Juloutfit

Här har ni två bilder på min julaftonsoutfit!




I'm back!

Legat lite på latsidan men nu är jag tillbaka! 
 
Lalle skulle ridas idag, men det blåser så mycket att vinden suger tag i benen på mig när jag går och foten nuddar backet va 1dm ifrån där jag skulle trampa ner den! Så vi får se om det blir någon ridning, annars blir det bara longering idag. Det återstår att se!
 
 

Dagens julklappstips #24

Dagens julklappstips är denna snygga klänning, perfekt till nyår.
 
Den finns att köpa hos Nelly.com ord. pris är 499 kr men är nu på rea och kostar 349 kr.
 
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen.
 

Dagens julklappstips #23

Dagens julklappstips är denna glittriga klänning från Nelly. Har länge drömt om denna klänning, hur snygg är den inte?
 
Den finns att köpa hos Nelly.com och den kostar 199 kr nu då den är på rea, annars kostar den 399kr.
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen
 

23 december 2013

Hej på er! 
 
Igår vart det longering av Lalle. Hon skötte sig riktigt fint. Märks att hon lugnat ner sig, på den fronten i alla fall.
 
Idag hade jag och Angelika en ridtur inplanerad. Eftersom att jag inte ridit Lalle än utan bara longerat henne så visste jag att hon skulle vara explosiv idag. Så jag valde att longera henne en kort stund inna jag släppte ut henne imorse. Ridturen gick bra. Hon var jätte pigg men skötte sig väldigt bra ändå. Förutom när vi nästan var hemma, då såg hon en liten gren på backen och sen tror jag den rörde vid henne för hon for rätt upp i luften. Hamnade på halsen och när jag satt där så började hon dra iväg i galopp. Men efter några steg fick jag stop på henne och kunde sätta mig tillrätta. Haha det ver nära ögat men det gick bra. 
 
Bild från gårdagens promenad.

Dagens julklappstips #22

Dagens julklappstips är dessa otroligt snygga skor. Om någon känner sig manad till att köpa dessa i storlek 39 och skicka dom till mig så är det helt ok!
 
Dessa finns att köpa hos Nelly.com och kostar 399 kr
 
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna
 

Fröken hyperaktiv

Nej men vad passande att när jag äntligen ska sätta igång Lalle så ska det blåsa, massor, länge. Suck. Idag vart det löslongering för henne. Kändes som ett bättre sätt att göra sig av med energin än att longera med lina. 
 
Min fina dam har massor av energi och jag längtar efter att få ta till vara på den energin och använda den på bästa möjliga sätt!
 
 
Försökte ladda upp en bild men då jag håller på att ladda upp en liten film från idag på youtube och jaa.. det går segt!
 

Dagens julklappstips #21

Dagens julklappstips är denna väst från Spooks
 
Den finns att köpa hos bland annat Hööks och kostar 1075 kr
 
Klicka på bilden för att komma till västen.
 

Dagens julklappstips #20

Dagens julklappstips är detta träns från Gold Medal. 
 
Tränset kostar 899 kr och finns att köpa hos Hööks.
 
Klicka på bilden för att komma till tränset.
 

Lördag

Hej på er!
 
Lalle fick vila igår också då jag var helt mörbultad efter min olycka. Idag valde jag att jag skulle longera henne i några minuter så att hon ska få röra på sig. Hon har energi i kroppen i alla fall.. Haha hon for i luften och var väääldigt pigg. Imorgon får vi se om jag hoppar upp på henne eller om jag hittar på något annat.
 
Har varit hos farmor och ätit julbord. Vi äter alltid där på julaftom men min farbror och hans fru ska vara i England över jul så för att hinna träffa dom lite så åt vi där idag också. Nu ligger jag i soffan med Ice och tittar på gossip girl. Senare ikväll kommer Jesper och plockar upp mig så ska jag med när han jobbar och sen hjälpa honom i stallet imorgon. 
 
Ha en trevlig lördagskväll med er så hörs vi imorgon!
 
 
 

Dagens julklappstips #18

Dagens julklappstips är denna glittriga klänning. Perfekta nyårsklänningen. Jag älskar glitter, kan inte bli för mycke bling!
 
Denna går att köpa hos Nelly.com och är just nu på rea så det kostar 209 kr istället för 349 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen.
 

Dagens julklappstips #18

Dagens julklappstips är dessa snygga skor. Om ni inte redan vet det så älskar jag skor, jag har en massa högklackade skor (som jag tyvärr sällan använder). Dessa skulle göra sig riktigt snygga i min samling
 
Dessa finns att köpa hos Nelly.com och kostar 599 kr
 
Klicka på bilden för att komma till skorna.
 

