Ingrid Skoog

Ni kan inte ens gissa vem jag såg idag! Eller jo, jag skrev ju de i rubriken.. Men men. Jo de va så att jag gick in med Alva och vi skulle ställa oss vid samlingssalen då vi skulle ha lektion där och då sitter självaste Ingrid Skoog från dressyrmupparna där utanför! Jag vart ju skit glad då jag är ett stort fan av dressyrmupparna och vågade så klart inte gå fram o hälsa, så vad tror ni jag gör? Jo jag tar en bild på henne i smyg.. Istället för att gå fram o fråga om jag får ta en.. Kanske ska bli paparazzi? Både Linn och Ingrid har ju gått på Kvinnersta, men dom har ju redan slutat, undra vad hon gjorde där? Men seriöst, ser jag henne nån gång igen så ska jag gå fram o fråga om jag får ta en bild istället för att smygfota!

Här är den suddiga bilden, hon sitter där med sin snygga Michael Kors väska!


Snygg outfit


Hej

Jag skulle skriva ett inlägg om dagen, har haft en riktigt bra skoldag, men jag är bara så sjukt trött, är glad om jag hinner publicera detta inlägg innan jag somnar! Jag får skriva de imorn! Kram kram
En bild på mina två underbara katter!


Snygg outfit


28 augusti 2013

Idag har varit en bra skoldag! Dagen började med att vi matade skolans åsnor o grisar oså, sen va vi ett tag i reptilrummet efter de hade vi rast o sen fick vi bara sitta o fylla i nå lappar sen vare lunch och efter lunchen så höll vi äntligen på med hästarna!! Vi började i ridstallet där jag och Alva fick skolans största häst Packo som vi skulle tömköra, jag kan ju säga att han var stor! Och hans bakhovar vägde en del! Men i alla fall, de gick jätte bra att tömköra! Jag fick honom att gå jätte fint, för dom hade lagt ut 5 bommar på marken som man skulle gå serpentiner i mellan och dom var väldigt nära varann och jag fick honom att gå där utan att trampa utanför nån bom nån gång! *stolt*. Men de va i alla fall jätte kul! Efter de fick vi gå till travstallet och ta in ponnytravarna och borsta på dom, jag och Alva borstade på en liten shettis som heter Lydig och den shettisen har jag faktiskt kört när jag gick i 5an på fornaboda travbana. Sen fick vi se vår lärare sela en av ponnyerna.

När jag kom hem så var de inte slut på hästeriet! För då stack jag ner till stallet och red mammas fina Brunte! Det gick jätte bra och han kändes skit fin idag.

Imorgon blir också en bra dag. Eller ja först har vi matte, svenska och engelska men sen ska vi få rida och köra! Tagga! Jag hoppas verkligen att jag och Alva får Packo igen!


Jonas och Ice


Motivation


27 augusti 2013

Hej hopp i galopp! Idag har jag varit i skolan och efter skolan så gick jag hem o hämta Ice och stack till mamma o pappa o va barnvakt en stund, efter de så gick jag hem och plockade ut min agilitytunnel och tränade Ice att springa igenom den! Åh va hon tycker de e kul! Hon sprang som en tok o när hon sprungit igenom den så var hon tvungen att ta ett extra varv för att hon var så glad! Sen vart stackarn så trött så hon bara la sig i gräset o vila en bra stund.

Imorgon ska jag nog bara hålla på med djur hela dagen skulle jag tro!


Snygg outfit


Hej hopp

Sitter just nu och väntar på att min sista lektion ska börja! Har bara haft matte svenska o engelska idag.. Tråkiga ämnen.. Men nu ska jag ha djurhållning! Så blir förhoppningsvis lite roligare! Men jag skriver mer senare!


