Snygg outfit!!

Jag verkligen älskar märket JH Collection! Dom har så sjukt snygga produkter! Här är en dö snygg outfit som finns i både marinblå och khakigrön! Jag vill ha den i båda färgerna! Den khakigröna med allroundschabrak och den marinblåa med dressyrschabrak!
 
Klicka på bilderna för att komma till produkterna
 
 

Dagen

Åhh jag mår dåligt! Förkyld så det bara skriker om det och sen ingen sömn på de. Jag har inte sovit många timmar denna vecka... Såå trött! 
Vad har jag gjort idag då? Legat på soffan, mockat, legat på soffan o legat på soffan... Är helt död. 
Orkar ingenting, gick en kvällspromenad med Ice nyss och jag håller på att flåsa ihjäl!
Ursäkta för detta negativa inlägg, ska bättra mig för er skull!
 
Denna bild gör mig dock glad! Dom är så fina tillsammans!

Dagens sanning

 

28 januari 2014

Både igår och idag har jag varit hemma från skolan. Är dels rätt förkyld men sen har jag inte sovit nånting på 2 nätter... 
Men idag red jag både Tura och Lucas. Kan säga att huvudvärk och känslan av att vara död kom som ett brev på posten! Men de får man leva med! Båda hästarna var jätte härliga att rida på idag! Pigga o glada!
Fina Lucas!
 
Tura och Brunte i sina disco grimmor!

Nytänkande

Det är kul när man tänker nytt! Camoflage färgade kläder är ju otroligt snyggt! Och nu har det äntligen kommit till ridkläder också! 
 
Dessa snygga byxor hittar ni på Hööks för 549kr!
 
Klicka på bilden för att komma till byxorna!
 

Rundtur i stallet

 

Fråga

Kan du inte lägga upp bilder på erat stall ? :)
 

Haha kul att jag får den frågan just idag! För idag har jag faktiskt filmat hela stallet där jag berättar lite oså! Håller på att ladda upp den i skrivande stund!

Bus i Lindesbergs hundrastgård

 

Händelserik dag!

Gårdagen började med att gå upp o ta ut hästarna, hem o äta frukost för att sen gå ner till stallet igen och mocka o fylla på med strö i hästarnas boxar! Efter det gick jag hem och gjorde mig i ordning för att åka till Linde för att gå strandpromenaden med Ellinor och Östen och sen lite träning o bus i rastgården! 
Vårt äventyr slutade inte där! När vi va klara i Linde tog vi bussen till Örebro och åt jätte god mat hos Pauliina och Kristoffer. Sen skulle vi hem, trodde pappa! Då överraskade vi honom med att åka o bowla då han fyller år idag! Sen åkte vi äntligen hem! En lång dag o när den va slut hade jag så ont i kroppen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!
 
Idag då? Borde inte jag vara i skolan? Jag börjar ju nu! Nej för livet går emot mig just nu! Dunderförkylning, ont i kroppen och så klart så har jag legat vaken hela natten.. Så är inte i skick för att åka dit.. 
 
Ice på bussen
 
Så hur många va vi som delade på dessa klot +2-3 till? Jo 5 pers...
 
Sofia in action
 
Mamma o Pauliina
 
Jonas
 
Kristoffer o pappa
 
Bilder från bus i rastgården kommer! Ursäkta för dessa dåliga mobilbilder!

Bästa receptet på trötthet är att inte sova

Jag är trött. Jag sover aldrig ordentligt vilket resluterar i att jag alltid är trött! Jag är så trött på att alltid va trött! Men! Idag har jag och mamma ridit dubbelt! Först red vi på våra älsklingar Tura o Brunte! Dom va helt underbara att rida på idag! Sen tog vi Lucas o Laijos. Mamma började på Lucas o jag på Laijos men efter ett tag bytte vi! Den ridturen gick också bra men det är ju aldrig lika kul att rida på nån annan häst som de är att rida på Tura!
 
 

Nu kör vi 2014

Åh jag vet inte hur många gånger jag har sagt "i år ska jag satsa på Tura o vi ska komma långt i år" men de sker aldrig! Jag är så trött på mig själv! Nu har jag haft en liten soft start på 2014 men nu är det dags att köra igång!! 
Mina mål med året då! 
•Öka på Turas träning! Inget mer rund nordsvensk! Hon ska vara i topp skick! 
•Fortsätta med att satsa lite på hoppningen.
•Komma någonstans i westernutbildningen! Vi ska inte stå still! Jag vill verkligen komma någonstans i westernridningen! Jag vill verkligen kunna säga att jag har en westernhäst! Inte nån häst som är under utbildning!
 
Detta ska vi också kunna!!

Snygg outfit!!

 

21 januari 2014

Idag har jag varit i skolan o burit på min 7000 kgs väska! Datorn väger så sjukt mycket oså hade jag en biologibok också! Sjukt tugnt!! Men skoldagen flöt på o fick sluta en halvtimme tidigare. 
När jag kom hem satt jag och mamma o prata lite om allt möjligt i typ 2 timmar innan vi gick ner till stallet o red Tura och Brunte och så följde pappa med på Laijos! Och självklart var lilla Ice med o sprang i skogen! Hon är så söt o älskar att vara med o springa med hästarna! 
Imorn ska Tura vila så då får vi se vad jag och Ice hittar på! 
 
