morbror i Länna! 
I bilen musik!
 

Give me some sun

Jag vill ha sol och sommar nu! Och snart är den ju här! Och inför sommaren gäller det att ha snygga solbrillor! Dessa sjukt snygga solbrillor finns hos Candy by Keela för 149 kr!
 
Klicka på bilden för att komma till brillorna
 

Träningspepp

 
 
 

REA FYND

Råkade klicka hem 2 olika beställningar från nellys rea igår. WOOOOPSS! Men sånt är livet! Men tänkte tipsa er om ett riktigt billigt fynd!
 
Klicka på bilden för att komma till varan
Denna blir din för endast 49kr
 

Saturday morning

Eller ja, morgon o morgon.. Men god förmiddag på er! Just nu ligger jag i sängen och läser bloggar i brist på ork till något annat! Fast det är riktigt mysigt de med! Tänkte snart ta o sätta fart. Skulle ha åkt till Linde och tränat agility med Ellinor men det vart lite ändrande planer! Så tänkte plocka fram lite slalompinnar och så och träna lite hemma istället! 
Nu tänkte jag ta och gå upp till mamma o pappa o terrorisera dom lite! Ha en fantastisk lördag allihop!
 

Kenza och Calle

Nu har Kenza och Calle dansat! Kenza är så otroligt duktig! Och såklart så håller jag ju på henne eftersom att jag är bloggare! Haha skämt åsido men jag håller på henne då hon länge varit lite av en förebild för mig!
 
 

Träningsbyxor

Nu börjar det typ vara dags att ta tag i sig själv! Jag har bra länge tänkt börja träna! För länge, men nu tycker jag att det är dags att ta tag i det! Inte bara fundera på att börja. För finns det något snyggare än en vältränad kropp till beach 2014? Lite sent ute för det kanske, men det är aldrig för sent att ta tag i sin hälsa. 
Jag har ju tyvärr varken tid eller råd att åka och träna på gym, hur mycket jag än vill och hur mycket jag skulle behöva en PT som stog och sparka mig i arslet när jag är på väg att ge upp så har jag verkligen inte råd med det heller! Så jag får nöja mig med att träna hemma. Har massa bra vägar att vara ute och springa på och träna hemma i lägenheten har väll aldrig varit fel? 
Men hur som helst, tänkte tipsa om ett par träningsbyxor som jag tycker är jätte snygga och tänkte själv ta och klicka hem dessa så fort jag får pengar!
 
Klicka på bilderna för att komma till byxorna
 

Jag kan inte stå emot!

Trotts att jag måste gå till skolan för att inte det ska få jobbiga konsekvenser så sitte rjag här i soffan, orörlig. 
Vad har jag gjort idag då? Jo jag har shoppat.. trotts mitt shoppingförbud! Jag har hållt mig i 1 hel månad utan att shoppa! Jag är otroligt stolt över mig själv! Men nelly.com har ju rea.. Jag höll på att köpa halva rea sortimentet! Men jag lyckades hålla mig, så köpte bara ett par shorts och torr schampo. Så är stolt över att jag bara höll mig till det.
 
Vad händer resten av dagen då? Ligga död på soffan, mocka och titta på let´s dance! Jag älskar let´s dance och måste se det varje vecka!!
 
 

10 april 2014

Tog mig i kragen och tog mig till skolan. Kroppen värker nåt fruktansvärt och mår illa och är helt yr. Men bara ta sig i kragen och kliva upp vid 5 imorgon bitti... Jag har lite kniven mot stupen just nu, jag måste annars får det jobbiga följder.
Senare ska jag och mamma ner till stallet för att mocka, rida och ta in hästarna. 
 
Nu har ni fått en liten update, ska försöka samla krafter för att skriva ett mer ordentligt inlägg.
 
Snart är det helg och då nalkas det agility!

REA FAVORITER

Just nu har nelly.com värsta bästa rean! Har suttit och kollat runt lite. Inte för att jag ska köpa nånting för jag har satt shoppingförbud på mig själv! Men det är kul att kolla (eller som jag kallar det just nu, plåga sig själv). Men tänkte visa er några av mina rea favoriter.
 
