Your horse is your best friend


Inspiration!

Längtar tills jag kan görs sådär med Tura! Lång väg kvar men. Dit skall vi komma!


Spirit

Tittar på film!


28 april 2013

Ja som ni kanske märkte så orkade inte jag blogga igår. Hade dels så trevligt så ville inte avbryta det för att blogga och sen så orkade jag helt enkelt inte. 

Jag var först på trimmkurs som ägarna till Ice höll. Sen skulle jag ha hjälp till i ett glasscafé i kyrkan men mamma och pappa tog det istället så jag var kvar lite längre än planerat. Sen kom Jonas, Micke och Sofie och hämtade mig och så åkte vi hem och hämtade min väska och Sofie fick se lägenheten. Sen bar det av till Linde då Micke o Sofie skulle byta ett tvättmedel. Då passade jag på att testa en av dom nya loka smakerna, chokolate shake. Jag som inte äter godis och sött just nu och saknar choklad nå fruktansvärt tyckte den var jätte god! Det smakade faktiskt choklad, eller ja choklademose. Men jag verkar ju nästan vara den enda som tycker om den! 
Efter det åkte vi en snabbis till Micke och Sofie där jag tog mig en titt på Sofies klänningar. Sen åkte vi till Jonas föreldrar och grillade och sen satt vi och umgicks hela kvällen! 
Jag var dock tråkig och gick och la mig kl 11. Är så fruktansvärt trött hela tiden! Fattar inte varför! Vi får hoppas att det går över snart! 
 
Idag har jag inte gjort nånting annat än att åkt hem typ. Ska väll sätta igång och städa och kanske planera någon mat? 

Sjuk

Jaha då var man sjuk då. Jag vart och må sämre igår vid kl 3 och sen gick det bara utför! Usch, vill inte må såhär! Men vi får hoppas att detta bar aär en 24 timamrs grej då jag är uppbokad hela dagen imorgon! Ska först på trimmkurs i nån timme och sen hjälpa till i ett glasscafé på eftermiddagen. Ska även gärna hinna rida också.
 
Det var jätte mysigt att hälsa på Ice igår! Hon är så söt! Alla valparna var jätte nyfikna och busiga. Dom släppte ut dom i köket för första gången så det var ju jätte intressant! Lilla Ice var flera gånger på pinnarna som sitter på tvären på stolarna och en gång tog hon sig över. Sen fick valparna gå in en stund med sin mor och vi satt och pratade och klappade på dom andra hundarna. Alla hundarna älskade Jonas och alla ville sitta i hans knä och pussa honom när han satt på golvet! Alla hundarna är verkligen super mysiga! 
Lilla Ice och i bakrunden är hennes bror Hero. Han är den enda valpen som inte fått ett
hem än! Han är också skit söt och en jätte trevlig hund! Tycker ni ska ta er en titt på honom!
 
Lilla Hero! 
Klicka på bilden för att komma till hans annons!

God morgon!

Sitter i skolan och väntar på att min sång ska börja. Blir en helt vanlig skoldag fram till klockan 14.00 då ska vi titta på en musikal som skolan satt ihop! Britts motorfik heter den. Jag antar att den är längre än 30 minuter så jag kommer missa tidiga bussen hem.. Jag som hade planerat att komma hem vid 3 och städa hos mamma och pappa, äta och sen vid 17.20 åka in mot Linde och hälsa på Ice. Men jag måste ju isåfall vänta på 4 bussen och då är jag hemma i 40 minuter och sen måste vi åka. Så Jonas ska åka in tidigare och så får vi sätta oss och äta nånstans. Längtar som en tok efter lillen! Hon är söt på bild men inget slår hur hon ser ut i verkligheten! Och hon är så otroligt mysig! Mockningen behöver jag föresten inte tänka på då jag redan varit och gjort det när jag tog ut hästarna!



Bilder från Stockholm!

Här får ni lite bilder från igår, kolla de fina taket i riksdagen!


Dagen i huvudstaden!