Nu så!

Imorgon går jag på lov! Eftersom att Ice är dräktig och ska valpa precis efter nyår så komer jag spendera hela lovet hemma och ha en massa tid över så ska det läggas en massa tid på bloggen. I helgen är tanken att göra iordnong inlägget om Lalle. Tanken är att jag ska filma lite och skriva lite, så det blir lite blandat. 
 
Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en skrittur om armbågen inte gör allt för ont. 
 
Ber om ursäkt för att julklappstipset kom upp så sent, hade de tidsinställt på klockan 7 imorse men den krånglade så upptäckte vid klockan sex att den inte kommit upp. 
 
 
 

Dagens julklappstips #17

Dagens julklappstips är dessa ridleggings från Star Rider. Har själv inte testat dessa men hört mycket goda ord om dom och så fort jag känner att ekonomin tillåter överflödiga inköp ska jag skaffa mig ett par. 
 
Dom finns i massa olika färger och finns att köpa på starrider.se och kostar 399 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till ridleggingsen.
 

När det inte går riktigt som planerat..

Lalle skulle ju skrittas idag efter skadan. Meeeen som vanligt är det något som går fel. Skulle ut emd Ice imorse och hade inte en tanke på att betongtrappan är snorhal. På första trappsteget halkade jag omkull och åkte kana ner för hela trappen. Fick ont ovanför rumpan men det värsta var precis nedanför armbågen. 
 
Har nu ätit värktabletter så vi får se om det blir bättre. Mamma skulle mocka åt mig idag då jag knappt kunde skära igenom en mjuk baguett. 
 
Lite svullet är det..
 

Paket från Finland

Som rubriken lyder, jag har fått hem ett paket från Finland. Det var från min morbror och hans fru Arja. Arja råkar känna till min stora kärlek till brittiska flaggan och köpte lite grejer till mig när hon var i London! Vart överlycklig när jag öppnade paketet. detta gjorde min dag! 

Som grädde på moset så är Lalles ben inte svullet längre! Så imorgon hoppar jag upp på henne igen! Åhhh är så göad just nu. 

Kuddfodral, skrivblock med penna, kökshandduk och ett set med en grytvante, grytlapp och förkläde! 

Dagens julklappstips #16

Dagens julklappstips är denna sjukligt snygga klänning. Hur snygg vore den inte att ha på jul?
 
Denna finns att köpa på Nelly.com för 399kr
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen
 

Bilder från i fredags

Här kommer sista bilderna frå i fredags.
 
 
 

Dagens julklappstips #15

Dagens julklappstips är ett pannband från JH Collection. Som ni kanske förstått så älskar jag märket JH Collection, dom har så snygga grejer!. Denna finns i brunt läder med guldiga stenar och i svart läder med silvriga stenar, det tycker jag är väldigt tråkigt för jag älskar dom guldiga men vill ha svart läder!
 
Finns att köpa på Hööks för 359 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till pannbandet.

Dagens julklappstips #14

Dagens julklappstips är denna grimma från JH Collection. En sån vill Lalle ha!
 
Den finns att köpa på Hööks och kostar 139 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till grimman.
 

Måndag

Hej på er! 
 
Vet att det varit dött men har mått dåligt och det har varit väldigt mycket. 
I fredags var jag och såg Martin Almgren och dom andra idolfinalisterna i Linde. Stod längst fram så såg allt på nära håll! Måste även säga att det är tur man inte har svagt hjärta då jag stod bredvid 4 gigantiska högtalare. Var en riktig upplevelse och alla tre är fantastiska artister! Hade en underbart trevlig kväll.
 
Lalle då? Jo hon är gallig i ena bakbenet, upptäckte de i lördags.. Inte halt eller öm men gallig från knät och neråt, vi får se om det går över snart, blivit bättre i alla fall så går åt rätt håll. Men tanke på hur mycket skador vi haft på sistone är jag väldigt orolig faktiskt, men jag hoppas på de bästa. 
 
Här är lite bilder från i fredags.
 
 
Fler bilder kommer
 

Dagens julklappstips #12-13

Då det inte kom upp något julklappstips igår får ni två i samma lucka idag!
 
Här har ni fram och bakskydd från Lami-Cell. Dom finns att köpa hos bland annat Hööks.
 
Framskydden kostar 549 kr och baksydden kostar 529 kr.
 
 
Klicka på bilden för att  komma till skydden.
 