Klicka på bilderna för att komma till varorna.
Denna top har jag dreglat över sen fösta ögonblicket!
Just nu 99kr
 
Hur snygg är inte denna? Hur fin som helst ju!
Just nu 299kr
 
Just nu 249kr
 
Dessa skor är to die for!
Just nu 199kr
 
Just nu till det sjuka priset 149kr!
 
139kr!!!!

9 april 2014

Dagen började med en död Juliette.. Jag klarade inte av att ta mig till skolan, jag gjorde helt enkelt inte det! Men hade utsläpp imorse så vi 7 släpade jag mig ner till stallet. Väl där så visste jag att jag har en häst som måste röra på sig och att om jag gick hem skulle jag aldrig orka gå ner för att rida och mocka! Så det var lika bra att göra det på en gång för att få det gjort! Efter det har jag legat på soffan, läst bloggar och tittat på vänner. Eller ja, jag fick ut Ice på en kort promenad 1-2 km vart det för mig, för henne vill jag nog inte ens veta.. Precis när jag skulle vända för att gå hemåt drar skitungen iväg.. Rakt ut i skogen och fick mig att nästan dö av oro och ångest när hon var borta i ca 15-20 minuter!!! Men lika glad var väll hon för det.
 
Fick även hem ett brev med ett hemskt besked, när jag läste det var det som en kniv i magen och ångesten bröt snabbt ut... Jag orkar inte längre.
 
 

Nu drar nationella igång

Nu drar dom hemska proven igång snart! Fast jag vet inte om jag skulle kalla dom för hemska! Jag har ingenting emot proven så länge dom inte är muntliga! Jag hatar muntligt! Men fick igår reda på att muntliga nationella i Svenska som jag trodde man var tvungen att göra inför helklass även går bra att göra inför en mindre grupp! Åhh så lättad jag vart! Så nu borde det inte vara allt för hemskt! Men i år är det ju inte heller lika många prov som det var i 9an! Vilket också är skönt! Vad käner ni inför/efter nationella proven! Jag vet ju att alla 9or är i stort sätt klara med alla prov om ni inte redan är det? 
 
Få höra nu! Hur känner ni inför proven? Eller nu efter proven?
 
 
 

Fixat!

Igår kväll hoppade allt igång som det skulle så nu heter bloggen juliettes.nu! Tack så mycket Jonas för all hjälp!

Juliettes.nu!

Nu är det påbörjat! Om allt går som det ska så inom några dagar så heter denna bloggen inte erikaaasss.blogg.se utan den kommer heta juliettes.nu! Så var förberädda mina kära vänner! Äntligen är nästan allt fixat och klart! Haha allt jag gjort är att smsa Jonas om vad jag vill att bloggen ska heta och betalat! Men det är ju alltid något! Nu längtar jag tills vi kommer igång med designen också!
 
I´ll be big some day!
 

Big plans

Sitter i skrivande stund och pratar med Jonas och planerar för bloggen! Han ska hjälpa mig med design och namnbyte på bloggen! Eftersom att jag inte längre heter Erika så känns det dumt att bloggen heter erikaaasss.blogg.se... Så inom kort kommer bloggen att ha ett nytt namn! De ni! Har lite mycket bollar i luften! Bloggnamn, bloggdesign, kennelnamn (jepp ni läste rätt! kennelnamn!) och fölet som ska komma i maj! Sjukt mycke på g ju! tur att jag slipper fixa allt detta själv! Är fruktansvärt oteknisk på vissa fronter så är glad att Jonas kan fixa lite saker åt mig!
 
Är så trött på denna design..
 

But first, let me take a selfie

 
 

Agilityträing och hundpromenad

Åkte till Linde med Ice idag, först för att träna agility med Eva, Ellinor och Heidi. Ice var jätte duktig. Vi testade på vipbrädan och säcktunneln och hon var superduktig! Hon är så lättlärd! Och på lördag drar vi nog till Linde igen för mer träning! 
Efter agilityn så var det hundpromenad i Linde. Ice var jätte duktig, hon är i en period när hon kan spänna upp sig och morra mot andra hundar och på hela promenaden så gjorde hon det bara nån gång sådär och gav sig när jag sa till henne! Hon är sååå duktig min fina tös! 
 
 

I <3 Candy by Keela

Jag älskar webbshoppen CandybyKeela ! Det finns så sjukt snygga grejer! Jag vill ha det mesta som finns där, som denna sjukt snygga klockan.
 