Hej! Äntligen funkar appen! Den funkade dock inte imorse så kunde inte uppdatera då.
Just nu sitter jag i bussen på väg hem från Stockholm!
Klockan ringde 05.15 imorse, jag ville typ låtsas vara sjuk och sova resten av dagen. Men nej nej! Stressade som en tok för att hinna då Katarina skulle hämta mig strax efter 6. Bussresan upp gick helt ok. Väl i Stockholm så var det raka vägen till drottninggatan där vi spenderat hela dagen! Har shoppat och dödat min axel, rygg och fötter. Mellan 15.30-15.30 var vi i riksdagen. Vi fick gå en rundtur och sitta och lyssna på en debatt i ca 5 min. Det jag fascinerades av var det otroligt fina taket i en del salar! Och kristallkronorna! Åhh det var så fint! Efter riksdagen var det drottninggatan igen! Skulle egentligen ha träffat min ena morbror och tagit en fika också, men just då när han kunde var ju jag i riksdagen och innan det jobbade han och efter de var han upptagen med att köra min kusin till träningar! Så det var lite trist! Men annars var väll dagen bra! Jag köpte lite grejer men dom visar jag nån annan gång! Här kommer en bild från dagen, den vill inte riktigt ladda upp alla! Får ladda upp dom senare!


Dagens vill ha!

Dagens vill ha är denna snygga väska från HV Polo. Jag går aldrig runt med en liten resväska som vissa gör om dom ska nånstans, jag har alltid en större väska bara. Min svarta team sportia väska är ju rätt tråkig så denna är ju skit snygg! Den finns på hööks för 299kr. Den blåa är min favorit!
 
Klicka på översta bilden för att komma till väskan

22 april 2013

Vart i skolan idag. Alla lektioner var som vanligt utom svenskan. Där gjorde vi bara mackor tills imorn sen sluta vi! Vet inte om jag skrivit detta men klassen åker till Stockholm imorgon. Vi har hela dagen ledigt förutom mellan 15.30-16.30? Har jag för mig. Då ska vi till riksdagen och gå runt där och lyssna på nån snubbe! Jag hoppas att jag kan uppdatera till er från Stockholm men min blogg.se app har ju inte funkat på några dagar nu. 
Jag ska i alla fall upp runt 5 på morgonen och göra mig i ordning och vid kvart över 6 kommer Katarina (min svenska lärare och även mamma till Lovisa och Felicia som är medryttare här) och hämtar upp mig och så åker vi till skolan och vid kvart i 7 åker bussen mot Stockholm! Kommer hem vid 21.00 kanske? Sen får jag skjuts hem av Katarina igen! Ska göra minst ett tidsinställt inlägg till er till imorgon utifall att appen inte funkar! Men vi får hoppas. Har jag tur kanske jag även träffar på min morbror imorgon då han sa att vi ska försöka planera in något!
 
Men åter till dagen. När jag kom hem åt vi mat och vid 18 tiden gick jag ner till stallet och red på bana på Tura med mamma & Brunte och Sofia & Betty. Träna lite på sånt som Angelika visa igår och sen tog vi lite trav och galopp. 
 
Nu sitter jag här och ska snart in i duschen! Och jag ska vara i sängen senast 10! 
Jag, Jonas och Ice igår. Hon ser ut som en liten leksak! Är förälskad i den lilla krabaten!

Hiss/Diss

Känns som att jag hissar hela tiden? Kanske måste dissa snart? Men idag kör vi en hiss till! 
Ska hissa detta snygga westernträns från hööks! Älskar den snygga och naturliga designen och färgen! Detta träns finns som sagt på hööks och kostar 259 kr
 
Klicka på bilden för att komma direkt till tränset!

Valpen min!

Var som sagt och tittade på lilla Ice idag! Det var seriöst den sötaste valp jag sett! Vi vart helt förälskade från första stund! Hon var jätte kelig och pussades jätte mycket. Sen låg hon och sov hos mig och Jonas hur länge som helst!  Ägarna var också väldigt trevliga och seriösa och erbjöd en massa hjälp! Allt var perfekt! Vi kommer få åka och hälsa på minst en gång i veckan fram tills vi får hämta henne! Jag längtar verkligen otroligt mycket tills vi får henne! Jag kan tänka mig att hon blir riktigt fin när hon blir äldre! Dom valde ju trots allt den finaste valpen till oss! 
 
Jag ska berätta lite om fodervärdsskapet och lite runt de. Vi ska alltså ha den på foder, ägarna har rätt till att ta valpar på den och ställa ut den osv. fram tills det den fyllt 5 år. När den fyllt 5 så tillfaller tiken oss. Dom ska ta 2 kullar på henne. Vi kommer självklart få följa med på hennes utställingar och själva ställa ut henne! 
Ja det är väll ungefär det. 
 

