Westernutrusting är seriöst inte billigt!

Jag måste säga att westernutrustning är seriöst inte billigt! Det finns ju alltid billiga grejer men kollar man på dom grejerna som man verkligen vill ha kostar dom! Här får ni lite exempel! 
Tryck på bilderna för att komma till grejerna!
 
1095kr
 
2295kr
 
499kr
 

Tjaa ni förstår! Det är inte lätt när man är en fattig student!
 
 
 
 
 

Min nya tävlingshäst!

Red min nya tävlingshäst idag! Kan ni gissa vem? Jo Brunte! Jag och mamma har bra länge pratat om att jag skulle kunna tävla honom, har velat lite fram och tillbaka men efter dagens ridpass har jag bestämt mig!  Så nu ska vi ligga i och tänkte även boka in honom för några kurser i sommar. Är så sjukt taggad! Fina pojken! 
Linda skrittade Tura på banan idag, så även min prinsessa fick motion idag! 
 
 

Världen bästa

Hej! Låg vaken halva natten och smsade med Jonas! Åhh vad jag saknar honom.  Men på måndag träffas vi igen och så kanske han kommer och sover här på tisdag! Sooo happy! Saknar honom så mycket! 
Imorgon ska jag till Linde för att träna bilträna Ice med Ellinor och så ska vi väll ta en sväng förbi hundklubben!
Jag och Jonas <3
 

Gör Marma osäkert!

För ett par timmar sen fick jag ett medelande från mamma och pappa där dom skrev att dom kommit fram till hotellet! Så skönt! Jag blir alltid så orolig när dom ska flyga! Blir så nojjig! Nu ska dom få en härlig vecka på Las Palmas!
 
Var hemma från skolan idag, men fick lite gjort i lägenheten idag i alla fall! Är helt borta i huvet! Idag fick jag mail om att jag och Ice kommit med på tjänstehunds utbildningen i sommar! Vart överlycklig och skrev direkt till Ellinor och fick höra att även hon kom med! Åh vad jag vart glad! Åhh en vecka i Marma med bara hund, hund och lite mer hund!
 
 

27 mars 2014

Jag är bra vimsig idag, skulle skriva rubriken så höll jag först på att skriva januari istället för mars och sen höll jag på att skriva 2013 istället för 2014... Jag är inte riktigt med i svängarna!
 
Mamma och pappa åkte för en liten stund sen mot Stockholm! Imorgon bitti lyfter deras plan ot Gran Canaria! Åh så jag unnar dom den resan men jag hade inte klagat på att få följa med! Men det jobbigaste är inte att jag inte fick följa med, det jobbigaste är att jag redan saknar dom otroligt mycket! Jag älskar mina föräldrar och även om jag inte ens bor hemma längre så är jag sån här! Sen är jag så rädd att planet ska kracha eller att något annat ska hända! Usch jag blir så orolig!
 
Men nu har jag huset och min lägenhet helt för mig själv en kväll för inte ens Sofia är hemma idag! Men det är bara lugnet före stormen! Imorgon kommer hela stora gänget hit och sover här hela helgen, det är då man önskar att man fick vara själv hela veckan! 

WORDS!

Fick denna video skickad till mig igår! Lyssna och lär mitt folk! 
 

Två koppar kaffe, en toalett och pälsglans!

Sitter i fikarummet på folktandvården i Lillån aka mammas jobb! Har druckit två koppar kaffe och är sjukligt kissnödig även om jag nyligen var på toa... Inte kul! Varför måste man bli så kissnödig av te och kaffe? Det är inte lätt asså! Haha, detta känns som ett otroligt nödvändigt inlägg! Men för att göra det lite vettigare så kan jag ju skirva att mamma slutar kl 19 och då kommer pappa och hämtar upp oss och så ska vi åka till City Gross och köpa pälsglans! Dom har erbjudande där så även om jag har en del kvar så passar jag på att köpa lite mer nu när det är så billigt! Sen blir det hem till sängen, typ. Jag borde i alla fall gå och lägga mig då men vi får se vilken tid jag tar mig i säng och ännu mer intressant, vilken tid jag somnar!
 

Bästa låten!

Denna låten går på repeat i mina lurar 24/7 just nu. Detta är nog min absoluta favoritlåt just nu! Den är så sjukt bra att jag knappt vill lyssna på någon annan låt. Alla som inte har hört den lyssnar på den och alla som har hört den lyssnar på den igen! Jag är helt tokig i låten! 
 

God morgon!