 Klicka på bilden för att komma till skydden
 

Atm

Gossip girl, varm choklad och mackor!




Dagens julklappstips #11

Dagens julklappstips är denna snygga piké från JH Collection. Tycker verkligen att dom har lyckats hitta en bra diskret men ändå fin rosa färg! Det har dom gjort bra. 
 
Pikén finns på Hööks och ord. pris är 399kr men den är på rea och kostar endast 199 kr, hur bra?!
 
Klicka på bilden för att komma till pikén.
 

10 december 2015

Halloj!
 
Var så otroligt trött igår så orkade inte få ner några ord alls här. 
Jag, mamma och Marika bestämde oss för en lugn skrittur.. Jo men tjena, Lalle var hyper taggad men lugnade sig nu och då. Men vi bestämde oss för att ändå trava och galoppera lite. Vart en galopp och den vart ju lite sådär. Lalle gick sist och hon förstod inte att dom andra började galoppera utan började själv trava lite sakta och när hon väl fattade att det var galoppskänkeln jag gav henne så for hon iväg. När vi började närma oss slutet på backen började jag försöka bromsa in henne. Bromsen fukade inte alls, tillslut tog det stop rakt in i Lajos.
 
Finns nog ingen häst som faktsikt springer rakt in i saker utan att tänka alls! Hon springer rätt in i ridbane staketet om jag styr henne mot det och igår rätt in  i Lajos. Inga tendenser alls till att ens börja lugna ner sig. Utan bara full fart in i Lajos. Hon måste ju seriöst stänga ögonen när hon springer!
 
 

Dagens julklappstips #10

Dagens julklapps tips är idag igen ett hundhalsband. Bling bling säger jag bara! Helt såld på bling bling! Ice skulle bli sjukt snygg i detta halsband, bling, brunt och guld. Detta halsband är från JH Collection.
 
Finns att köpa på Hööks och kostar 279kr.
 
Klicka på bilden för att komma till halsbandet.
 
 

Dagens julklappstips #9

Dagens julklappstips är detta snygga hundhalsband från Hööks. Ice är ssjukligt snygg i brunt och guld, blir bra sugen!
 
Finns att köpa på Hööks för 179-229 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till halsbandet.
 

Feber

Hej på er! 
 
Jag ber om ursäkt för att jag inte loggade in här igår och visade täcken på att jag lever. Men började gårdagen med att ta ut hästar och åka till gymmet. Haha klev in där och kände knappt igen löpbandet! Kliade mig i huvudet och höll mig till crosstrainern och löpbandet. 
Efter gymmet gick jag och sa hejdå till min mor och fick ner på stan för att köa till mig biljetter för att se Martin, Simon och Amanda på fredag när dom kommer till Linde. Otroligt vad folk det var som köade! Helt sinnes! Men jag fick dom biljetter jag skulle ha, men det var otroligt många som inte fick nårga biljetter alls. Sen var det skola och efter det stall. Lalle fick stå igår då jag mådde riktigt dåligt och hade feber igår, tog in henne och mös med henne bara. 
 
Behövde inte gå på första lektionen idag så börjar inte förens 12:50. Skönt med sovmorgon. Är dock fortfarande dålig och har feber. Men åker in till skolan och försöker i alla fall. Efter skolan ska det mockas och Lalle måste motioneras. 
 
Ha en bra dag så hörs vi!
 
 
Detta var en av tre köer,
 

Dagens julklappstips #8

Dagens julklappstips är detta snygga schabrak från Hööks. Älskar den snygga vinröda färgen och blinget! Skulle vara en storfavorit om den hängde bland mina schabrak.
 
Schabraket finns som sagt att köpa på Hööks och kostar 449kr
 
Klicka på bilden för att komma till schabraket. 
 

Dagens julklappstips #7

Dagens julklappstips är denna snygga hoodie från Nike. Ser riktigt mysig och härlig ut!
 
Den finns att köpa hos bland annat Stadium och kostar 599kr.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan!
 

Helga

Goddag på er! 
 
Nu tycker jag att stormen Helga kan få vandra vidare. Blåser fortfarande upp till 18m/s. Men idag ska Lalle longeras och tänkte sen släppa henne lös på banan så hon får busa av sig lite. Just nu börjar hon varje morgon med bocksprång. Lite för mycket energi hos muppen. 
 
Ska försöka ta lite bilder om damen vill stå still. Linde tråkigt är det o fota när det är så grått ute för det blir så grådaskiga bilder. Men bättre än inget alls!
 
