Tillfällig design

Hej!
Jag har precis suttit och lekt lite med min bloggdesign. Jag gjorde en tillfällig bloggdesign. eftersom att jag inte var nöjd med min förra. Denna var ju inte den snyggaste men den funkar iallafall.

Ronja

Nyss hade jag ganska tråkigt så jag tänkte att jag ska kolla på bilder på min dator.
Och då kom jag på att jag inte har lagt ut nån bild på Ronja så jag letade upp en bild och fixade lite med den (man ser nästan ingen skillnad) och nu tänkte jag ladda upp den.
Söta Ronja.

Nina ricci

Hej alla söta läsare!
Idag så sov jag till kl 12 sen klev jag upp och åt "lunch" (eller frukost för mig blev de) sen gick jag ner till kossorna och gav dom och kaninerna mat. Efter de hjälpte jag pappa att städa vardagsrummet. När jag var klar med de så åkte vi och hämtade mamma från jobbet och åkte till min kära moster.
Där satt vi sen ett antal timmar.
Nu ska jag passa på att visa en sak jag köpte i Finland eller om jag ska vara ärlih så köpte jag den på båten.
Nina ricci deo spray för 179 kr.
Den är nåt som jag verkligen rekommenderar.
Om jag ska betygsätta den (mellan 1-10) så får den klart 10 för den var både billig och bra.

Ny hårfärg

Tja!
Igår kväll så färgade jag håret eftersom att de va skolfoto idag. Resultatet kommer senare.
Idag har jag varit i skolan, blivit hämtad av pappa i lastbil (blev glad), kommit hem ridit (två gånger första gången på min syrras häst andra gången på min), gett kossorna mat och kommit hem och ätit. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Som vanligt lyssnar jag på massa låtar men jag lyssnar bl.a på Miley Cyrus.
Nån mer än jag som tycker att hon är otroligt bra?

En otroligt snygg ring!

Hej just nu är jag och kollar på massa smycken.
Här kommer en ring som jag absolut vill ha.
Den är så snygg! Du hittar den här

Varför måste jag vänta på bussen så länge?

Hej!

Jag kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen. Jag har inte gjort nåt sen dess.
Idag har jag haft idrott, sen va de nån mentor grej, so, lunch, franska, läsning sen va den skoldagen slut (kl 14:30).
När den äntligen var slut så fick jag vänta på bussen som gick 15:05. alltså fick jag vänta i 35 min. ja och jag kan inte göra så mycket på den tiden så jag gick och väntade på bussen jag stod med min väska på axeln (tänkte inte så långt så att jag ställde ner den) och fick ont i ryggen. Imorgon är de tur nog fredag men då kommer den värsta väntan på bussen som jag har varje vecka för jag måste vänta i en timme och en kvart.
Men nu lyssnar jag på musik på youtube bl.a lyssnar jag på Selena Gomez.

...

Nu ska jag straxt ta och gå till bussen. Men tänkte att jag hinner skriva ett inlägg först.

Idag är första lektionen idrott men kommer komma sent eftersom att min buss åker så sent och kommer ofta sent. Efter idrotten har jag en kvart på mig till nästa lektion. Ganska stessig morgon. Men nu måste jag dra.

Kissies and hugs


Skoldagen är slut!

Hej!
Jag vet fy på mig jag har inte bloggat på några dagar (igen) men de är andra veckan i skolan och jag har de ganska stressigt just nu. Ni måste förstå mig jag kommer börja blogga som vanligt snart men har väldigt mycket nu!
Jaja nu ska jag göra lite saker.
Hörs sen.

Hur bra röst får man ha

Hej!
Idag åkte Ronja hem. Vi hade väldigt roligt och önskar denna helg kunde vara förevigt men då kommer de med skolan imorn.
Under denna helg har vi vart inne på youtube och lyssnat på massa. Och en som vi har lyssnat på är en tjej jag vet inte nåt om henne mer än att hon har otroligt bra sångröst!
Om ni vill höra henne sjunga så klicka HÄR.
Vi hörs.

Fredagsoutfit

Tja!
Idag har jag haft en ganska kort dag jag slutade 13:50 men fick vänta på bussen som skulle komma 15:05.
Men aja igentligen skulle jag och pappa vara och hämta Ronja vid tågstationen i örebro nu men de blev lite ändringar så hon kommer kl 19:52. Under helgen så kommer vi nog ta ganska mycket bilder som ni kaanske kommer få se några av.
Men nu hade jag tänkt att ni skulle få se min fredagsoutfit.
Michael Jackson tröja discshop.se
Tights (stavning rätta mig om jag har fel) från Finland.
Bättre bild på tröjan.
Kissies and hugs.

