Ska sova

Hej
Imorn måste jag upp tidigt och börja fixa med massa saker så jag ska straxt gå och sova.
Kissies and hugs

Knapp örhängen + ny kategori

Hej hej!
.
Jag kom nyss hem från laggården. Jag har ju två söta kalvar att ta hand om.
.
Nu har jag skapat en ny kategori oxå, den heter "Erika betygsätter". I den kategorin betygsätter jag olika saker som bla filmer, böcker, saker jag köper mm. Den fungerar så att jag sätter betyg från 1-10 och 1 betyder att de jag betygsätter var dåligt och 10 betyder att de var bra (fast de var nog inte så svårt att lista ut).
De första jag kommer betygsätta är eclipse som jag var på idag. Filmen får en 10 jag älskade filmen, den rekommenderar jag verkligen.
.
När bion var slut så var de en hel timme kvar tills bussen som jag och min kusin Isabel skulle åka hem med gick så vi gick in på mc donald och köpte en varsin glass och efter de gick vi runt lite på stan och då köpte jag två par örhängen på kicks som ser ut som knappar.
Bilder på örhängerna kommer imorn.

Hej bloggen Nu sitter jag i biosalongen...

Hej bloggen Nu sitter jag i biosalongen för att se eclipse. Men skriver senare. Kissies and hugs


Hello Kitty

Hej

Idag har jag en så länge bara slappat.                                                                                                               .
Jag bara älskar hello kitty och om nån av mina läsare har tips på saker att köpa med denna sööta katt så säg bara till (glöm ej att skriva vart jag kan få tag på produkten också).
.
Nu kommer en bild på dagens outfit.
Jag är inte fjortis bara för att jag har en fjortisknut men jag har de för
att annars ser tröjan ut som ett nattlinne




T-shirt- hm
Jeans tights-köpta för länge sen på tk i Örebro
.
Om ni undrar värför jag gör punkt på mellanraderna så är de för att annars blir de inget mellanrum.

Midsommar naglar

Tja
Från o med nu ska jag börja blogga som vanligt igen. Jag kom igentligen hem i söndags kväll men då orkade jag inte blogga.
Jag sa att jag skulle göra naglar till midsommar och så blev de.
Här får ni se en bild.
Jag tycker att dom blev ganska snygga



Hej Nu sitter jag i bilen på väg hem f...

Hej Nu sitter jag i bilen på väg hem från Stholm. Jag har haft en jätte rolig helg önskar att man alltid kan ha de så kul. Men nu kommer man hem till ett stökigt rum. När jag kommer jag att börja gå igenom alla mina saker o kläder o om jag hittar lite grejer så ska jag nog ha en bloppis. Men vi hörs senare. Kissies and hugs


Tja bloggen Jag kom precis ...

Tja bloggen Jag kom precis in i husvagnen där mamma o pappa o syrran sover. Ska nog försöka att sova fast jag är igentligen inte trött. Nån av mina lärare som har tips på vad man kan göra i en husvagn där alla sover? Men aja hörs imorgon, eller jag kanske ska säga idag. Kissies and hugs


Tja Just nu ligger jag och solar o jag h...

Tja Just nu ligger jag och solar o jag har jätte svårt att bli brun men jag har en väldigt synlig rand efter shortsen. Skriver mer senare. Kissies and hugs


Hej bloggen Dagen idag. Jag har sovit fr...

Hej bloggen Dagen idag. Jag har sovit fram tills nu o nu blir de nog snart lunch eller om en timme men ändå o senare kommer de massa folk o så ska vi fira midsommar. Fast jag hatar att midsommar är den 25 juni för förra året den här dagen dog Michael Jackson. O för er som inte vet så är jag ett stort fan av honom. Kissies and hugs


Hej Just nu sitter jag i bilen på väg ...

Hej Just nu sitter jag i bilen på väg till Stholm o äter godis. Jag kommer få sitta ett tag till och de e it kul för jag har as tråkigt. Men de e en sak som gör att jag överlever. Nån som kan gissa? Självklart musik. Kissies and hugs


Stholm

Tja

Idag ska jag åka till Stholm o fira midsommar. Jag åker it hem förens på söndag så jag kommer it att blogga så mkt men förmodligen lite mobil-bloggning.

Igår gjorde jag lösnaglar men dom får ni nog se när jag kommer hem.

Kissies and hugs

Hårboll

Hej

Idag har ej mkt hänt mer än att jag o mammi har klipt min kanin. Hon  va verkligen en pälsboll! Så mkt mer har jag it gjort o har inge att skriva om men lägger ut en bild så att man ser ungefär hur min kanin såg ut.


Min kanin såg ut ungefär  som den vita kaninen fast de e it min.