Kom just till skolan och här sitter jag nu med Taylor Swift i öronen i en tom korridor och väntar på att tiden ska gå! Har dubbel lektion med biologi nu.. Inte det roligaste kan jag ju säga! Men på den andra lektionen ska jag till skolsköterskan så slipper lite a den i alla fall. Varje liten minut man slipper är man ju glad för. Och inte nog med de, i eftermiddag ska vi köra traktor, det är kul att köra och det är skönt att bara sitter o köra runt och backa på körplan en halv dag.. Men idag tror och hoppas jag på att vi får lära oss att flytta ensilagebalar! 
Efter skolan vet jag inte hur det blir än, antingen så ska jag åka hem och åka med Ice till veterinären för att hon ska vaccineras men om pappa har tid att ta dit henne så åker jag raka vägen till mammas jobb efter skolan och sätte rmig där med en kopp kaffe och med datorn i knät! Vi får se hur det blir.
 
Ha en underbar dag allihop!
 
  
 

25 mars 2014

Vart hemma från skolan idag.. Är så trött på detta! Jag måste ju liksom ta tag i mitt liv! Jag har dagar när allt flyter på precis som förr och sen får jag allti världens baksalg... Nu har jag haft en liten period när jag mått lite bättre och i helgen sov jag rätt okej faktiskt, men igår kom bakslaget.. Jag tycker inte det är jobbigt att gå, jag kan gå hur långt som helst utan problem och ofta även om jag är sjuk! Men igår när jag skulle gå ut med Ice och gå vår vanliga 5km runda så orkade jag inte, jag ville bara lägga mig ner på marken och gråta. Jag kan inte minnas när det har varit så jobbigt att gå sist! Så här sitter jag med världens ångest över att jag inte är i skolan medan jag inte orkar röra mig nånstans. 
 
Nog om det, i eftermiddag ska jag rida både Tura och Brunte då mamma ska iväg. Sen tänkte jag överraska henne med att mocka stallet åt henne så hon kan börja packa! Hon och pappa ska till Gran Canaria på fredag och hon har som vanligt (jag kan inte klaga för jag är likadan) inte ens börjat titta på vad hon ska ha med!
Nu tar jag och hoppas på att hon inte läser detta så det faktsikst blir en överraskning!
 
Brunte!
 
Tack för namnförslagen till fölet! Riktigt fina namn! Fortsätt gärna att komma med förslag! Har ett namn som jag älskar om det blir en hingst men har inget så bra för om det blir ett sto!

Give me a name!

Idag ringde klockan vid 7 och efter lite snoozande tog jag mig upp och raka vägen ner till stallet för att rida med Marika. Vi red på bana och ag måste säga att jag är kär! Min häst är underbar! Hon är den bästa i hela världen! Har tagit tag i hennes träning på egen hand nu även om jag inte har någon tränare nu.. Men åh så duktig hon är! Det märks att vi satt igång och tränat ett litet tag för bara på ca 3-4 veckor han hon bliit jätte fin! Hon är en dröm att rida. Jag slutar alltid ett ridpass med världens största leénde på läpparna. Känslan när det äntligen börjar gå bra igen! 
På tal om det! Finns det någon bra westerntränare i Örebro/Lindesberg trakterna?

Efter ridningen så gick jag hem och hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka in till conventum på UF mässa! Var där ett tag och sen gick jag hem till Pauliina och åkte med henne till Garphyttan för att hämta Jonathan och Jasmina och sen åkte vi hem. När jag kom hem bytte jag bara snabbt om och gick ner och mockade för att sen gå ut på en lång promenad med Ice! Nu sitter jag här, helt död..
 
Från en häst till nästa! Nu närmar sig maj månad med stormsteg! Och i maj föds ju min nya häst! Men jag har ingen aning om vad jag ska döpa den till! Så nu är min fråga! Har ni några bra tips på namn på en häst? både till hingst och sto! 
 
Du gör mig lycklig!
 

På väg mot det bättre?

Nu börjar jag ju bli aningen bättre på att blogga igen! Så skönt! Hatar att låta bloggen stå! Men jag mår även lite bättre nu! Mamma frågade idag om hur jag mår och om jag mår bättre. 
Jag svarade "Jag mår skit, känns som att jag blivit överkörd av ett tåg, otroligt ont i kroppen, världens huvudvärk och dödstrött men jag har inte mått så här bra på länge!". Det låter ju bra.. eller något i den stilen.. Men mår faktiskt lite bättre och jag hoppas på att det fortsätter åt rätt håll!
 
Har föresten värsta planerna för bloggen! Har en otroligt bra idé på en design och så fort det blir fint väder och min kära fotograf och stylist (mamma) orkar så ska vi ut och plåta bilder! Har seriöst bästa idén! 
 
Vad gör jag nu då? Jo jag sitter i sängen och pratar i skype med en kompis och funderar på att sova snart!
 