Skola!!!!!!!!!!!

Hej!
Ja först ska jag ursäkta för min otroligt låga uppdatering dom senaste dagarna men allt har varit så stressigt och rörigt nu första veckan i skolan men tur nog är den slut imorn.
Och på tal om imorn så vet ni vad som händer då? Joo då kommer Ronja! Asså jag har längtat typ as mycket ända sen vi bestämde att hon skulle komma hit.
Min dag idag har varit otroligt jobbig för de första så sov jag inte mycket inatt och sen skulle jag upp kl 7 och sen stässade jag för att göra mig klar efter de gick jag till bussen som va 2 min sen så jag hade bara 5 min på mig från bussen till skolan och skynda mig att byta om och ha idrott sen en kvart till nästa lektion och efter den så 5 min till nästa sen lunch sen franska och efter de 20 min rast och sen läsning och äntligen va dagen slut trodde jag! Jag fick vänta en halvtimme på bussen sen fick jag skynda mig hem och sen skulle jag vara ridlärare. Så sen tänkte jag att skönt nu behöver jag inte göra mer men då kom jag på att jag måste städa mitt rum så just så hörs senare hoppas jag.
Hehe så känner jag mig. inte så fin bild men aja hittade inget bättre.
Kissies and hug

Första dagen i skolan

Hej allihop!

Idag är de första dagen i skolan för mig. Jag ska åka straxt så hinner ej skriva mycket.
Jag vet inte när jag kommer hem men skriver senare.

När börjar mina läsare skolan?

Kissies and hugs.

äter

Hej!

Just nu sitter jag och äter nudlar med korv.

Jag och mamma har släppt ut kaninerna i sina nya burar idag. Nån dag kan jag ta och visa er buren som mamma byggde och så kan ni få se kaninerna. Idag har jag också  klippt min lilla pälsboll till kanin. Hon va inte lika långhårig som förra gången, när jag var klar var jag nästan lurvigare än kaninen, hehe.


Hon va inte lika lurvig som den vita kaninen på bilden men nästan (kaninerna är inte våra).

Kissies and hugs.

Jobb, jobb och lite mer jobb

Tja!

Idag har jag inte kunnat blogga pga att jag har hjälpt mamma att såga massa grejer till de nya stallet. Vi har också börjat bygga en ny kaninbur och den är typ snart klar, mamma och pappa är där och bygger på den.

Idag kommer mina älsta småsyskon hem från sin mamma. För alla som inte vet så ska jag berätta om hur allt hänger ihop med mina syskon. Asså vissa tycker de här låter hemskt men de gör inte jag för jag bryr mig faktskt inte så tyck inte synd om mig men har inte träffat min riktiga pappa på 5-6 år. och min yngsta syrra (Sofia 4år) har samma mamma som mig men en annan pappa (han är thailänsk så hon är lite brunare och de tkr jag är orättvist för jag vill vara brun). Asså hennes pappa bor inte i sverige så hon träffar honom inte och hon vet inte att han existerar (de e lite svårt att föklara sånt för en 4åring) . Och min låtsas pappa som jag har nu är inte Sofias pappa men han har 2 barn som heter Jacob (11år) och Wilma (9år) och dom är varannan vecka hos sin mamma och varannan här. men jag kallar alla för mina syskon och min låtsaspappa för pappa.

Men nu ska jag snart gå ner till mamma och pappa.


Just nu spelas MJ.

14 augusti

Hej!

Sorry för den låga updateringen idag men har inte haft tid och  har inte haft nåt att blogga om.

Nu har jag en tråkig nyhet jag vet inte om ni bryr er men de gör jag. Om ni inte visste de så har vi kossor. Men  iallafall så har vi väntat på att en kossa skulle få sin kalv och de skulle vara den sista kalven som föddes på våran gård för vi ska såsmåningom skicka alla till slakt (om jag fick bestämma skulle dom inte göra de) och idag så såg vi att hon höll på att föda. Så vi stanade för att titta om allt gick bra men den kom aldrig och då började mamma och pappa att dra ut den men de va två och båda var döda. Jag tycker att de e synd att dom sista kalvarna skulle dö!

Men nog om de. Idag så när vi gick vi hem från kossorna så gick vi förbi en av våra tomma hästhagar så i badkaret (de som vi fyller med vatten till hästarna) så va de en gräsmattehoppa (som min syrra säger till gräshoppor) i badkaret och de vatten där i och jag tog ut den där ifråm och den satt jätte länge i min hand och torkade och sen ville min syrra ha den och då höll hon den tills den hade torkat och hoppade iväg.