Min helg

Hej hej, ja ursäkta för dålig uppdatering men har varit upptagen i helgen. I fredags åkte jag till Vedevåg och var där till lördag, på lördag åkte jag hem o så gick jag till mamma o pappa då Palle o Kriss var där och en gammal kompis till mamma o Palle som dom inte träffat på 25 år. Han var skit trevlig o snäll! Han håller på med bland annat shiatsu (stavning) och sånt där (jag är världsmästare på att förklara) och jag har ju varit helt sne i många år o mitt ena ben varit längre än de andra! Och har även i flera år haft problem med andningen! Han fixade allt! Jag känner mig som en ny människa! Jag kan liksom andas igen! Han är värsta mirakel snubben! De sjuka var att mitt vänstra ben satt typ helt löst! Men nu är jag frisk! Jag brukar säga att jag har kropp som en 50 åring och det bekräftade han! Nånting som också var helt otroligt var att när han skulle titta på mig så skulle jag bara stå rakt på golvet o han gick runt o titta sen sa han att jag va sne o förklarade allt, sen sa han "du har ont i knäna va?" Då svarade jag ju ja, för de har jag ju! Oså peka han ut några ställen på knäna o frågade om de var på dom ställerna jag brukar ha ont och jag stog där helt chokad o sa ja då svara han bara "de syns". Helt sjukt!

Sen till idag, var i skolan och där gjorde vi inget speciellt, hade idrott som jag hoppades på att få slippa till gymnasiet! Men men.
Efter skolan stack jag ut o red på Laijos då Mia red Tura. Det var jätte härligt! Alla hästar var så pigga, glada o fina idag! Riktigt mysigt! Nu ska jag sätta mig o skriva en grej till svenskan!

Visst är Lajos schabrak snyggt?


Outfit


Friday!

Nu är de helg! Slutade 11.20 idag! Hade bara femkamp o sen slutade vi. Så efter skolan stack jag hem och tog en barbacka tur på fina Tura, hon kändes riktigt fin! Lite seg i början, men sen vart hon pigg o fin! Var riktigt mysigt! Men hon vart ju svettig o när jag hoppa av såg de ut som jag kissat på mig! Haha, men när jag ridit så spola jag av henne.

Första skolveckan har varit bra! Har varit väldigt trött, men de e man alltid första veckan! Men alla karaktärskurser drar inte igång förens vecka 38 då man har inte behöver välja vilken linje man vill gå förens då! Men jag ska ju så klart gå häst! Men nu ska jag vila upp mig för en ny skolvecka på måndag!

Mina ridbyxor efter ridturen..


Min fina tjej <3


Outfit


Outfit


20 augusti 2013

Hej! Ursäkta för mitt usla bloggande! Men skulle ju posta ett inlägg häromdagen och de bara försvann och har idag försökt posta ett inlägg men de har inte funkat.. Så försöker nu!
Det går jätte bra i skolan! Har ju bara gått två dagar, men de känns bra! Lärarna verkar ok, utbildningen är bra och de är en bra miljö! De ända är att jag tror jag måste gå NV breddning för att få högskolebehörighet och går jag NV breddning så dras de ner på praktik och att va i stallet o hålla på med hästarn.. Ska försöka lösa de! Kanske kan få ta dom kurser som behövs på sidan av! Vi får se.
Red Brunte idag! Lovisa o Felicia var här o vi red på bana. Brunte var lite seg, men de gick ändå väldigt bra, tränade lite på att flytta fram o bak del osv.
Men nu ska jag snart gå o sova! Ska upp klockan 6! Men ska nog försöka klura ut detta med alla kurser en liten stund till! Godnatt!


Outfit


God natt

Nu är jag arg... Skrev en skit lång text och den bara försvann... God natt... Får väll försöka imorn igen....


Outfit


Instapics

  

Snygg outfit


16 augusti 2013

Usch vad sent inlägg! Men idag har jag varit i stallet o målat med mamma, vi målade en vägg och Bruntes o Turas boxar, Pauliina och Anna ska måla Nikkos o Laijos boxar på söndag. Men det vart i alla fall skit fint! Vi har haft typ baby blått o nu tog vi en blågrå färg som var mycket snyggare! Sen har vi även varit o ätit mat hos Pauliina och Kristoffer då Kris fyllde år häromdagen. Det var så fruktansvärt gott!
Men nu ligger jag i sängen o ska sova!