Dagens ridpass


21 april 2013

Hejsan! Klev upp vid 7 imorse och tog ut hästarna och mockade. Vid 9 ringde Angelika och sa att hon hade tid att ha lektion, så då ver det bara att släppa allt och gå ut och fånga hästen. Så klart så skulle Tura vara svårfångad så fick "jaga" häst. Men tillslut fick jag tag på henne och tog henne till stallet. 
Lektionen gick jätte bra! Jag fick jätte mycket beröm för att Tura var så fin! Men nog om det det kommer en video när jag berättar mer.
 
Så jag är klar i stallet, men nu ska jag sätta igång och städa och fixa i lägenheten och nån gång innan 4 ska jag få i mig mat också. Vid 4 ska vi åka och titta på Ice för första gången! Är super glad och super taggad! 

20 april 2013

Jag har tänkt blogga hela dagen men blogg.se appen funkar inte... kommer inte in på den. 
Men men. Idag har jag varit i kyrkan, ridit ut på Tura tillsammans med pappa & Nikko, mamma & Brunte, Wilma & Sheeba, Sofia & Betty och Jacob körde Trissan. Efter vi ridit mockade jag stora hela stallet och Sofia och Wilma mockade lilla stallet. När jag var klar med mockningen gick jag hem och bytte om och hämtade Donna och gick ut på prommenad. Jag måste säga att jag känner mig nöjd med dagen! Känns också att jag varit ute och rört mig ovh det är bra! 
Skulle visa er lite bilder men alla är i telefonen, så ni får lite insta bilder.
Donna. Koppel och halsband som vi fick av mamma, pappa och Sofia. Gustav.
 

Dagens outfit


Vedevåg

Halloj! Skoldagen gick bra idag! Hade muntligt nationellt i engelska. Jag själv tyckte de gick sådär men min lärare sa att jag ligger på högre än E i alla fall, måste säga att jag vart förvånad! Min svagaste sida är ju de muntliga. Men de gick ju tydligen bra!
Efter skolan kom Jonas föräldrar och hämta mig, sen åkte vi o hämta Jonas hemifrån och nu sitter vi i Vedevåg!


Hiss/Diss

Åhh måste säga att jag älskar detta westernträns från hööks! Hur snyggt är de inte liksom? Det kommer som sagt från hööks och kostar 599 kr. Tyglarna förljer med.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till tränset!

18 april 2013

Hejsan hoppsan! Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit i skolan! Efter skolan kom jag hem, lämna väskan och vände, gick hem till mamma och pappa och städade. När jag var klar där tog jag med mig Sofia hit då pappa var hos tandis och efter de skulle han och mamma åka hem. När jag kom hem, lagade jag kykling filé och klyftpotatis! Det var riktigt gott måste jag säga!
Efter maten kom mamma och pappa och hämtade Sofia och nu sitter jag här!
Sitter och planerar och funderar, har lite roliga grejer jag vill göra, men vi får se. Sen har jag lite sommarjobbs kris! Har inte hittat något! Inget företag svarar ju på mail! Blir tokig! Men har ju en sista utväg.. Jobba på gården.
 
Vet ni? Jag längtar nå fruktansvärt tills på söndag när vi ska åka och titta på vår valp!
Söta lilla Ice!

Dagens vill ha!

Har spanat in denna väst på hööks nu sen vi började leta hund. Jag tycker den verkar jätte bra och praktisk! Just nu är den även på rea så den kostar 349 kr istället för 429 kr. Funderar på att köpa denna nästa gång jag får pengar! 
 
Klicka på bilden för att komma till västen!

16 april 2013

Haha vet ni vad jag just insåg? På typ alla inlägg jag lagt upp under april som jag srivit dagens datum på i rubriken har jag skrivit mars istället för april! Snacka om att inte hänga med i svängarna!

Nationella provet idag känndes rätt bra faktisk! Jag svarade på allt och det var rätt lätt ändå! Så nu får vi hoppas att morgondagens prov går lika bra! 
Fick reda på resultatet på senaste matte provet jag gjorde, fick D så borde vara rätt nöjd, men fick höra att jag hade 1,5 poäng för lite för att få ett C! Åhh vart aningen irriterad där! 
Resten av dagen flöt väll på! 
Måste bara säga att jag tänker bara på vår söta lilla valp som vi ska träffa på söndag! Seriöst alla i min närhet lär ju snart säga upp kontaken för det är de enda jag pratar om! Hehe.. 
Nu ska jag gå och klippa naglarna och hoppa in i duschen, sen blir det kanske film med Jonas! 
 
