godmorgon

Jag ska precis gå ner till stallet och ge hästarna frukost och släppa ut dom.  Jag gick själv upp för 5-10 minuter sen! Seriöst! Jag orkar inte! Men har man häst så har man och då blir de tidiga mornar.

En av världens mest underbara personer...

Jag känner seriöst en av världens mest underbara personer. Asså jag älskar honom mer än nån nånsin kommer att fatta! Han är så fantastiskt underbar!
Han är så himla snäll, fantastisk, underbar, snygg (jag tittar igentligen inte mycke på de men de e ett plus)m.m.
Men en sak förstör en del av det här och de är och de är regeln om att man inte får dejta sin kompis ex typ på 3 månader efter att de är slut och eftersom att mitt ex är hans kompis så vill han inte vara taskig mot honom så då får jag vänta i 2 månader på att nåt ska kunna hända mellan oss 2.
Han är så fantastisk eftersom att han igentligen inte gillar mig mer än som kompis men ändå så skriver han söta sms till mig och utan hans uppmuntringar hade jag redan gett upp hoppet om honom men han säger hela tiden att jag inte får sluta försöka:)
Detta inlägg är till dig Jacob! För att jag älskar dig så mycket  och för att du alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta!  (för er som vet att min brorsa heter Jacob så är de inte han utan en annan Jacob)

Äntligen står hästarna inne!!!!

Hello!

Idag så tog vi in hästarna så att dom får sova i de nya stallet för första gången.
Stallet är inte helt klart men de är så pass klart att hästarna kan stå inne.

Inatt kom årets första snö här i Lindesberg. Jag vet inte vad jag ska tycka för vintern är mysig och rolig men sen kommer dom iskalla dagarna när man ska vänta på bussen, rida och sen är den oändliga mockningen! Men aja dom roliga stunderna kommer ju också.


Bilden är tagen på eftermiddagen men de va mer snö på morgonen.


Våran kattunge.


Lillis box


Lillis


Otroligt dålig bild! Haha de ser ut som om Timo vill ätaupp Lillis.


Lillis.



Sorry för den otroligt dåliga bildkvaliten bättre bilder kommer nån annan gång.

Sjuk:(

Hello bloggen (eller alla läsare)!

Idag är jag sjuk och de va jag igår också. Jag har otroligt ont i huvet:(

Jag måste ta och beställa lite grejer från hööks.
Och jag har kollat på lite träns (som jag igentligen inte behöver) och har hittat mitt drömträns.


Tränset är från hööks för 749 kr. Själv tycker jag att tränset är lite dyrt men funderar ändå på att köpa de (nån gång) för just nu har jag ganska mycket jag måste köpa och har nog inte pengar över till de tränset.

Studiedag igår!

Hej
Som ni vet så hade jag studiedag igår och då så passade jag på att måla lite i stallet men de blev inte så mycket.
Jag red även Lillis på bana och de blev ingen vanlig träning utan istället för att rida med träns så red jag med grimma och grimskaft. de gick otroligt bra. Jag red med sadel den mesta tiden men jag skrittade även lite barbacka. Jag hade igentligen velat rida barbacka hela tiden men Lillis har en sån benig rygg så de gör ganska ont att trava och galoppera på henne utan sadel.
Jag red även Timo på bana men honom red jag med träns.
Timo
Ja just nu har jag inte så mycket mer att skriva.
Kissies and hugs

Erika betygsätter...

Hej!
Som ni vet så har jag varit och sett vampire suck och nu tänkte jag att ni skulle få höra vad jag tyckte om filmen.
De bra med filmen...
Va att den va otroligt rolig (jag skrattade mest av alla inne på biografen) och att dom hade gjort om allt genom att göra varje scen till skämt och dom överdrev mycket men de va ändå roligt. Jag vet att alla inte tyckte den va lika rolig som man trodde men de tyckte jag iallafall.
De dåliga med filmen...
Ja även denna film hade lite minus och de jag kommer på just nu är att dom hade bytt ut en del av namnen som te.x Bella hette Becca och Alice hette Iris m.m.
Filmens betyg...
Denna film får 7-8.
En film som rekomenderas!
Kissies and hugs

världens barn

hello!
Idag så har vi en världens barn dag på skolan. De innebär att vi får vara lediga från skolan för att göra något för att samla in pengar till världens barn men vill man inte de så får man vara i skolan och ha vanlig skoldag. Så idag har jag målat plankor till boxarna i vårat nya stall som vi håller på att bygga. Igentligen borde jag inte få betalt för de men eftersom att jag måste göra nåt för att få in pengar så sa mamma att jag kunde göra de och få betalt idag.
Idag har jag även varit ute och ridit med min moster och mina kusiner.
Och imorn så har vi studiedag och då ska jag måla lite plank, rida Lillis på bana o rida Timo på bana.

10 oktober

Hej!