Bilder på nya färgen! Den är lite fläckig på bilden men de e för att de inte torkat ordentligt när jag fotade!


Detta gjorde min morgon ännu lite bättre!


Bröllop

Nu är de så här att jag ska på ett bröllop om ungefär 2 veckor och jag har inget att ha på mig! Den enda klänningen som jag kan komma o tänka på är helsvart o vill ju inte komma dit helt svart! Har lite olika lösningar men frågan är om man ska lägga pengar på skor o assessoarer eller på en ny klänning?! Hjälp! Får panik!
Annars kan nån vänlig själ skänka nån av dessa outfits till mig!


Outfit


Bättre bild på Misty


14 augusti 2013

Hej hej! Är just nu i Vedevåg med Jonas! Kom hit igår o åker hem imorn. Så skönt att få en sista ordentlig vilodag innan jag börjar skolan på måndag.
Så vad har jag gjort idag då? Sovmorgon? Inte direkt.. Ice väckte oss klockan 5 imorse och lät oss inte sova mer än att vi bara slumra till då o då efter de så tillslut gav vi oss o klev upp! Sen har vi inte gjort mycket tagit de lugnt o chillat! Jag fick mig även en kort tupplur på 15-20 min! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon mer än att jag åker hem!
Bilder på Ice och Loke idag.


Varför finns de så snygga outfits?!


Ice <3

Haha igår när jag skulle fota min ridoutfit så såg jag nåt vitt bakom mig. Så klart att Ice sitter där o tittar! Sem vart de ju ingen bild på outfiten för ljuset sög ju o Ice va så söt!


12 augusti 2013

Ursäkta för dålig uppdatering i helgen! Har varit i stockholm hos min morbror o träffat massa släkt bla. mormor o morfar som jag inte träffat sen förra sommarn då dom bor i finland! Men min kusin konfirmerade sig oså! Har haft en jätte trevlig helg!
Igår kväll var jag även o hämta en ny katt! Hon är skit söt o jag har döpt henne till Mitsy.
Här är en usel bild på henne, bättre kommer senare.


<3


Snygg outfit


The dream


I love HV Polo

Åhh Jag bara älskar HV Polo! Dom har så sjukt snygga grejer! Denna väska är så sjukt snygg och finns på hööks! 
 

Nice outfit!


God förmiddag!

Jahapp! Sitter i soffan o tittar på mina 3 sovande älsklingar Jonas, Ice och kisse missen! Själv har jag "redan" duschat o diskat. Skulle gärna ta en promenad med hunden men hon sover ju som en stock! Hon blir nog inte så glad om jag börjar släpa med henne ut nu! Hmm, vad händer idag då? Jo vid 2 kommer Madicken som jag köpte katten av hit o hälsar på o kollar hur han har de. Sen får vi ta dagen som den kommer!
Hade föresten sönder min brödrost igår.. Jag o Jonas skulle äta o jag tänkte bara ta en bild på bordet typ o ville inte ha en ful brödrost mitt på bordet och när jag skulle ställa bort den så tappa jag den på golvet... Lyckat
Så en trasig brödrost o ett dukat bord..


Hungergames!


Ice

Ice leker med en bit av en gammal och trasig fotboll!


Love the outfit!


6 augusti 2013

Red ju som sagt med Marika idag! Jag red Tura o Marika red så klart Laijos. Eller ja först så tog de en timme för oss att göra i ordning hästarna för att vi prata så mycket! Men när vi väl kom ut så red vi ut en runda på 5 km och hästarna var skit pigga även om de var rätt varmt! Dom ville seriöst bara galoppera! Det var riktigt kul då Tura varit lite segare under en period nu! Det är så kul o rida med Marika! I alla fall, efter ridturen var hästarna så svettiga så vi spolade av dom innan vi släppte ut dom i hagen!
Annars så har de inte hänt så mycket jag, Jonas och Ice är i Vedevåg o chillar!
Föresten Ice o kisse missen sov tillsammans första natten inatt! De gick jätte bra! Dom tycker verkligen om varann!
En bild på Tura och Laijos i bakgrunden i hagen när dom andra hästarna var ute o motionerades.


