Ice

Fotade några bilder på Ice häromdagen! Här komemr dom jag tycker vart finast.
 
 
 
 

Promenad

Usch vilket väder de varit/är idag! Det har regnat nästan hela dagen! Tur att jag slapp rida då Mia kom hit o red Tura. Men det vart ett litet uppehåll så jag tog en promenad med Ice, de är så skönt att komma ut o röra på sig!


Inspitation


Älskart!

Åh vad jag älskar denna klänning! Vill så sjukt gärna ha den!


New in

Åkte till lek och bus landet med Sofia, Felicia och Jasmina! Men innan vi åkte dit så var vi tvungna att svänga in på Lager 157, såg 2 sjalar där som jag såg förra veckan och har inte kunnat sluta tänka på dom! Så köpte dom idag för ett riktigt bra pris också!


I love shoes!


New in

Häromdagen åkte jag med Marika till marieberg och fick med mig lite grjejor hem! Ett brunt läderkoppel, en midjeväska att ha när jag tränar Ice, en klotång till Ice och en kaffemugg! Eller termos eller vad man nu ska säga! Dricker ju inte kaffe men dricker te! Kommer nog användas en hel del i vinter!


Vill ha <3


Love it


24 juli 2013

Halloj! I förmiddags åkte jag med Angelika till IKEA. Vi gick runt där ett tag, efter de handlade vi lite mat, sen åkte vi hem. När jag kom hem städade jag hos mamma o pappa. Sen satt vi hemma en stund och strax efter 5 kom församlingens nya pastor, han vill lära känna alla i kyrkan lite. Efter de stack mamma o pappa ner till stallet för att måla o jobba lite, vi håller ju på o bygger om ponny stallet. Jag och Ice sitter i soffan o tittar på du är vad du äter!


Värsta snygga outfiten!


Ice och Tyra


Vlogg


22 juli 2013

Hejsan svejsan! Åh vad jag är på bra humör just nu! Lite trött men på bra humör ändå!
Idag satt jag och gjorde nada typ fram till strax efter 11, då åkte jag med Angelika och hennes underbart söta son Devin till Nora. Där var vi först in i en möbelaffär o tittade på lite möbler, efter de åkte vi till lågprismagasinet och Angelika köpte två soffkuddar till mig även om jag sa att de verkligen inte behövs eftersom att jag kan köpa själv, men hon var jätte snäll och köpte dom ändå! Sen åkte vi hem till mamma fikade. Sen var de slut på de roliga! Nej då, sen var jag o mamma o målade lite i stallet och mitt i allt kommer pappa o säger att om vi skulle åka in till stan så var de dax nu, så då åkte vi till stan o köpte mer färg till stallet, en tvålpump till lägenheten o lite mat. Har alltså haft fullt upp halva dan! Nu ligger Ice i soffan bredvid mig o jag sitter inne på nätet o kollar efter snygga gardiner!


Dagen ridtur

Red ut med Jonathan, Jasmina, Lovisa och Felicia idag. Det gick bra, Tura var lika härlig som vanligt!
Klockan är visst en del.. Nu ska jag sova! God natt!


Ice <3 skogen

Kom nyss hem från en skogspromenad med Ice, hon är så pigg o glad o älskar att gå ute i skogen!


I'm not dead!

Åhh vad jag har ångest över hur lite jag bloggar! Jag vill o är jätte peppad över att blogga, men har lite mycket i mitt liv nu o vet inte vad jag ska blogga om! Tips? Men jag blir så glad när jag går in o kollar statistiken o ser att jag har tappra läsare som är inne på bloggen o kollar även om jag är så dålig på o blogga!
Idag har jag ridit dubbelt, först red jag Tura o sen Sheeba. Tura var pigg o glad o framåt men Sheeba var aningen segare, hon blir alltid jätte seg när hon inte har en storhäst framför sig.. Men de gick också bra!
Ice bara växer o växer! Hon är jätte fin och älskar att leta efter godis när jag gömmer de. Ska fota henne nån dag o lägga upp bilder här!


Ice leker med en trasig boll


Hej från Bulgarien

Sitter nu i vårt hotellrum här i Bulgarien tillsammans med Jonas och min bror Jacob. Har det jätte bra här! Alla mina dagar har gått åt att sola o bada i havet och poolen och även shoppa o äta god mat o sitta uppe i skybaren på kvällarna o umgås o titta på utsikten! Vi har träffat ett jätte trevligt par i skybaren som vi pratat lite kort med varje kväll, men igår satt vi o prata med dom hela kvällen! När alla andra gick o la sig så stanna jag o Jonas uppe till 3 o prata med dom! Har haft jätte kul!
Idag har det dock varit lite annurlunda, Jonas är sjuk så vi har legat o tittat på film o sovit hela dagen! Jag kan säga att jag också behövde de! Men imorn ska jag ut o köpa presenter.
Nu får vi se om jag sitter kvar här med pojkarna eller går upp till skybaren där mamma o pappa sitter!

Jonas fick dricks för att hab var så trevlig o hjälpsam när vi satt i skybaren.


Bulgarien baby

Sitter i bilen på väg mot Göteborg nu! Har lämnat av Ice hos Pauliina o Kristoffer i Örebro. Ska bli sjukt kul! En vecka i solen!


RSS 2.0