Har inga bilder på pappas dator.

Jag hade rätt om vädret

Hej!

Just nu sitter jag och lyssnar på Michael Jackson jag bara älskar honom och hans röst.

Vet ni jag hade rätt om vädret! När jag och mamma hade varit och ridit och skulle gå ut med hästarna i hagen så såg jag första blixten.

Idag är de fredag den 13:de jag har inte märkt något mer än att mamma väckte mig kl 9:30 men mamma har råkat ut för något. När vi red så fick hon något kryp som flög in i hennes öga och de började svida jätte mycket och hon blev helt röd i ögat men nu är de bra med de, stackars mamma.


R.I.P


Uppdatering: jag kom på att en sak som jag märkte om att de e fredag den 13:de är att jag brände mig på brännässlor när jag plockade gräs till kaninerna.

Åska på gång?

Hej!

Nu har man varit och gett kossorna kross och kaninerna gräs men man har också flyttat kaninerna och lite mer grejer (resten av grejerna som va kvar i nya ladugården) från nya till gamla ladugården eller om man ska säga de ofärdiga stallet för i gamla ladugården så i ena änden håller vi på att göra stall. Nästan allt är klart i fikarummet och duschrummet men sadelkammaren är helt klart. Men sen har man stallet eller om man ska säga där hästarna ska stå så måste man göra en del saker.

Nog med stallet men jag har en stark känsla av att de kommer bli åska. De är så kvavt så som de ofta är innan åskan kommer.

Men just nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat. Jag har satt potatis i en kastrull och nu kokar de.
Haha nu kom mamma hem.


Tror jag rätt? Kommer de att bli åska?

Jag vet inte om de blir fler inlägg idag men vi får se.

Lots of love //Erika

Asså just nu gillar man inte rubriker

Hej!

Asså jag har absolut inget att skriva om mer än  att jag längtar otroligt tills Ronja kommer om en vecka!
Men nått man inte längtar till är måndag då man börjar skolan. Jo visst de ska bli kul att träffa kompisar och lite spännande är de vell eftersom de e en ny skola eftersom att man börjar 7:an men inget annat. Och man är vell lite nervös också.

Men aja ska ta min syrra och så ska vi ge kaninerna och kossorna mat.

Här kommer en bild på min gamla skola hittade ingen på den nya.



Kissies and hugs så hörs vi senare.

Älska sommar!!!

Hej!
Nu har jag inget bättre att skriva om och jag tänkte eftersom att jag börjar skolan på måndag så ville jag visa ett collage som jag har gjort med minnen från denna sommar. Sommaren är inte riktigt över än men snart.
Dom här bilderna är bara några aav dom bilder som får mig att tänka
på denna sommar

Blogg att läsa!

Hej!

Nu hade jag tänkt ge er ett förslag på en otroligt bra blogg. För att komma till den klicka här Den tillhör Ronja (en kompis till mig).
Och när jag ändå pratar om henne så kan  jag nämna att fredag nästa vecka så kommer hon hit och är här hela helgen.
Har tyvär ingen bild på henne men ni får gå in på hennes blogg och kolla.

12 augusti

Hej!

Nu har jag varit vaken i ca 2 och en halv timme och har inte gjort mer än och tvingat i mig frukost, tittat på Gustaf 2 med min lillasyrra och satt på en maskin med tvätt.

Idag gör jag nog inte mer än de och ska plocka gräs till våra kaniner och ge kossorna havrekross.

Jag idag.





Hörs senare.

Vill ha!!!!!!

Hej alla läsare!

Jag kom ut ur duschen för ett tag sen.

Men nu tängte jag lägga in en bild på nåt jag absålut vill ha men är helt pank just nu.




Nej nu ska jag snaart sova är ganska trött.

Natti natti!

11 augusti

Tjaaa!

Idag har jag gjort llite mer än dom andra dagarna denna vecka. Jag har städat! Jag har städat köket, hallen, vardagsrummet och mitt rum.

Nu ska jag hoppa in i duschen skriver mer sen.

Har inga bilder på denna dator (pappas).


Michael har underhållit mig under städningen.

Kissies and hugs så hörs vi senare.

Ny design

Hej allihopa!
Jag har äntligen fixat en ny design på bloggen jag vet inte om jag kommer ha den så länge för den blev inte så bra men de e bättre än de förra.
Hehe de syns inte så bra på denna bild men kolla headern så ser ni den.