Always be yourself


God morgon

Just nu sitter jag i soffan med världens gosigaste kisse! Väntar bara på att klockan ska gå för klockan 9 ska jag ner till stallet o rida med Marika! Sen tar jag dagen som den kommer!


Vill ha!

Åhh kolla vilken snygg väska från HV Polo som hööks just fått in! Jag älskar den! Den blåa är snyggast enligt mig!
 
 

Tävlar!

Jag är med och tävlar på keela.se om att vinna denna sjukt snygga tröja från hennes
webbshop Candybykeela.se

5 augusti 2013

Klev inte upp förns strax innan 9 idag och vid 9 kom en kompis till familjen hit o hämtade son dotten Felicia som varit här o lekt med Sofia i en vecka! Innan dom åkte så tog vi en liten promenad i skogen och Felicia fick skritta på Betty o Sofia på Sheeba och jag tog såklart mes mig Ice. Ice tycker de e så kul o få komma ut i skogen på promenader! Sen har jag städat lite hos mamma o pappa och har även varit o provstädat (eller vad man nu ska säga) för ett till städjobb! Nu ska jag väll kanske börja göra lite mat eller något!
Ice o fina kissen!


Skogen

Lördag till söndag stack jag, Ice, mina föräldrar, mina syskon, Sofias kompis Felicia, min moster och hennes man o barn ut till ett ställe längs bergsalgsleden och slog upp tält o tältade inatt! Det var riktigt trevligt! Det har ju varit så fint väder förutom igår kväll när de regnade men då satt vi bara i vindskyddet o pratade. Det var jätte mysigt! Idag tog jag en promenad en bit längs leden, sen gick vi och plockade en massa hallon! Fanns värsta stora hallonbuskarna med värsta stora hallonen! Hade i alla fall riktigt trevligt!


Dop

Var på Angelikas son Devins dop igår! Han är seriöst världens gulligaste! Men här kommer en bild från kyrkan o på min outfit!


New in!

Haha känns som att de börjar bli lite mycket sådana inlägg just nu! Tror jag får dra ner på shoppandet!
Köpte två tröjor igår! Men till mitt försvar så var de på bloppisar och dom var billiga! + att de var från två av mina favoritbloggare! Star wars linnet köpte jag på http://virasbloppis.tictail.com/ och hon driver bloggen http://viras.se/ ! Och tröjan med tiger på köpte jag från http://epicbloppis.tictail.com/ och hon driver bloggen http://epicfaiil.se/ ! Ursäkta för att det blir hela länkarna sådär, det är ju så fult, men bloggar via telefonen! Jag vart riktigt nöjd och med tanke på att jag köpte dom igår o de kom idag så var de snabb leverans!

Bilderna är lånade från bloppishemsidorna!


Igår

Ja igår var jag inte bara o hämtade en katt! Jag var även iväg med Ice till Eva o Ellinor och Ice fick leka med sin bror Hero då dom var hundvakt åt honom! Det var riktigt kul faktiskt! Sen fick hon träffa Idun, Östen, mamma Troja och även fina Kalle, men honom fick hon bara träffa en kort stund.
Hundarna fick leka lite o så tränade vi lite på att ställa henne och Hero. Sen åkte vi och badade med Ice, Hero och Östen! Ice gillar inte att bada men vi fick henne att gå i själv flera gånger! Som längst när hon gick själv gick hon så vattnet nådde till magen på henne!


Kissemiss

Jahapp, jag råka visst få med mig en liten kissemiss igår! En liten hankattuge vid namn Blåbär! Jag vill nog byta namn på honom, vill gärna ha nåt med ett s i! Nån som har nå bra kattnamn med ett "s" i? Hittills har jag funderat på Sky och Adidas!
Men han o Ice går väldigt bra ihop! Man får ju ha lite koll på dom så att Ice inte blir för på o dominant mot katten, men de går rätt bra faktiskt!


RSS 2.0