 
 

20 januari 2014

Godag godag! Idag har jag ridit med Pauliina o Nikko och Sofia o Trissan! Det är så kul att se hur duktig Sofia är på Trissan! Betty hade ju en testperiod o Sofia tyckte de var så obehagligt att rida henne då, men hon är så duktig på Trissan!! 
Nog om de! Ice var med ut i skogen o sprang med oss idag. Det är skönt nu när snön har lagt sig lite o hästarna har trampat ner den så hon slipper ha snö upp till magen när hon ska hänga med i hästarnas tempo. Tura var pigg o glad som vanligt. Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga om den ridturen faktiskt. Nu ligger Ice o sover i mitt knä och jag försöker fundera utt vad jag ska laga för mat! Ha de gött!
 
Tura fick inviga sin nya fina grimma idag!

19 januari 2012

Igår var jag och Ice hos Eva och Ellinor! Där var även Heros och Signes (två av Ice tre kullsyskon) ägare med just Hero och Signe! Så Ice fick leka och busa med sina syskon! Det är så roligt att träffa dom för jag har ju inte sett dom sen i september! Vi var där o trimmade hundar, åt jätte god mat och jag, Ellinor och Michaela tog en promenad till hundrastgården med Ice, Hero och Östen! En rolig dag och Ice var helt slut när vi kom hem!
 
Ice o snyggingen Karl!
 
Äkta syskonkärlek! Signe skrattar åt Ice och Ice står och skriker på Signe!
 
Fiiina Hero!
 
Och tillsist fina Signe!

Taylor Swifts snygga klänning!

 Åh kan man annat än att älska Taylor Swifts klänningar som hon hade på Victoria's seceret fashion show?! Jag tycker dom är så otroligt snygga o kreativa! Jag skulle lätt vilja ha båda hängandes i garderoben hemma! Den glittriga kan jag tänka mig många gånger jag skulle kunna använda den, men den andra är otroligt snygg men jag kan inte komma på några tillfällen att ha den, men den är to die for! Åh vad jag är kär i den! Undra om man ska slå Taylor en pling o fråga vad hon vill ha för dom? Skämt åsido. Men jag är helt kär i dom!
 
 

WORDS

 

WORDS

 

12 januari 2014

Oj vad tiden går fort, redan den 12de. Helgen bara försvann! 
Idag har jag tagit ut hästarna o mockat o fixat o donat lite i stallet. Mia var här o red Tura idag så jag red inte, men var med ia stallet och skickade iväg dom så jag fotade några bilder! Sen har vi även släppt ihop Tess och Lukas med dom andra hästarna. Ihopsläppet gick jätte bra, Tess vill bara vara nära sin älskade Trissan och så länge hon får de så är det lugnt! Och Lukas håller sig gärna borta från dom andra! 
Sen har jag varit och köpt två selar till Ice, en bilsele och en sele jag ska ha när jag är ute och rider! Sen köpte jag även lite höpåsar. 
Tess och Laijos! 
 
Wilma och Lukas
 
Dagens ridgäng! 
Nikko o Anna, Tura o Mia, mamma o Brunte, Lovisa o Sheeba, Wilma o Lukas och Felicia o Trissan! 
 
 

Hej då Betty Boop

Som rubriken lyder, hej då våran älskade Betty Boop! Vi köpte henne hösten 2009 när hon var 1 år gammal! Vi har kört och ridit in henne och fått henne att gå från en ouppfostrad liten skit till världens goaste shettis! Men igår var vi och lämnade henne i Fellingsbro. Som tur är så är det bara en 20-30 minuters bilresa dit så man kanske kan åka o hälsa på henne nån gång, men ändå. Jag saknar vår lilla maskot, men nu har hon ett hem med nån som har tid och ork att träna henne och hon har två jätte fina kompisar. En ardenner och en tinker, hon som älskar stora hästar! Så hej då Betty Boop! Vi älskar dig! 
 

Välkommen Lukas

Igår var vi och provred en 14 årig haflinger som heter Lukas! Han är så otroligt fin och vältränad! Och det är som att sitta på en soffa när man rider honom barbacka! Han är helt underbar! Och idag körde dom hit honom från Gävle! 
 

6 januari 2014

God morgon! Inatt har jag sovit ca 2 timmar och klivit upp kl 5! Jag är inte så trött just nu, men tro mig, de kommer! Nu är jag i bilen på väg till Gävle där vi ska titta på en häst! Vi får se hur de går och vad som händer med de! 
I eftermiddag kommer det några som ska provrida vår älskade Betty! Tänk att vi ska göra oss av med vår lilla maskot! 
 
Ett citat för dagen! 
 

Trimmad Ice

Idag har jag och Ice varit hos Eva och Ellinor och trimmat Ice! Det gick jätte fort och Ice var jätte duktig! 
Efter att vi trimmat Ice stack jag och Ellinor ut med Östen och Ice för att träna henne, hon jagar ju bilar så vi tränade på att hon ska strunta i dom. Hon va jätte duktig, i början var hon som vanligt men efter en stund struntade hon totalt i dom! Min duktiga flicka! 
 
Det vart lite päls!
 
 
 
 

Väldigt smart tips!

 

2014

 

1 januari 2014

Jaha! Detta är då alltså mitt första inlägget för i år! Vad ska man skriva här då? Igår hade jag en jätte trevlig kväll med familj och vänner! Tyvärr inga bilder tagna! 
 
 

RSS 2.0