Idag gick jag upp kl 08:30 för jag skulle rida för Angelika. Idag så hoppade jag. De va lite läskigt eftersom att jag hade westernträns och dom där tyglarna är ganska långa och delade. Imorn ska jag gå ut och kolla hur högt jag hoppade.

Efter de så gick jag hem och satt och gjorde ingenting en stund och sen hjälpte jag pappa med maten.

Efter maten så red jag Timo på bana en liten stund.

Men nu sitter jag och Amanda hos andra Amanda och äter klubba och snart ska vi åka in till stan och titta på vampire suck:D.

Kissies and hugs.

tävling

hej!
Jag är med och tävlar på stockholmsjennas blogg.
för att komma till tävlingen klicka HÄR!


Årets häst

Hej alla läsare!
Nu är de så att Lillis är med och tävlar om att bli årets häst och jag skulle vilja fråga er an sak. Snälla kan ni rösta på Lillis (T.H.´s Lilla Ya). För att rösta på henne så klicka HÄR.
Nån som vill rösta på min ängel?

Hästar på Stall Da Nora

Hej!
Just nu sitter jag och tittar på Stall Da Noras hemsida och "råkade" börja titta på hästarna som står där.
Självklart så började jag genast sakna att rida där. Men nu tänkte jag visa er dom bästa hästarna som bor där.
Den första (och absålut bästa där) är:

Early Grey -93 D ponny sto

Korsningsponny. Tävlat mycket i

hoppning och dressyr

Uppdate: hon har även tävlat i fälltävlan

Redan första gången jag såg henne visste jag att hon va speciell. Jag har tyvär inte varit på Da Nora sen jag slutade rida där och har inte träffat henne sen dess. Men henne har jag tävlat men en gång i hoppning (clear round 50 cm).

Hon har en liten "inbuckling" i skallen eller vad man nu ska kalla de men den har hon p.g.a att hon en gång har blivit sparkad och höll på att dö de syns inte på bilden.

 

Primeur -1998
145 cm e: Sander u: Hejo Samar imp. Holland.
Tävlat LB hoppning

Det är inte många som tycker om honom och är rädda för honom för att han nästan alltid står med öronen bakåt och ser allmänt grinig ut. Men jag ser igenom de och när man gör de så märker man att han har en fantastisk personlighet!

 

Jag har frågat pappa typ tusen gånger om jag kan få skjuts till Da Nora  men han har nästan aldrig tid. Jag funderar på att cykla dit men sen så kommer jag att tänka på alla jobbiga backar. Men jag kanske skulle kunna rida dit någon dag. Jaja vi får se.


4/10

Hello!
Idag har de faktiskt inte hänt så mycket. Jag va i skolan, åkte hem, tittade på top model, satte mig framför datorn och tittade på Kenza & Tyra show, gick ner och gav kossorna kross, gav hästarna mat (då de inte finns så mycket kvar i hagarna) och så åt jag själv precis. Ungefär så har min dag sett ut.
Orkar inte skriva mer just nu men vi hörs.
Här är bh´n jag köpte igår.  Den är köpt på lindex och kostar 129kr tror jag

SHOPPING

Hej!
Idag så klev jag upp kl 8 och kl 9 så red jag för Angelika (min tränare).  Efter de hoppade jag in i duschen, gjorde iårdning mig och sen åkte jag till marieberg med min kompis Amanda Jag trodde att jag skulle bli av med alla pengar men de blev jag inte för jag köpte bara en bh och de va allt!!! Och idag har jag för första gången någonsin varit inne på hööks utan att ha köpt något! jag är förvånad.
Men just nu har jag inte mer att skriva om och jag har inga bilder så vi hörs sen.
Kissies and hugs

gårdagens ridning

Hej!
Igår så va medryttaren här. hon red Lillis på bana och jag red Timo. Igentligen ska man inte rida honom på bana pga att han  har ryggproblem men de går att skritta nån gång ibland gör inget. Men nu råkade de vara så att han har varit hopphäst och jag råkade ha ett otroligt litet kryss framme (lite till men iaf) och jag som är galen i hoppning bad min syrra som stog och tittade på att gå och hämta mamma och henne frågade jag såklart om jag fick hoppa över de där lilla krysset och jag blev jätteglad när jag fick göra de. så jag "hoppade" lite med timo igår.
Här är mammas "lilla" häst han är "bara" 171cm i mkh

1 oktober

Hello!
Ja jag vet igår blev de inga inlägg. Men jag va hos Amanda V (min kompis).
Eftersom att jag va där så blev de ingen ridning igår.
DAGENS TRÄNING
Jag hade tänkt att hoppa men Lillis va inte så pigg på de idag och eftersom att jag inte vill att hon ska tycka de är tråkigt så tränade jag på att trava lugnt och sitta ner i traven då jag är ganska dålig på de.
Just nu har jag faktiskt inget att skriva om. Höres.
Föresten här kommer en bild på en av mina födelsedagspresenter. Den är från hööks hästsport och kostar 595 kr.
Kissies and hugs

RSS 2.0