Är i Finland

Tja

Nu är jag i Finland och har tur nog tillgång till dator i några dagar.

Idag har jag sprungit runt på båten hela dagen. Och en sak som gör att jag (och mina föräldrar mäst dom) tappar hakan de är att jag inte köpte en enda sak på båten!

Efter båtresan åkte vi till min ena morbror och vi åkte och badade men jag badade inte jag var inte ens i vattnet mer en att jag satte i ena foten och kände hur varmt de va och de va as varmt. Men nu har jag nyss ätit några mackor och ska sätta mig och göra ingenting innan jag går och lägger mig, men de blir om ett tag. Här i Finland går klockan en timme före asså så att när klockan är 12:00 i Sverige så är den 13:00 här.

Men vi höres.

Kissies and hugs

Tja bloggen! Nu ska jag och min kära f...

Tja bloggen! Nu ska jag och min kära familj snart åka på båten. Vi ska åka med silja europa. Jag kommer verkligen sakna min blogg! Älskar er mina söta lärare! Vi hörs om 2 och en halv vecka. Kissies and hugs


Är i Stholm

Hej

Nu är jag i Stholm. De tog as långt tid att åka bil typ mellan 2-3 timmar.

Sorry att jag inte har lagt in något på den senaste tiden men jag har haft fullt upp att packa.
Imorn åker jag ju till Finland. Jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket (förmodligen inget).

Kommer sakna bloggen!!!

Kissies and hugs

Sorry


Tjo
´
Sorry att jag inte har lagt ut bilder från min shopping men min dator har damp så ska försöka senare fast på pappis dator.
´
Höres.
´
Kissies and hugs

Shopping

Hej

Eftersom att alla datorer utom min brorsas går as segt så är jag inne på hans dator idag igen. Haha skulle han  inte vara hos sin mamma skulle han vara as sur på mig nu och jag skulle få nöja mig med min sega sak. Ska jag vara ärlig så är jag lite avis på honom för han är två år yngre än mig och har bärbar dator. Fast den har han sparat till själv och köpt.

Men idag har jag fått  lite grejer och häromdan va jag och köpte lite grejor. Bilder kommer senare.

Idag har de öst ner massa regn och oskat som bara den. På våra åkrar har en del säd lagt sig ner längst marken för att de har regnnat så kraftigt.

Har tyvär inga bilder på denna dator.

Kissies and hugs

Finland

Hej bloggen!

Nu sitter jag och bloggar på brorsans dator och har inga bilder.

Idag har alla som har varit här i helgen åkt hem. De har varit folk här sen i onsdags.

På söndag åker jag och min familj till Stholm och på måndag åker vi till Finland. De kommer inte att bli någon bloggning om inte jag åker till nån som har dator som jag får låna eftersom att vi ska nog vara mäst på mormor och morfars sommarställe där dom inte har nån ström. Men vi får se hur de blir.

Hörs senare eller imorn.

Kissies and hugs.

Tja tja bloggen Jag vet att jag it har sk...

Tja tja bloggen Jag vet att jag it har skrivit några inlägg senaste dagarna men har haft massa gäster. Förklarar mer sen. Men Kissies and hugs så skriver senare


kvällsbad

Hej
Nu har vi gäster typ mammas kompis och hennes barn. Hon har en son oc en dotter sonen är typ 2-3 dagar äldre än mig och dottern är 2 är yngre än mig.
Jag kan inte blogga mer idag men blir mer imorn eller igentligen blir de idag men aja.
Kissies and hugs

Dålig på att pricka rätt?

Hej

Jag har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna eör att jag har haft fullt upp. Jag ska snart åka till Finland (om typ 1½ vecka) och vi håller på att bygga stall och vi måste få klart en del innan vi åker. Sen har jag hjälpt mammi och städat huset och och fixat massa för vi får gäster i helgen (dom första kommer idag) för mammi och min moster fyller år i helgen.

Idag har jag städat mitt rum och duschat. Idag skulle jag laga lunch och då skulle jag steka hamburgare och jag ver ej värför jag inte tog en stekspade utan fingrarna, men jag skulle trycka ner en hamburgare typ ute i kanten men tryckte ner fyra fingrar rätt ner i stekpannan och brände mig.  Nu svider de as mycke i fingertopparna men de går över.

Har inga bilder på den här datan, är inne på pappas.

Kissies and hugs

Tävling

Hej
Nu är jag med och  tävlar om en ur gullig laptop på pepeljugas blogg.
Lyckas inte få upp en bild men aja gå in på hennes blogg och titta istället. Klicka HÄR.
Kissies and hugs

Hur galen kan man bli?

Tjo!
´
För en stund sen satt jag och skulle lägga bud på en topp som Foki hade lagt ut på tardera.se. Jag la massa bud på den men de var hela tiden någon som la ett högre bud och när jag skulle lägga ett bud som ingen normal människa skulle betala för en topp så var aktionen avslutad. Jag bröt nästan ihop. Hehe jag är lite konstig men This is the way I am.
´
Imorgon ska jag lägga ut bilder från när jag var i Nora idag.
´
Kissies and hugs

Norasjön

Tja bloggen

Nu ska jag och min familj till Norasjön och bada. De ska bli skönt med tanke på att man nästan grillas. Efter de ska vi till Noraglass. men vi höres.

Kissies and hugs

Cocoo

Hej
´
Jag har precis varit inne på http://www.cocoo.se/ och dom har mängder med söta smycken som jag vill ha.
Men jag vet att jag aldrig kommer att ha råd med alla dom smycken som jag vill ha, men drömma kan man ju alltid göra.
´
Här är ett av alla smycken jag vill ha.

Hello kitty plåster

Hej
´
Idag har jag inte gjort mer än o sovit. Jag vaknade nyss och kände att jag inte kunde somna om så jag klev upp.
´
När jag klev upp kom min syrra precis för att väcka mig. Hon har varit på hörseltest och mamma hade köpt hello kitty plåster till henne. Och min syrra är så snäll och gav mig två st (hon är bara fyra år).
´
Och ni får inte glömma min frågestund jag har långt ifrån så många frågor som jag behöver.

Duschat

Hej
´
Dagen idag va att sova till halv 11 för min syrra kom o väckte mig då (snyft). Efter typ en halvtimme åt jag frukost o satte mig sen i soffan o halvsov fram till klockan var 12 för då gick jag ner till laggårn o tog hand om kossorna. Sen väntade mig ett ostädat lök som skulle städas (för vi ska ha kalas för min brorsa Jacob ikväll) men hann ej städa hela förens de var lunch o då åt jag och sen fortsatte jag med städningen, och sen var jag och duscha.
Om nån timme ska jag  ut o rida med grannen min moster och min syrra.
´
Igår lovade jag att jag skulle lägga ut en bild på örhängerna jag köpte och här kommer bilden.
´
Jag köpte dom på kicks o de var 70% rabatt på dom så jag fick dom
för ca 6 kr st.
Dom som ser röda ut ska vara rosa.
´
Glöm nu inte min  frågestund som behöver mycket mer frågor (för att komma till frågestunden tryck på "maj 2010").

RSS 2.0