Bilder från instagram @erikaaasss
  

Orions Ice

Nu får ni höra dom roliga nyheterna! Jag och Jonas ska skaffa valp! Vi ska ha en liten valp på foder!
 
Detta är Orions Ice! Det är en liten Jack Russel tik. Som ni ser är hon världens sötaste!
På söndag eftermiddag ska vi åka och titta på henne så då får ni lite mer info!

Nationella!

Nu börjar nationella i SO! Vi har religion! Jag hoppas verkligen att det går bra! Sen vill jag även önska alla andra 9:or lycka till! 
Jag har 3 nationella denna vecka! De jag har nu, ett till i religion imorgon och sen muntligt engelska på fredag! Jag är inte nervös för något annat än det i engelska just nu! Det har jag otrolig panik över! 
 
Lycka till nu alla 9:or!

Dag 1

Jaha detta var då första dagen i min nyttiga fas! Det har flytit på helt okej! Men detta är ju bara första dagen, första veckan kanske går helt okej men sen blir det nog jobbigt! Det absolut jobbigaste blir sockret! Att hålla sig borta från godis! Men på helgerna får jag äta nötter eller något liknande istället! 
Men om ett tag kanske jag och mamma ska gå och träna Donna! Donna är för er som inte vet min mammas kusins hund. Sen ska vi mocka och ta en sväng på Sheeba och Laijos och ta in hästarna!
 
Donna!

Dagens vill ha!

Måste bara säga att jag älskar detta schabrak! Tycker det är riktigt stilrent och snyggt! Schabraket är av märket JH Collection och finns på hööks! Schabraket kostar 349 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till schabraket!

Imorgon händer det!

Imorgon är det 60 dagar kvar till avslutningen, vilket betyder att mina 60 nyttiga dagar börjar! Jag tänkte ta och berätta lite om vad jag ska göra och inte göra!
 
-Jag ska inte äta godis, chips och sötsaker eller dricka läsk.
 
-Äta så lite pasta, ris och potatis osv.
 
-2 dagar i veckan ska jag äta max 500kalorier. Min faster berättade att hon sett ett tv program där dom testa detta. Det går ut på att man får äta vad man vill och hur mycket man vill alla dagar utom 2 dagar i veckan för dessa dagar får du äta max 500 kalorier. Varför detta? Jo dels så går du ner i vikt och sänker blodtrycket och kolestrol värdet och det är vetenskapligt bevisat att man tillverkar fler hjärnceller och förebygger då alzheimers och liknande! 
 
-Träna, träna, träna! 
 
Detta gör jag främst för att min kropp ska må bra! Jag har tagit hand om min kropp så fruktansvärt dåligt dom senaste åren, eller ja i hela mitt liv, så nu ska min kropp få må bra för en gångs skull!
 

Dagens 2 ridpass

Berättar om dagens ridpass på Tura och Laijos!


Godnatt

Nu ska jag nog ta och sova! Ska försöka mig upp så tidigt som möjligt så jag kan börja fixa och dona här hemma och i stallet! Måste även plugga lite!
Åhh jag är så glad att jag knappt kan sova! Längtar så sjukt mycket till en viss grej! Kommer avslöja det om ett tag, men har bestämt mig för att inte avslöja det riktigt än! Kan bara säga att det kommer påverka bloggen men det är inget blogg relaterat så. Aja nu ska jag försöka sova! God natt!


Lördag kväll!

Vart ingen bloggning igår då jag var hos mamma och pappa. Var där då Jonas åkte till sina föräldrar. Det var kul att spendera en kväll me dom igen! Idag har jag tagit ut hästarna och ridit, inte så mycket mer! Men jag ska ta och gå igenom en massa gamla papper och sen träna lite. Det har snöat snöslask och regnat hela dagen idag! Så vill inte ut och gå på alla dyngsura jätte leriga vägarna! Men ska ta ett litet träningspass hemma istället. 
Jonas fick tillbaka sin systemkamera som hans bror lånat ett tag så nu kan jag börja ta en massa bra och nya bilder! Så bloggen kommer bli roligare nu!
 
Nu ska jag börja sortera!
 