Glömde nästan! Min lilla bebis Ice blir 1 år idag! Det är sjukt vad fort tiden går! Det känns som det var igår hon var 4 veckor gammal och fick plats i min hand!
 
 

19 mars 2014

Snön kan gå och dö!!! Jag vill ha vår och sommar! Ingen äcklig snö! 
 
i förmiddags hade jag 2 historielektioner på raken, jag gick dit och tänkte "Jag kommer dööööö, vad tråkigt det är med historia!!!". Men det visade sig att vi skulle se film båda lektionerna och även på historielektionen på fredag så det känns helt lugnt nu! Sen hade vi djurhållning med lite "lekar" eller vad man nu kan kalla de. Sen var det lunch och efter lunch så körde vi traktor... heeeela eftermiddagen, såå långtråkigt och msn somnade ju nästan där inne. 
Nu tar jag och glömmer dagen och ser fram emot imorgon när jag slutar kl 5 för att jag ska mjölka kor... 
 
Nu ska jag ta mig ut på en lång promenad med Ice medans det fortfarande är ljust ute! Hare så gött!
 
 

God morgon!

Idag ringde klockan redan vd 5! Men jag snoozade mig fram till 05.20 innan jag tog mig upp och gick ut i kylan och tog ut hästarna! Usch så kallt det är ute! Hästarna mådde fin fint! 
Nu har jag gjort i ordning mig, ska bara borsta tänderna innan jag ska till bussen om 10 min! 
Lång dag i skolan idag, som vanligt! Men vi biter ihop och så kör vi! 
När jag komer hem ska jag rida och mocka direkt när jag kommer och sen kanske kasta i mig någo litet innan jag tar en långpromenad med Ice!
 
Så ser min dag ut! Hoppas ni får en bra dag!
 
Nu längtar jag otroligt mycket till sommarvärmen!
 

Rum uthyres till dig som gillar hästar!

Jag söker en person att dela en parhuslägenhet en mil utanför Lindesberg med! En hästintresserad person som vill vara med i vårt stallgäng! 
Hyra 2900kr och då ingår medryttarskap.
Jag ser gärna att du är under 30 år. Hund och katt finns i lägenheten. Är du intresserad så hör av dig och berätta lite om dig själv. 
Jag vill inte ha några brevvänner så endast seriösa hör av sig! 
 
Kontakt
Mail: [email protected] 
Telefon: 0703364030
 
 
 
 
 
 

Ska detta vara mitt så kallade liv?

Jag är så trött! Taggade jätte mycket igår kväll och skulle satsa på första hela veckan på säkert 2 månader.. Det sket sig... Vaknade med sån huvudvärk att jag nappt kunnat göra nånting alls idag och så hade jag som vanligt inte sovit något...  Och ännu sämre inatt eftersom att jag släppte ut katterna för första gången igår och den ena försvann! Stackarn var ute hela natten när det snöa. Men vid 12 tiden idag hittade jag henne som tur var! Nu myser hon i värmen! 
Imorgon satsar jag på att ta mig till skolan! Hoppas att huvudvärken går över inatt..

Vi på Kvinnersta har typ inte haft några studiedagar alls under året medan alla andra skolor typ haft skit många! Och imorgon skulle vi få studiedag halva dagen, så jag tänkte att man får väll vara glad över det man får! Tror ni då inte att skithögarna har tagit bort det så vi går heldag imorgon! Åh dom kan ta o dra nån annan stans
 
Bilder från i lördags kommer, här har ni ett smakprov! Jag och Ellinor i junorhandling.

Hard work work

Efter många om och men lyckades jag släpa mig iväg till skolan imorse trotts att jag inte sovit många timmar inatt! Men idag har mamma varit och hämtat ut lugnande medicin till mig så jag kanske kan börja sova! Vi får se hur det går!
Jag orkade bara vara kvar på skolan fram till lunch sen åkte jag till mammas jobb och har suttit och vilat i fikarummet ett tag och nu sitter jag och pluggar! Skriver ett debattinlägg om kost och dieter! Skrivit klart nästan hela, sitter nu och försöker googla mig fram till en grej men det går inte bra alls! Kommer ingen vart! Men ska googla vidare!
 
Vad händer ikväll då? Jag ska rida, mocka och såklart titta på let´s dance! Sen får vi se, Pauliina, Kristoffer och barnen kommer och även min medryttare Linda ska sova hos mamma o pappa inatt så jag kanske tar kväll tidigt och går och pysslar i nya lägenheten innan jag går och lägger mig! Ska upp senast halv 5 imorgon bitti så jag, Eva och Ellinor ska åka till Gävle på hundutställning imorgon och dom kommer och hämtar mig kvart i 6! Jag kommer inte alls vara trött! Inte ett dugg! 
 
