Vlogg


Bal, avslutning och student

Här får ni lite mobilbilder från dessa evenemang, väntar på att pappa ska skicka alla bilder till mig!

Jag på balen
 
Några från min fina klass <3
 
Jeanett och Madeleine
 
 
 
9E <3
 
 
 
Jonas student
 
 
 
 
Och några utav dom härliga blommor vi fick <3

Dagens ridpass!

Idag tog vi ut alla hästar på en gång! Mamma på Laijos, Pauliina på Nikko, Wilma på Brunte, Jonathan på Sheeba, Jasmina på Trissan, Sofia på Betty och sen jag på min fina Tura! Vi tog en barbackatur i skogen. Det var jätte härligt! Tura hade världens skönaste galopp idag, men en lite mindre skön trav, men man kan ju inte få allt här i livet. Men det gick riktigt bra och alla hästar var väldigt pigga! 
 

24 juni 2013

Hej! Tjoho jag orkar SKRIVA ett inlägg! Hehe. Men asså ah. Har inte gjort allt för mycket idag faktiskt. Har tvättat, sortetat bilder, tittat på psych och ridit! Red Tura på bana, tränade dels på att hon ska gå ut ordentligt i hörnen i både skritt o trav! Det får jag kämpa med varje gång! Blir ju tokig! Sen tränade jag lite på galoppfattningar och att trava sakta. Jag tyckte de gick riktigt bra idag! Är så stolt över min prinsessa! Ska nog försöka rida henne imorn igen, kanske klättra eller något?

Jonas har köpt världens finaste halsband till mig! Nämligen en kopia av halsbandet i Titanic! Jag älskar Titanic! Det är bästa filmen som finns! Såg en aktion på det halsbandet på tradera och då var jag tvungen att ha de! Den blåa stenen är av glas, men småstenarna är swarovski kristaller! Det var jag som budade på de o tänkte köpa det själv, men när jag vunnit aktionen så sa Jonas att han köper den åt mig som present.


Vlogg


Pratar på om helgen osv


Anna och Laijos


Bulgarien

Jag och Jonas fick en resa till Bulgarien tillsammans med mina föräldrar och syskon av mina föräldrar, Jonas föräldrar och Pauliina och Kristoffer! Vi fick resan i avslutnings/student present! Så sjukt kul! Längtar massor! Vi åker den 1 juli!


Imorgon tar de slut


<3


Långhelg!

Är ledig idag och resten av veckan! Rätt skönt med lång helg såhär veckan innan avslutningen! Inatt sov Jonas hos sina föräldrar i Vedevåg och jag var hos mina föräldrar så sent att jag sov här. Imorse ringde klockan vid 7, ingen sovmorgon när man har hund! Jag har umgåts med mamma och städat lite här! Nu sitter jag och tittar på TV och funderar på om det börjar bli dags att gå hem.


Dagens lektion


1år

 Idag är det ett år sen vi var och hämtade Sheeba! Kan inte fatta vad tiden går fort! 

Hundhalsband till salu!

Hund halsband för valpar, mindre hundar och katter! Jätte gulliga med en liten bjällra på. 
Längd: 32,5cm 
Finns i färgerna rosa och blå. 
Pris: 30kr/st eller 2 för 50kr
Kontakt: [email protected]
 

RSS 2.0