Dagen

Jag satt vaken allt för länge igår o vakna så tidigt så jag sov bara 2,5 timmar idag och har varit ganska trött. Men kl 12 va de en som kom hit och skulle rida på Trissan så jag följde me ut och gick. Sen va de tänkt att jag och mamma skulle rida på eftermiddagen men vi orkade inte och de spear ingen större roll om hästarna stog idag så dom fick stå. Men så äre några som bor nån km härifrån som hade loppis så vi va dit o kolla för vi fick höra att dom hade lite hästgrejer, så jag kom hem med ett par flätade tyglar och en box med andra sesongen (tror jag) av CSI.

Imorn ska jag försöka orka mig ut o jobba lite eller iallafall göra nåt vettigt!


SÄNKER PRISET! SÅLD



Horse Saver
- Allround
Jag köpte sadeln för 2500kr. Inte mycket använd och har bara hängt o tagit plats. De är en allround sadel av märket horse saver 16" normalvid och har suttit på ett grövre varmblod.
Dock har sadeln två sprickor.
 
Pris 1 500 kr 1 000kr

Lilla Tyra

Kom hem från Angelika för en stund sen. Hon frågade om jag kunde släppa ut Tyra o va där i en timme så jag tog och öppna bakdörren o satte mig i soffan o läste skvaller tidningar medans Tyra sprang ute och busa.

Nu sitter man o tittar på cake boss o dom gör en sjukt stor tårta! Aja känns som att jag inte har några ideér just nu så jag tar o bloggar mer senare.

Gårdagen

Igår gjorde jag inget alls! låg på soffan hela dan! eller inte riktigt, va ute och gick en långpromenad på 5 km med min morbrors hund.

På kvällen (nå gång efter 9) så tog jag en liten skrittur på 40 min på Lillis, de va jätte mysigt! Hon va lite spänd men lugnade ner sig, sen så hade dom lagt grus på vissa ställen som hon vart lite rädd för men de gick bra! ska förmodligen ut och rida med min mamma och moster idag.

free kissies and hugs!

Bloggar jag följer

Tänkte skriva lite om bloggar som jag följer/läser.
De är några bloggar som jag läser dagligen men sen så brukar jag ibland gå in o kolla lite på andra bloggar oxå, t ex. dom som har kommenterat på min blogg o sen lite andra.

Bloggarna jag följer:


dressyrmupparna.se


fridaviktorssons.blogg.se


jessicajosefsson.blogg.se


oliviawestern.blogg.se


weestern.blogg.se


tavlingsryttaren.se


keela.se



De e dom bloggar jag läser dagligen.

Ändrade planer

De blev lite ändrade planer  ja, Angelika och hennes mamma kommer inte hit idag utan kommer nån annan dag o kollar/rider.

Hade tänkt att jag skulle följa med mamma, moster o min kusin ut o rida nu men bestämmde mig för att låta henne vila idag och rida ut på henne själv imorn istället.

Har inget o skriva om just nu så skriver mer sen.


Dagens ridning

Red ut på Lillis idag. Mamma och min moster va med mede min morbros hund (vi är hundvakt åt honom) och så hade vi Tyra (Angelikas hund) här i några timmar så hon va me o så min kusin o min syrra Wilma körde Betty.
Jag ska ju rida Lillis så att hon är lång och låg och de fick hon verkligen idag! Vi skritta 5 km i skogen och under hela ridturen red jag med enhandsfattning och höll i spännet på tyglarna så hon fick gå med huvet långt ner.
Lillis har ända sen vi köpte henne följt mamma jätte fint o idag så gick hon hela vägen jätte gulligt bakom mamma! Hon e så söt!


Gammal bild....

Vi har hittat felet!

Hej, vill bara börja med o säga förlåt för den dåliga uppdateringen (igen).
Men nu till de jag tänkte säga, vi har hittat felet på Lillis!:D Angelikas o hennes mamma va här i tisdags o kolla på Lillis och hitta felet. hon går snett med vänster bak o så har hon låst sig i halsen o bakbenet men cenil som jag e kommer jag inte ens ihåg vilken sita låsningarna satt på :O asså jag blir så irriterad på mig just nu! Att jag inte kommer ihåg de! Men jag ska iallafall göra lösgörande övningar och ha henne rakställd.

Men men, Angelika och hennes mamma kommer hit imorn igen o Angelika ska rida på henne då.

 

Min lilla älskling! had eingen bild just nu... bilden e från förra sommarn


Till salu!



