Awesome låt!:D

Frida Viktorsson gjorde en skit bra låt!;) haha sittewr fortfarande o garvar åt den o nu har jag lyssnat på den ett antal gånger!;)


HahaXD

Äntligen kan jag pusta ut!

Som sagt så va Lotta här idag o kollade på Lillis. Hon sa att de förmodligen är nåt med tänderna för de va där Lillan reagerade när hon kände efter.
Så nu ska jag så fort som möjligt få tag i en hästtandläkare så att vi kan få de fixat.

Är de nån som vet nån bra hästtandläkare? spelar inte så stor roll om de är här i närheten! Vore jättetacksam om nån skulle vilja tipsa mej om nån!


Har inga bilder just nu så tar en gammal favorit!

Håller tummarna!

Hej hej, imorn kommer Lotta (hon som va här för ett tag sen o laserbehandla Lillis) och kollar på Lillis och kollar om hon kan hitta vad som är felet med min prinsessa. I bästa fall hittar hon felet och kan fixa de och i värsta fall så hittar hon de inte eller så hittar hon de och så är de nåt allvarligt.

Red en liten bit på Lillis i skogen i måndags. Mamma och min moster Pauliina skulle ut o rida på Brunte och Nikko så jag tänkte att jag tar o går ut och går med Lillis med dom. Men sen så tänkte jag att om de går att rida på henne så sätter jag på henne barbackagjorden OM de skulle gå och rida på henne. Jag testade att hoppa upp direkt på henne men när vi skulle börja skritta så reste hon sej nästan så jag hoppa av och när vi hade ridit/gått (jag gick ju) halva vägen så testa jag att hoppa upp igen och då va hon mycke lugnare så jag red resten av vägen (ca 2,5-3 km)


Bilder tagna efter ridturen.






På dom bilderna ser hon ju ganska så pigg ut men efter de stog hon bara med huver mot mina ben o va skithängig.

Svar på kommentar

Anonym om Lite mer om Lillis:
Uppdaterar ofta elr ??



SVAR;  Jag uppdaterar när jag orkar o kan... har ju ett liv vid sidan av bloggen oxå vilket alla har...

Då har man precis satt sig i bilen o är på...

Då har man precis satt sig i bilen o är på väg hem, skriver mer senare


Tjo, vart precis tvingad till husvagnen ef...

Tjo, vart precis tvingad till husvagnen efter ett antal timmars skratt:-P imorn blire o åka hem då:-P


Sorry för dålig uppdatering men jag åkte t...

Sorry för dålig uppdatering men jag åkte till stockholm igår o är kvar till söndag. Blir dålig uppdatering i helgen men blir bättre när jag kommer hem:-) kissies and hugs till alla och glad midsommar till er alla:-)


Lite mer om Lillis

Tänkte berätta lite mer om de med Lillis.

Vi vet inte än vad de kan vara men hon har varit hängig ett tag o under den senaste veckan har de varit värre. Men sen igår har hon varit ganska pigg så förhoppningsvis är de på väg att bli bättre! men hon har även stått sen i torsdags (nu kanske många tänker att hon har gått för hårt den senaste tiden och de är derför hon vart så, men hon har fått ta de ganska lugnt senaste tiden av olika anledningar). Jag får inte rida henne på ett tag nu innan vi vet på ett ungefär vad de är...
På torsdag nästa vecka kommer "våran" kiropraktor/massör hit (hon som va här o laserbehandlade Lillis förut) o kollar på henne, förhoppningsvis hittar hon felet o kan göra nåt åt de. Om hon inte hittar nåt så får vi dra in fler personer i dehär...
Jag tycker ju att de är en sån fin början på sommarlovet och inte få rida på Lillis...

För er som inte har läst inlägget om vad de är med Lillis klicka HÄR för att komma till inlägget!



Ikväll blir de förmodligen att gå ut o gå en liten runda med henne så att hon får röra på sig lite.


Höjden av kärlek

Ja som sagt höjden av kärlek (eller som alla andra kallar de.... beroende...). Mammas kusin tog min mobil o gav inte tillbaka den på en halvtimme! Jag låg o hyperväntilera o bet mej själv på handen... Nu har jag den sopm en liten bäbis! ingen får ta den! inte ens röra den! knappt titta på den!


Min älskade iphone!!!!<33333

Titta vad som kom igår!:D

Igår vart jag överlycklig när mamma o pappa kom hem med ett stort  baket till mig! Visste ju redan vad de var eftersom att jag va me när vi beställde de i onsdags tror jag de va.


Är så otrorligt glad! Satt o spela massa igår kväll o även spelat lite idag!
Jag va som ett litet barn på julafton!


förlåt

... men jag orkar inte bloga just nu,är lite orolig för Lillis men kommer snart börja blogga igen... så fort jag orkar ska jag blogga, kommer nog komma lite inlägg nu och då, men de blir og bättre efter midsommar....


prinsessan<3

Nej usch vilket väder! De spöregnar!!! Jag...

Nej usch vilket väder! De spöregnar!!! Jag vill göra nåt men vet inte vad och jag orkar inte göra nåt, orkar inte ens sätta mej vid datorn!!


Vi får hoppas på de bästa...