Men jag ska ta och önska er alla en otroligt trevlig helg så ska jag förhoppningsvis kika in här senare ikväll och kasta in något kul!
 
Snart ett halvår sen vi var på vår första utställning i Vrigstad! Hon har växt, jag har blivit
säkrare och nu ska vi inta vår 4de utställning! Se upp Gävle! Imorn kommer russell teamet!

13 mars 2014

Jag är helt död! Ont i hela kroppen och är bara helt slut! 
Jag har ju hållt på och flyttat sen i söndags. Nu har pappa fixat så att mina nya grejer (tvättmaskin, torktummlare, diskmaskin och spis/ugn) sitter på plats! Jag har även börjat få in kläder i garderoberna och badrummet på övervåningen börjar bli klart, fick upp duschdrapperierna, har köpt nya, dom är så sjukt snygga! Kommer få lägga en halv förmögenhet för all inredning som ska köpas till lägenheten! Men det är det värt!
 
 

Tisdag 11 mars 2014

Idag är det exakt ett år sedan jag flyttade hemmifrån! ett år sedan jag flyttade in i min söta lilla tvåa! Den lägenheten har varit en perfekt första lägenhet för mig. Men idag tar jag och sover första natten i min nya lägenhet! Jag flyttar nu till en större lägenhet på gården. Jag, Ice och mina två katter flyttar nu in i en fyra tillsammans. Det är betydligt mycket mer plats än vad vi behöver men det känns otroligt flott att få bo så stort med en massa utrymme. Film på lägenheten kommer när jag fått i ordning där inne! 
 
 
Vad händer för övrigt denna vecka då? Jag har inte så mycket mer planerat än att fixa i lägenheten och på lördag ska jag och Ice till Gävle på hundutställning! 

Internationell Hoppning Del 1

 

Internationell Hoppning Del 1

Vinnaren även i denna klass Satu Liukkonen
 

Give me the outfit!

 

GHS "Morgondagens vinnare" Fina Prisutdelning

 

GHS "Morgondagens vinnare" Final del 3

 

GHS "Morgondagens vinnare" Final del 2

 

Jobbar

Är hemma fram till lunch idag. Det var en otroligt lång dag igår eftersom att vi hade hästshow och kom inte hem förens efter 8 igår kväll. Ikväll är det show igen och därför har jag valt att vara hemma på förmiddagen för att jag är helt slut och inte skulle orkat med en till så lång dag! 
Kom och kolla på vår hästshow på Kvinnerstaskolan ikväll kl 18.30! Pengarna som kommer in går till barncanserfonden! Igår fick vi in 7050kr! Kom och titta!
 
 
 
Just nu sitter jag och jobbar med en upgift om kärnkraft. Finns nog inget tråkigare än detta men det måste göras! Skönt att jag äntligen sakta men säkert orkar ta tag i mina restuppgifter.
 

GHS "Morgondagens vinnare" Final del 1

 

Vinsthästen i GHS

Åhh jag är helt såld på vinsthästen! Det är en av dom finaste hästarna jag såg den dagen! Synd att det var så otroligt dåligt ljus där inne när dom tog in den bara!
 
 

Youngster Tour 7 åringa hästar del 2

 

Youngster Tour 7 åringa hästar del 1

Vinnaren i klassen Satu Liukkonen
 
 

Pain is your friend

Har varit i skolan i 4 dagar nu efter att ha varit hemma i nästan en månad! Idag kom bakslaget.. Vaknade med värk i hela kroppen.. Usch vad jag är trött på detta! Jag har en massa saker jag borde göra men jag pallar inte! Jag ska flytta i helgen/början på nästa vecka och jag har inte ens börjat packa! 
Ligger just nu bara i soffan och har ångest för att jag inte gör nånting och för att jag borde vara i skolan! 
 
Igår började jag redigera bilderna från Göteborg! Skärpan och ljuset var lite halv taskigt, men så fort jag är klar med alla bilder ska ni få se dom! Så länge får ni ett smakprov!
 
 

Sliten

Usch, är så trött och sliten! Kan jag inte bara få bli frisk? Denna helg har jag ingen aning om vad jag gjort! Va i stallet och mockade igår och idag men har inte ridit. Jag har inget minne av vad jag gjort.. har altså inget minne alls av hela tiden jag har varit hemma.. känns ju bra! Men i alla fall!
Nu är jag hos Pauliina och Kristoffer och ska äta mat så småning om! 
På onsdag och torsdag är det hästshow på Kvinnersta! Ice ska vara med i 3 nummer och jag i 2. Ska bli kul! Kom förbi vettja! Onsdag o torsdag kl 18.30! Pengarna går till barncanser fonden! 
 
 

RSS 2.0