11 april 2013

Hej hej! Idag hade vi en så kallad brytdag i skolan! Då går hela skolan så att vi inte följer något schema utan vi har 4 pass under dagen och alla ämnen finns tillgängliga under alla 4 passen så får man gå dit man vill/behöver gå! Jag tycker detta är en jätte smart idé då man får chansen att läsa ifatt det man ligger efter i! Men i alla fall. På första passet valde jag SO eftersom att vi har nationellt prov i religion på tisdag och onsdag! På andra passet valde jag svenska då jag hade en bok som jag var tvungen att läsa ut. Sen hade vi lunch. Efter lunchen så skulle tjejerna i min klass gå ner till badhuset och träna livräddning! Vi skulle dyka ner till botten och plocka upp en docka och sen simma in till kanten med den. Detta gick super och efter det slutade jag! Så det var en väldigt skön dag! När jag kom hem så lagade åt jag och Jonas mat och sen pluggade jag lite mer svenska. 
Strax efter klockan 18:00 så gick jag hem till mamma och pappa och lagade mat och matade och nattade Sofia! Nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så att jag kan gå hem och titta på film och mysa med mannen min!
 
Eftersom att jag är inne på pappas dator bjussar jag på en gammal bild!
 
Vackra Lillis<3 Saknar dig hjärtat mitt <3

Hiss/Diss

Tänkte ta och hissa detta hund halsband och koppel från JH Collection på hööks! Jag tycker dom var jätte snygga! Halsbandet kostar 149 kr och kopplet kostar 199 kr.  Och just nu har hööks 15% rabatt på hela hundsortimentet så passa på nu för idag är sista dagen!
 
Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Funny news!

Ja nu var det en massa skojigheter på gång igen! Jag och Jonas har en riktigt rolig grej på gång! Men jag tror jag ska hålla det hemligt ett litet tag till! Vet dock inte hur länge jag klarar av de! Sitter bara o studsar och detta är de enda som finns i mitt huvud! Know that feeling? Men tror antingen jag säger det denna vecka eller kanske när jag vet lite mer och när de är lite närmare till när de faktiskt händer! Men men! Åhh jag är så glaaaaaaaad!
 

10 april 2013

Hej hej! Jag slutade 12:20 idag! Min sista lektion var inställd. Men de visste jag inte förens klockan var 12:50 o då hade jag redan missat bussen med 10 min.. Så mamma, pappa och Jonas åkte in till stan och så gjorde vi lite ärenden på banken och sen gick vi o handla lite!
När vi kom hem lagade jag och Jonas makaroner och köttbullar. Efter de stack jag till mamma och pappa och städade lite.
Sen gick jag hem, bytte om och stack till stallet och red ut med dom andra på Brunte. Han var jätte snäll idag och sparkade inte bakut en enda gång! De enda var väll att när vi skritta så retade han Laijos genom att gå jätte sakta så att hon var tvungen att gå i rumpan på honom... Men han är ju fortfarande ett litet barn!
När vi ridit klart och ställt in alla hästar gick jag hem och städade, diskade och dammsög! Nu sitter jag i soffan och funderar på att gå och värma lite baguetter i ugnen!
Hörs imorn!


Dagens pass

Hej! Vart och motionerat igen! Jag var först ute och gick och joggade ett par kilometer. Efter de tog jag och gjorde lite sit-ups! Är så stolt över mig själv! Jag har tagit mig själv i kragen och jag är ute och rör på mig! Prio just nu är att öka konditionen så att jag orkar, sen kommer styrke pass!


Instagram!

Följ mig på instagram! Jag heter erikaaasss
Jag följer alltid tillbaka!


God morgon!

Just nu ligger jag i gästsängen framför garderoberna. Jag har tagit ut hästarna med pappa, duschat och fixat iordning mig. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma med Sofia som ska äta frukost här då pappa ska iväg, så att jag också kan äta frukost!
Idag är de en vanlig skoldag, efter skolan ska jag mocka och ev ta mig ut på en promenad. Ja jag vet inte så mycket vad som händer idag. Men jag skriver mer senare!


7 dagar kvar!

Om 7 dagar är de 60 dagar kvar till skolavslutningen! Då ska jag gå in i en nyttighetsfas fram till skolavslutningen! Jag ska inte äta sötsaker som godis o läsk o inte heller äta chips. Jag ska även försöka att äta så nyttigt som möjligt, dra ner på pasta, potatis, ris osv om inte sluta helt! Och även börja träna! Detta kommer bli otroligt svårt o jobbigt! Jag har ett sockerberoende o de gör de svårare. I 7 an var de som värst, fick inte jag socker så började jag skaka och mådde jätte dåligt! Sen vart jag av med de men efter ett tag föll jag tillbaka. Så nu ska de bort! Brukar dock börja små äta en massa när jag inte får i mig socker, med de gäller att ha självdisciplin! Haha ser framför mig hur jag sitter framför frysen och slevar i mig glass mitt i natten! Men de ska inte ske! Jag har bestämt mig för att detta ska gå!