Klicka på bilden för att komma till klockan!
 

Dagens ridning

Idag har jag ridit Sheeba och Tura! Båda på bana! 
Sheeba skulle passa så bra som westernhäst! Det har jag alltid tyckt och efter idag så står jag fortfarande fast vid det. Hoppade lite barbacka och bara kände lite på hur hon går och rör sig och trimmade lite. Tura testade jag några skutt barbacka, tränade enhandsfattning och att orka trava och galoppera sakta i en volt. Hon börjar bli riktigt fin nu. Sen släppte jag och mamma Brunte och Tura lösa och lät dom busa lite innan dom fick skritta av sig själva.
 
 
 
 
 

Världens snyggaste keps!

Jag brukar inte använda kepsar, har inte riktigt sett någon snygg som jag vill ha! Men denna som jag hittat på Cady by Keela är sjukt snygg! 
 
Klicka på bilden för att komma till kepsen
 

The spring is here!

 

Varför just Jack Russell Terrier?

Fick som förslag att jag skulle skriva om varför jag har just den hundrasen jag har och tänkte ta och berätta om varför jag just har en russell!
 
Att det vart en russell från början var väll inget som var så jätte planerat! Jag hade nyligen flyttat ihop med Jonas och vi (läs mest jag) ville skaffa en hund! Jag var mer inne på stor hund, typ en golden, schäfer eller labbe. Jonas däremot ville ha en liten hund! Helst av allt en Tysk Jakt Terrier eller en Jack Russell Terrier. Jag som inte är helt omöjlig att resonera med och även kunde tänka mig en lite mindre hund gick med på det och sa att jag helst ville ha en russell av dom 2 raserna! Så jag började leta, leta och leta lite till! Jag såg många annonser, men vi var 2 fattiga studenter som precis flyttat hemmifrån! En dag föll jag över en annons med 4 små underbara jack russell valpar i Lindesberg varav 3 var till salu och en ville dom lämna ut på foder, så jag mailade och innan vi ens varit och tittat vart jag lovad den underbara lilla valpen! Jag vart ju helt kär! Sen när lilla Ice var 8 veckor gammal var vi och hämtade henne. Sen köpte jag ju ut henne vid jul men det är en annan historia! 
 
Nu, av vilken anledning vill jag fortsätta med denna ras då? Jo, dels så är det en så bra storlek! Jag kan ha med henne lite överallt utan problem och hon är ändå inte för liten. Denna ras har ett så härligt temprament och sätt! Dom är otroligt snälla men samtidigt är dom lite bitchiga och kaxiga! Jag träffar ju inte bara Ice utan Evas och Ellinors underbara hundar och även andra ute på utställningar och så.. Men jag är helt kär i denna rasen! Jag verkligen älskar denna ras!
 
 
 

4 april 2014

Hjälp vad tiden går fort! Det är 4de april!! vart tar tiden vägen? Snart är det ju sommar!
Imorse skulle klockan ringa 5 för att jag skulle ta ut hästarna och åka till skolan för en lektion! Men, tror ni klockan ringer då? Neeej de klart inte! Vaknar av mig själv 1 minut över 7 och kastar mig i kläderna och sen ner till stallet! Så kul var det. Så nu sitter jag här i soffan, smärtor i varenda liten kroppsdel och muttrar över att jag inte är i skolan! Men men.
Idag ska jag städa och tvätta så det är rent när mamma och pappa kommer hem från Gran Canaria inatt, Ska ju även mocka och så får vi se om det blir någon ridning eller vad jag gör! Sen borde jag väll städa i lägenheten också men det får jag ta om jag orkar! Den tiden som blir över tänkte jag försöka ta till att jobba lite med bloggen! 
 
Ice mår mycket bättre idag! Hon har börjat få medicin nu och det hjälper mycket! Förhoppningsvis är hon bra på söndag så jag kan åka till Linde och träna agility med Ellinor
 
 

Mjukisbyxor så snyggt som de kan bli

Såg en en bloggerska som länkade dessa otroligt snygga mjukisbyxor och jag tyckte att det var inte er än rätt att jag länkade dom här! Jag älskar dessa! Funderar på att klicka hem dom! Hur snygga som helst ju! 
 