R.I.P

Hej!
Just nu sitter jag och Lyssnar på Janet Jackson. Jag tycker att hon är otroligt begåvad och man märker att hon är syster till Michael Jackson. Jag gillar båda syskonen och även deras andra syskon. Men den jag gillar mest av syskonen och alla sångare som jag känner till så är de Michael Jackson. Jag älskar verkligen honom och jag gråter när jag hör vissa av hans låtar (ibland alla). Jag tycker verkligen att de e synd att han dog!
R.I.P Michael Jackson
King Of Pop!
29 augusti 1958 - 25 juni 2009
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Michael Jackson<3.
Janet Jackson.
Janet och Michael Jackson<3.
Saknar sig Michael<333.

Glöm ej!!

Hej

Ni får inte glömma frågestunden som jag startade för länge sen för jag har inte fått tillräkligt med frågor än.


Finsk natur

Tjobre!

Idag har jag lagt upp många bilder från Finland, jag vet men här kommer några bilder från finska naturen (hehe).




Denna bild är en utav mina favoriter och jag är väldigt  stolt över den.








En utav dagarna var den varmaste på 100 år i Finland och på natten efter var de en stor storm med åka och massa träd som föll. De va 6 stora björkar som föll 50 meter från våtan husvangn och de blev över 2000 hus utan el. På vissa ställen där man åkte förbi såg de ut som om man hade avvärkat skogen för att så många träd hade ramlat.







Kissies and hugs



HK

Hej!

Idag har jag nästan bara suttit inne och inte gjort så mycket mer än o varit ute och gått med en hund som min moster tar hand om i några dagar.

Igår kom min moster, hennes man och mina kusiner hit och dom är här tills imorn.

Nu ska ni få en dålig bild på dagens outfit.


Hk tröjan är från HM i Finland jag köpte den för ungefär 40kr

En kyrka i Åbo

Tja!

Här kommer lite bilder från en kyrka i Åbo.


Bilden tagen från "hallen" i kyrkan.


Om man har olydiga barn slänger man in dom här, nej då de är gravar inne i kyrkan.

'
Själva altaret eller vad man nu ska säga.


Taket över altaret.


En till grav (den är oxå bakom galler).


En till grav.


Och en till.

De va allt ifrån kyrkan.

Kissies and hugs

lite bilder från Finland

Hej!
Nu kommer de lite bilder från finland.



Ett slott i Finland där en svensk kung har suttit inlåst i typ ett år. Och han satt på samma ställe och tittade ut ur fönstret så de finns märken efter hans armbågar.


Innergården i slottet.


De var nån som hade gjort massa konstverk på marken och här är ett av dom.


En båt som heter Suomen joutsen (finska svanen eller finlands svan nått av dom)


När vi va i Åbo så höll dom på att spela in en finsk deckarserie (typ som beck här i Sverige)


Jag på båten på väg till Finland

De får räcka för detta inlägg.

Kissies and hugs

Selena eller Miley

Tjo!

Jag har gjor t en ny kategori som heter  "dagens fråga" . Och dagens fråga är: Vem föredrar du? Miley Cyrus eller Selena Gomez?


Miley eller...


...Selena?

Skor från melba

Hej

Jag har suttit och tittat på lite skor från melba och jag tänkte att ni skulle få  höra min åsikt om två par skor. Nu får jag även chansen att lägga upp något i min nya kategori "hisssa eller dissa".
            
dessa skor "hissas", jag tycker               Dessa skor "dissas" jag gillar inte
att dom är otroligt snygga                      "träskor" inte ens när dom är
                                                            desinade då  är dom ännu värre. 


Väntar... ...väntar... ...zzz

Hej!

Jag vet att jag har dålig updatering men våra datorer e helt konstga men hoppas att de löser sig snart, att pappi kan hitta felet och fixar de.

Annars har de it hänt så mycket mer än att jag va med min kompis Shinyar igår och vi va på bio och såg senaste shrek. Jag måste erkänna att shrek inte är någon favorit men jag tittade på den för att jag ville träffa Shinyar.

Dålig uppdatering

Hej alla söta läsare!

Jag vet att jag är lite dålig på att blogga men vårat internet är helt mobbat för att de är helt segt och ibland kommer man knappt in på bloggen.

Men aja nu ska jag visa ett mobilsmycke som jag köpte i Finland.



Jag hade redan ett sånt men råkade slänga mobilen i en sten och mobilsmycket gick sönder.

tillbaka från Finland

Hej bloggen!
´
Nu är jag äntligen hemma igen. De var en rolig resa men de e skönt att vara hemma igen. Jag kom hem igår kl 23.00 så deblev inget inlägg  då.
´
vet ej när men nån dag kommer resans shopping upp på bloggen.
´
Nej nu kommer  jag inte på något mer att skriva men hörs senare.

RSS 2.0