Hansbo - Allround
En otroligt skön och o bra sadel. Den är lite sliten men annars inga fel på den! 16-17" suttit på ett lite grövre varmblod.
 
Pris  1 100 kr

Vid intresse ring 0703364030 eller maila [email protected]




Usch va svårt de va o lägga ut denhär anonsen! älskar verkligen dendär sadeln! den är sjuuukt skön!




I'm sorry

Hej, ledsen för att ja ite har uppdaerat även om jag komhem  måndags mejag har int orkat.

Men de kommer uppatering snart:)


Idag har jag faktiskt inte gjort mycke alls! vid kl 12 cyklade jag hem till Angelika och släppte ut hennes hund Tyra en stund men sen har jag bara varit hemma.

Imorn blir de dock lit emr o göra! Tyra kommer hit på morgonen o så ska ja passa henne under dagen och så ska jag antingen måla lite bommar eller sommarjobba lite, vi får se vad d e blir.

Aja uppdaterar mer ikväll eller imorgon.


Dessa två va ju en del av mitt sommarjobb förra året;)

Svar på kommentar

esther johansson om Äntligen kan jag pusta ut!:
gud så söt häst är det din !!!! ;)



SV; tack:) ja de är min häst:)

Om Lillis "problem"

Jag ska börja med o säga förlåt men jag har haft mycke och inte riktigt orkat blogga.

Men iallafall så tänkte jag berätta vad jag vet om Lillis "fel" hittills. Hade en veterinär (som även har specialutbildat sig på tänder) här i måndags som kollade på Lillis tänder och de hon hittade va en vargtand och att tänderna va slipade efter bettet. Hon sa att vi inte behövde göra nåt åt vargtanden men hon droga Lillis och raspade dom slitna tänderna. Men de hon sa att de små fel som hon hade på tänderna inte borde orsaka så stora reaktioner som Lillis har så hon trodde inte att de va de utan att de är nåt annat. Men hon skulle komma tillbaka om ett tag o kolla på de och så får vi se om vi måste ta de vidare på nå större utredningar.
Men Lillis skulle få smärtstillande i 8 dagar nu (från och med i måndags så till på tisdag) och jag skulle rida henne bettlöst och så skulle vi kolla om de va nån skillnad, men jag va tvingen att sätta igång henne direkt nu för att hon ska kunna se om de är så att hon haar ont eller om de är nåt annant.

Lillis går ju att rida med repgrimma men av säkerhetsskäl så tyckte hon att jag skulle köpa ett sidepull och rida med. Så i måndags när vi va och hämta ut smärtstillande på apoteket så åkte vi till hööks och köpte ett sidepull.
Än så länge har jag ridit 3 gånger med de och de funkar jättebra! Va ute en sväng imorse inna Lotta kom (hon kom 09.30 imorse) för hon laserbehandlade Lillis (vilket hon alltid gör) och när hon har gjort de så ska hon stå resten av den dagen och eftersom att vi åker till Finland imorn (åker hemmifrån på morgonen/förmiddan) och kommer hem på måndag så skulle hon få stå så länge och de vill jag inte nu när hon ska skrittas igång. Men på söndag skulle min moster komma hit och rida men ändå.


Sidepullet jag köpte, sitter vid mammas dator nu och har inga bilder på när Lillis har de på sig.

:P

Hästtandläkarn va här ideg o kolla på Lillis tänder, berättar sen hur de gick

Svar på kommentar

sofhia  om Dagen:
aa kul å se Tequila ;)
Hade henne när jag ägde hennes mamma,och hon fick namnet After Dark efter sin morfar Burton After Dark :D
Har Amanda henne fortfarande?
Mvh


Svar; okej:) va kul, ja Amanda har fortfarande kvar henne:)




UPPDATE!: amanda har en blogg där du kan läsa lite om hur Tickan hare:) http://eekstromm.blogg.se/

Svar på kommentar

Julia om Äntligen kan jag pusta ut!:
Skrev ju det till dig! Att du skulle kolla tänderna för jag var väldigt säker på att det var dom! Men du svarade aldrig på den kommentaren. :/ Tur att ni hittade felet iaf! Och hoppas ni hittar någon som kan fixa det! :)

SV; kom inte in på din blogg av nån konstig anledning. Jag brukar svara på kommentarer men måste ha missat den! förlåt för de! På måndag kommer de hit en som ska kolla på hennes tänder:)

RSS 2.0