E lite orolig för Lillis har börjat slänga runt med huvet o nyser o frustar o massa bara man skrittar... i tisdags vart de så illa att hon reste sej...:/ vet inte vad de är men vi ska höra med veterinären, o så har hon nå så hon rycker till med huvet lite smått nästan hela tiden...  de e svårt o förklara...
 Nån som har nåt förslag på vad de kan vara? kanske kan filma hur hon är när man rider o hennes små ryck med huvet.



Bilder från igår

Svar på kommentar

Amanda V om Snygg outfit!:
Mina ridstövlar e oxå förstora vid vristerna men det är typ alla ridstövlar (så att man ska ha lättare att trycka ner hälen elr nå sånt :P)




SV;  
Okej, men dom va ganska så stora men dom va så snygga så de kke e värt de ;) vi får se hur de blir för älskar verkligen dom stövlarna!;)

Snygg outfit!

Gjorde precis en snygg outfit!


Funderar på att köpa den! Bortsätt från stövlarna för jag pöva dom igår på hööks o dom e för stora vid vristerna:( synd för dom e riktigt snygga!

Föresten igår när jag va på hööks så gick jag ut med bara 1 sak!:O O de va bara en nummerlapp till tränset!:O

bara jag som har de?

Är de bara jag som har den där jobbiga rutan om att man ska uppgradera när man loggar in på blogg.se? man kan ju inte ens se vad man har i utkast!

Svar på kommentar om Tora

Åsa om Morgondagens planer:
Hej ! Brukar läsa din blogg :) Vad hände med Tora ?
Mvh Åsa



SV;  Vet inte om du missade de men vi vart tvunga att göra oss av med henne... Kom nu på att jag aldrig berättade varför....
En kväll när jag o mamma skulle ta in hästarna så märkte vi att hon inte ville stödja sej alls på ena bakbenet men vi ställde in henne för klockan var så mycke så vi tänkte att vi inte ville ringa veterinären (för hon har småbarn) men innan vi skulle gå va vi o kollade till henne o då låg hon i boxen o bara stöna för att de gjorde så ont! Så vi tog o ringde veterinären o hon hade inte tid o komma då men hon sa att hon skulle komma nästa morgon. Mamma va och kollade till henne 1 eller 2 gånger den natten. Sen nästa dag va inte jag med nåt för jag hade skola men kan berätta de jag har fått höra... Veterinären kom på morgonen/förmiddagen och kollade till henne (vet inte om hon gjorde nåt mer då) men hon kom några timmar senare sen o kollade hur de va och ringde o pratade med en veterinär på strömsholm. Hon hade fått en beckenfraktur.... De va så illa att de inte ens hade gått o rönka henne... Dom fick ta och avliva henne här på gården... Jag fick reda på vad som hade hänt när jag kom hem. Hon togs bort ungefär 2 veckor efter Timo.
Tora fick somna in den 8/4-11


Våran lilla turbo Tora:'( R.I.P<3



UPPDATE!!: glömde skriva orsaken till frakturen... Hon hade förmodligen sprungit omkull i hagen, min moster hade sett hästarna springa runt i hagen tidigare den dagen så förmodligen är de de som orsakade denna tragiska händelse...

Gårdagen, dagen o morgondagen

Börjar med gårdagen...
Va hos Amanda V igår. Vi va ute o gick med deras hästar, sen gick vi o bada lite o baka chokladmuffins.

Idag har jag bara legat o slappat... Men om ett tag kommer de hit två som ska rida. Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Och nu till imorn... Då ska jag ta o börja sommarjobba... Ska sommarjobba på gården o hjälpa till lite med saker som behövs.


Jag har denna sommar funderat på att ta hem en sommar häst att tävla med under sommarlovet då Lillis inte e helt tävlingsklar än... Har hittat en häst som låter bra men ska kolla med mamma om vad hon tycker om den.


Förslag?

Ursäkta för bloggtorkan men jag har inga ideér! Snälla kom med förslag! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva!

sorry

Känner att bloggen lite öde just nu med de ska bli bättring på de

Skolavslutning

Hade skolavslutning idag :D SOMMARLOV!!!!!:D:D:D:D:D:D



Klänningen:)


Älskar den här bilden :D

Bad update

Förlåt, men under dom senaste dagarna har jag varit trött o inte haft tid till att blogga.

Idag har vi haft klassens dag, vi va upp till kloten o bada, paddla kanot o åkte robåt eller va de nu heter. Imorn har våran klass ledigt bara för att vi hade längre dag än dom andra klasserna. Jag ska dock in till skolan en liten stund då de är genrep med kören.
Nu sitter ja go väntar på att mamma o pappa ska komma hem, dom är o handlar lite, dom skulle köpa med en locktång o hårfärg till mig!:D ska färga håret idag eller imorn, vi får se hur de blir.


Love that dress<3

Sova e för töntar

Nej men kan verkigen inte sova! sitter helt klarvaken i sängen!!

Ändrade planer

Ja de vart ju ändrade planer igår. De vart inte att kolla på bio o shoppa med AManda o Ronja. Men om några timmar ska jag o Ronja åka till örebro o göra de som skulle ha gjorts igår;)

Svar på kommentar

Amanda V om För två år sen exakt:
Lillis har blivit skit fin !! :O
Hon ser ut som ett diplomsto! ;)


SV; ja de kan man verkligen säga! tack så mycke gumman<3 haha jag tänkte mer på att hon såg ut som ett halvblod men diplomsto funkar ju också;)

RSS 2.0