Detta gör jag främst för att min kropp ska må bra! Jag har varit så otroligt elak mot min kropp i flera år nu! Så nu gäller det!


Träning!

Nu har jag varit duktig! Jag gick ut och gick 5 km med mamma o Sofia cyklade och så tog jag med Donna. De var härligt att komma ut och röra på sig! När jag kom hem så tog jag och gjorde lite sit-ups och så stretcha jag för första gånger på hur länge som helst! Är otroligt dålig på de! Måste verkligen ta tag i de! Men nu är jag trött och hoppas på att sova gott inatt! Nu ska jag verkligen ta tag i träningen!


Dagens ridpass

Berättar om dagens ridpass på Laijos.


Dagen

Idag åkte jag och Jonas till Vedevåg och åt hos hans föräldrar. När vi kom hem så gick jag ner till stallet och mockade och red med mamma o Wilma. Jag red Sheeba, mamma red Laijos och Wilma red Trissan. Vi red ut och Sheeba var jätte pigg och rolig att rida! Så jag är mer än nöjd med dagen!
Men nu ska jag sova! Godnatt!

Pauliina och en blöt Trissan när vi tvättade några av hästarna!


God förmiddag!

Ursäkta för att de inte blev nåt inlägg igår men jag orkade/hann inte. Började dagen med att städa o fixa i lägenheten, stack jag o mamma till stallet och red Tura o Brunte. Måste säga att jag inte var nöjd alls när jag gick hem, Tura var inte på de roligaste humöret men dom sista minuterna kändes de ändå helt ok, men när jag kommer till stallet så ser jag att en skruv på sadeln har lossnat och med den har läder flärpen man sätter fast sadelgjorden i (har westernsadel, så alla här kanske inte vet vilken jag menar) också försvunnit! Så jag o mamma gick ut o leta på åkern som vi ridit runt på typ överallt, efter en stund gick mamma hem men jag fortsatte i minst en halvtimme till! Hittade ingen ting! Min största prio var att hitta läder grejen men hittade ingen ting! Fatta vad ledsen jag blev! Vi får se om jag går ut o letar idag igen eller om de får va!
Men efter de gick jag hem o duscha o åt. Sen åkte jag med mamma, pappa, mina syskon & min brors kompis till badhuset. Jag simmade en km o sen gjorde jag inte så mycket mer än att titta på när mina systrar badade. Undertiden jag var o bada kom Alex hit o spelade med Jonas o så satt dom o spela halva natten?

Har inga färdiga planer för idag så vi får ta dagen som den kommer!

Bild från när vi tvättade Tura!


4 april 2013

Hej hej! Jag tänkte lägga upp ett inlägg via mobilen imorse men de gick inte! Vart lite irriterad. Allt har bara krånglat med telefonen denna vecka..
 
Men hittills har jag tagit ut hästarna, mockat, läst lite, ätit frukost, tittat på gossip girl, pretty little liars och ridit Laijos. 
Resten av dagen är inte så planerad. Jag ska dock städa hos mamma o pappa och hemma.
 

3 april 2013

Vad skumt de känns! Känns som att mars just börjat! Men men. Som sagt så tvättade jag ju Tura idag! Så mycket mer än det, mockat o gjort mat har jag väll inte gjort! Usch vad jag är lat! Men om en kvart så kommer de två stycken tjejer hit som ska komma o provrida. Alltså provrida för att bli medryttare, de skulle ha kommit en tjej igår men hon fick förhinder. Efter de ska jag väll bara fortsätta med sessong 2 av pretty little liars! Åh jag älskar den serien! Men vi hörs senare!
 
 
Pretty little liars!

Pratar !

Åhh såg nu att jag filmade med kameran stående istället för liggande.. Aja.. Haha ursäkta mina fina miner men är inte van vid solen så jag bli bländad hela tiden!


Time for Pretty little liars


Hiss/Diss

Tänkte ta och hissa dessa gardiner! Nu när jag flyttat hemmifrån så måste jag ju tänka lite på inredning! Och dessa gardiner tycker jag är skit snygga! Dom kommer från jotex.se och kostar just nu bara 35 kr styck då de är rea på dom! Funderar själv på att köpa dessa till vårt kök då dom skulle vara jätte snygga där!
 
Klicka på bilden för att komma till produkten!

RSS 2.0