 

Dagens julklappstips #6

God morgon på er gott folk! Dagens julklappstips är dessa otroligt sjukligt snygga schabrak från Tyra Sjöstedts märke Star Rider. Första gången jag såg bilder på dessa schabrak trodde jag att jag skulle dö! Otroligt snygga! VILL HA! 
 
Ni hittar dessa schabrak på starrider.se och dom kostar 399kr.
 
Klicka på bilden för att komma till schabraken.
 

Slö lördag

Hej på er! 
 
Usch vilken slö dag detta har varit. Jag somnade kl 5 imorse så satte inget larm. Vaknade lite för sent enligt mig själv ;). Inte gjort något vettigt alls idag mer än stallet. Ingen ridning idag heller eftersom att det blåser storm ute. Får hoppas på att det blåser mindre imorgon! Ska i alla fall försöka longera Lalle imorgon. 
 
Lite lätt rastlös måste jag säga att jag är! Vill hitta på nånting men vet inte vad! Dra ut kanske? Men med vem? och för vilka pengar? Jesper ska jobba inatt så han kan inte men finns ju annat folk man kan fråga. Men då var det dehär med 40kr på kontot... Såååå en annna gång kanske? Ska dock försöka ta och lägga rastlösheten åt sidan en stund och fixa lite inlägg till bloggen. 
 
Ha en trevlig lördag.
 
 

Dagens julklappstips #5

Dagens julklappstips är något som används flitigt av många under vintern och det är ett ländtäcke från JH Collection. Detta ländtäcke i ull finns i färgen marinblå och är otroligt snyggt enligt mig, är väldigt sugen på att köpa detta till Lalle. 
 
Ländtäcket kostar 549 kr och finns att köpa hos Hööks.
 
Klicka på bilden för att komma till ländtäcket.
 

NI RÖSTAR VÄL PÅ MARTIN?!?!?!!

 

HJÄLP MIG!

Jag har en fråga till er! Har fått önskemål om att berätta mer om Lalle, vill ni att jag gör det i ett inlägg eller ska jag göra en videoblogg om det? Är ju lättare att förklara på film än i text, kan även göra en video och sen skriva en sammanfattande text. Vad känner ni? :) Hjälp mig nu!
 
 

Ny trevlig vana

Hej på er!
 
Blir lite lätt irriterad på mig själv just nu. Lyckades försova mig idag, vaknade 7:15 när mamma ringde, skulle ah klivit upp klockan 5. Så kan det gå! Detta var andra gången denna vecka. När började jag med detta liksom?? Suck, blir lite lätt irriterad på mig själv. Men men.
 
Slutar 13:25 idag men ska vara kvar och träna inför julavslutningen så åker hem runt kl två. Stormvarning idag, så när jag kommer hem är det nog bara att traska ner till stallet ocg plocka in hästarna. Nej jag är inte den som tar in dom för minsta lilla, men det skulle blåsa upp till 22m/s och då finns det risk att det blåser ner grenar och så vidare så då väljer vi för hästarnas säkerhet att plocka in dom. Jag som skulle rida idag.. Lalle får en ofrivillig vila, om inte någon av er vill komma och bygga ihop ett ridhus åt mig?
 
Från en sak till en annan, jag har funderingar på att börja göra lite videobloggar igen, är det något ni vill se? Isåfall, har ni några önskemål om vad dom ska handla om?
 

Dagens julklappstips #4

Idag är julklappstipset ett par ursnygga ridbyxor från HV Polo. Det är ett av mina favorit märken! DOm har så sjukt snygga grejer. 
 
Dessa ridbyxor kostar 1929kr och finns bland annat att köpa hos Horsemeup.
 
Klicka på bilden för att komma till byxorna
 

Tar en paus

Värk och ensamhet botas bäst med gossip girl maraton! 

Lalle idag.. Högexplosiv är nog det rätta ordet. Vi klättrade och jag trodde jag skulle få både en blåtira och fläskläpp, haha. Klättra med en häst som blir arg på bettet och slänger upp huvet. Sen tänkte jag rida hemåt med eftersom att hon fortfarande var högexplosiv valde jag att jobba henne lite i grusgropen. Vänster varv gick riktigt bra, höger... Ja ni.. Vi stod på bakbenen ett par gånger och protesterade högljutt! Men det är Lalle i ett nötskal. Hon var så förbannad på mig så att hon vart genomsvettig av att skritta. Damen med liiite för mycket egna åsikter! Hon kanske innerst inne är ett fuxsto;). 