Klicka på bilden för att komma till byxorna
 

Att vara med hästar är terapi

Att vara i stallet och rida och umgås med hästarna är som terapi för mig! Jag glömmer allt!  
Ridit både Tura och Brunte idag igen! Tura vart det en vanlig tur i skogen med lite klättring och mycket underbara galopper! Brunte vart det en barbacka tur på igen! Vart samma vända som med Tura men som sagt barbacka! Vart två sträckor full fart! Galopprejsa på barbacka Brunte är inte något som alla har gjort! Åhh han är så härlig! Fina killen!
 
 

You decide

Nu vill jag ha tips på vad jag ska blogga om! Vad vill NI läsa om? Det kan vara om vad som helst! Hästarna, Ice, hundträning, mina favoritplagg? Vad vill ni läsa om? För och nackdelar med hästar jag rider?
 
 
 

I walk a lonely road

Känner mig smått ensam just nu. Mamma och pappa är utomlands och när inte dom finns närvarande är det alltid tomt och ensamt. Pauliina och Kristoffer är ju här med det är ju inte samma sak! Det är inte som att jag sitter och diskuterar det som bara kommer upp i huvudet med dom som jag gör med mamma o pappa! Men dom kommer hem imorgon natt om allt går som det ska! 
Sen så är Ice forfarande inte bra! Hon är fortfarande irriterad i halsen, men hon är i alla fall pigg och glad! Men senare idag ska jag till apoteket och hämta ut medicin till henne! 
Sen vet jag inte varför men känner mig ensam. 
 
Är hemma idag.. Det går inte speciellt bra här... Usch vad jag känner mig dålig! 
 
Nej nu måste jag bli mer positiv!! Red Brunte och Tura igår! Brunte vart det lite klättring och sen tränade vi lite i grusgropen. Tura vart det bara uteritt med. Ska rida båda idag igen men vi får se vad jag hittar på med dom! 
Dom är så härliga hästar båda två!
 
 
 
 
 
 
 

Hemma i vård av sjukt barn

Som rubriken lyder! Är hemma för att hålla koll på Ice (sen hur jag mår är en annan femma, vill mest dra täcket över huvudet och fortsätta sova). Hon mår bättre idag och har varit väldigt lugn inatt! 
Klev upp kl 7 och tog ut hästarna, alla mådde tip top och idag ska jag rida 2 hästar! Min kropp skriker åt mig att gå och lägga mig i sängen och bara ligga still resten av dagen, men jag har inte lyssnat på den hittills så jag tänker inte göra det nu heller.. 
När jag kom hem från stallet så tog jag tag i disken... Mammas o pappas diskmaskin är avstängd då den stog och bara lät igår och det betyder att den stått och läckt vatten.. Så fick stänga av den och nu får vi handdiska tills mamma o pappa kommer hem. 
 
 

I'd jump in front of a train for you

I söndags var jag i Linde och tränade agility med Eva och Ellinor. Ice tog ett dampvarv runt hela skiten och de tog en liten stund innan vi fick tag i henne. Men sen var hon jätte duktig! Hon var sitt pigga, glada, positiva jag!
Igår vände de! Igår kväll började hon låta jätte konstigt, först trodde jag hon ville spy men sen märkte jag att det inte var de.. Eva och Ellinor kom hit och tittade och sa direkt att det låter som att hon har kramp i luftvägarna. Så jag ringde veterinären och så 3 minuters bilresa senare var vi framme! Väl där så fick hon först lugnande men sen så sövdes hon och Helena körde ner en slang i både luftstrupen och matstrupen och i matstrupen tyckte hon att honn kände något redan innan och där tyckte hon att det kändes som att något åkte ner. Natten var hemsk. Varken jag eller Ice har sovit inatt.. det var så illa att jag 2 gånger nästan gick upp och väckte Pauliina för att säga att vi måste till Strömsholm! Men vi tog oss igenom natten och under dagen har hon mårr bättre men hon har inte slutat låta och andas konstigt,  när hon ligger still går det an men rör hon på sig låter hon. Men vi tror och hoppas på att det bara är irriterat efter allt. Har pratat med både Eva, Ellinor och Helena idag och jag ska avvakta till imorn förmiddag och då ringa Helena och berätta hur det är! 
I söndags var hon så pigg o glad,  det gör ont att se
henne såhär! 
 
 
Hon är min bebis! Jag skulle göra allt för henne! Min lilla älskling.

RSS 2.0