Blair and Chuck, så otroligt fina tillsammans

God morgon!

Jag sitter sen en halvtimme tillbaka i skolan och pluggar inför mitt ekonomi prov jag har kl 9. Inte alls taggad faktiskt. 
 
När jag la mig i sängen igår fick jag otroligt ont i ryggen, varför vet jag inte, men tänkte att detta sover jag bort. Jo tjena.. Jag har så ont idag så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. När jag går känns det hyfsat, men när jag sitter hugger det något vidrigt i ryggen. Vi får se om det går att rida idag, men annars tömkör jag nog Lalle. 
 
Just nu vill jag krypa ner i sängen med något varmt och gott o dricka och titta på gossip girl! Sett hela serien två eller tre gånger men känns som att det är dags för en omgång till! 
 
Bild från weheartit, men detta är typ drömmen just nu! Kanske får bli ikväll?

Dagens julklappstips #3

Dagens julklappstips är skydd från märket Verdus. Detta är deras något billigare skydd, dom har även ett set som är ännu lite billigare. Detta paket innehåller både fram och bakskydd. 
 
Detta set går på 2 339kr.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till skydden.
 
 

Balettdansös

Hej på er! 
 
Började dagen med att försova mig och kom sent till skolan, bra jobbat där.
 
Tanken med Lalle idag var att vi skulle ut och klättra men kom ner till stallet stax efter 3 och valde då att ta ett pass på ridbanan med belysning och rida ut imorgon när det är ljust eftersom att jag kommer hem lite tidigare då. Men det gick bra med Lalle idag, i början reste hon sig några gånger, men hon har slutat backa o dumma sig, nu reser hon sig bara (eller ja bara o bara haha). Men jag känner lite som såhär! Det är hårt i backen, det finns någon enstaka isfläck på ridbanan och Lalle kan få fnatt och vi kan slå över (vi har varit nära på att göra det en gång när hon reste sig och kasta sig rakt upp i luften). Så idag testade jag att jobba henne i en lite längre form än vad jag ska jobba henne i just nu och då höll hon sig på mattan! Hon slängde lite med huvet men reste sig inte. Så nu jobbar vi på det och tar sakta men säkert och kortar upp henne.
 
Haha nu är jag inne i bloggandet igen, kommer hela tiden på mig själv när jag gör något som t.ex. rider att jag tänker på hur jag ska kunna formulera det jag gör på bästa sätt i ett blogginlägg. Haha nej jag är inte skadad efter alla år av bloggandet. Men  det är bra, ju mer genomtänkta inlägg desto bättre ;)
 
 

Dagens julklappstips #2

Dagens julklappstips är detta otroligt snygga träns från Hööks. Älskar den i båda färgerna och skulle mer än gärna ha de på Lalle! Jesper har två sånna och han är otroligt nöjd med dom! 
 
Detta träns går på 399kr
 
Klicka på bilden för att komma till tränset
 

1 december

Hej på er!

Som ni ser har jag min lilla traditionella julkalender igång igen med ett julklappstips om dagen fram till julafton. Detta är grejer jag själv skulle vilja ha så är det någon bekant till mig som inte vet vad du ska köpa så har du lite tips här! Haha. 
 
Hoppade upp på Lalle igen efter en vecka från hästryggen. Hon är ju inne i en hemsk period just nu, så när det inte passar fröken står vi på bakbenen. Men eftersom att jag inte suttit där uppe på en vecka valde jag att stryka damen medhårs idag. I skritten tycker hon det är tråkigt och nör hon tröttnar o det blir lite jobbigt börjar hon dumma sig så idag skrittade jag igång henne lite och sen travade vi mest bara för att stimulera muppen lite. Efter lite travjobb arbetade jag henne lite i skritt, travade lite till och sen gav vi oss. Red inte länge alls idag men kände att vi behövde ett lugnt pass som kändes bra och där vi kom överrens eftersom att vi haft en hel del delade åsikter på sistone. 
 
Jag har en inflamation i vänsterarmen som inte vill ge sig så jag kan inte hålla henne så länge i vänster varv innan den gör så ont så att jag måste släppa. Har nu börjat äta djävulsklo och hoppas på förbättring. 
 
 

Dagens julklappstips #1

Förta julklappstipset för i år är denna sjukt snygga jacka från Spooks. Denna model heter Snoopy. Är helt kär i denna jackan och vill verkligen ha en sådan hängande i min hall.
 
Denna jacka finns att köpa på bland annat Hööks. Jackan kostar 1745 kr.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan
 

RSS 2.0