Ambulans

Hej

Idag när jag åkte hem från Örebro  så åkte vi förbi en ambulans o då sa min pappa att de va den som jag åkte i helgen efter nyår när mammas häst sprang över mig. Jag hann it ta bild på den men annars hade ni fått se den. It för att jag tror att den ser så annurlunda ut men endå.

Funderar

Hej
Jag funderar på att göra lösnaglar till midsommar men vet ej om de blir av. Jag ska iaf försöka  få tid.
Jag kommer ihåg dom förra som jag gjorde.
Dom hade jag på skolavslutningen. Men de blir nog it lika långa denna gång

Glitter

Tja
Nu kommer lite bilder på vad jag köpte från glitter
Mobilsmycke peace - ca 25 kr
Örhängen peace små - 49,90 kr
Örhänge peace stor - 69,90 kr
Halsband peace - 79,90 kr

Fixar

Hej
Just nu sitter jag och fixar med lite bilder men snart kommer jag att lägga ut lite bilder för jag har varit på glitter idag.

Viktorias klänning

Hej igen

Här kommer lite bilder från bröllopet.


Dom e så söta tillsammans


Där får han sin ring.

Igentligen skulle jag ladda upp en bild på Viktorias 5 meter långa släp men de ville inte datan.

Kronprinsessans bröllop

Hej

Som jag skrev tidigare så tittar jag på Viktorias bröllop. Nån annan som tittar? Jag tycker att hon är jätte vacker. Jag började nästan gråta flera gånger!
Jag önskar dom all lycka.


Dom passar väldigt bra ihop.

Hej Just nu sitter jag och tittar på de ...

Hej Just nu sitter jag och tittar på de kungliga bröllopet o har gjort de ett tag. Nån av mina läsare som har/tittar på de?


Hej bloggen Jag kommer inte att komma i...

Hej bloggen Jag kommer inte att komma igång med de som jag ska göra idag förens efter lunch eftersom jag precis gick o la mig i sängen igen. Men aja jag ska snart äta lunch o efter de ska jag försöka att komma iväg<3 kissies and hugs


Hatar rengn idag

God morgon

Idag har jag lite saker jag ska göra.
Först ska jag gå och ta hand om kalvarna sen gå ut och gå med våra små hästar (shettisarna) och sen ska jag tvätta bilen.
Men en liten sak förstör allt, rengnet, de hällrengnar ute och jag har inte lust att gå ut.

Skriver mer sen.

Kissies and hugs

Hej Nu sitter jag i bilen på väg till kö...

Hej Nu sitter jag i bilen på väg till körlägret. Idag är de sista dagen så vi har en konsert efter men jag skriver kanske senare . Puss puss


Näst sista dagen på körlägret

Hej bloggen!

Idag har jag varit på körläger o några av dom söta här i världen var ofc där typ Sara, Lovisa o Mimi o igår va Eliana där också men hon va inte me på själva lägret. Igår va oxå Matilda på lägret o hälsade på. Båda sötnosarna Eliana o Matilda kommer imorgon kväll o tittar på konserten, eftersom att de e sista dagen så har vi  en konsert.

Kissies and hugs


Körläger

Hej

Idag har jag varit på körläger och min sööööta kompis Mimi. På körlägret ska man ha namnlappar och när Mimi skulle få sin stog de Milli på den och hennes kusin retade henne o kallade henne Milli typ hela tiden.
Imorgon ska jag på körläger igen men då ska jag sova där för de e en kväll på lägret när man får de om man är född 98 lr tidigare. Men imorgon kanske jag inte bloggar om jag inte mobilbloggar men vi får se hur se blir.

Kissies and hugs

Ska snart hoppa in i duschen o sen fixa li...

Ska snart hoppa in i duschen o sen fixa lite för imorgon eftersom att jag ska på körläger då Kissies and hugs


Sommarlov

Hej
Igår fick man äntligen sommarlov!!!
Efter skolavslutningen va man kvar på stan med Erika o Shinyar vi drog till 37:an jag köpte en cola en macka o så fick jag en klubba av Erika. Efter de gick vi runt lite o jag köpte boken så länge vi båda andas i pocket på bokia för 85kr. Efter de tog jag bussen hem. 
Senare köpte jag (pappa betalade) biljetter till premiären av eclipse som jag ska se med Isabel.
Boken av Stephenie Meyer
Längtar:)

Eclipse

Hej

Någon av mina läsare som ska se eclipse på bio? De ska jag och ska försöka gå på premiären. Jag tror att jag går med min låtsas kusin Isabel då. Eller är de någon som ska på twilight movie night? Jag vill men om man ska se i VIP måste man vara 18 år och utan VIP så 15 och jag har  inte nått varken eller men jag kanske kan gå på den utan VIP eftersom Isabell är 15 och om jag går med henne så kke jag får.


en vecka

Tjo

Idag har dagen gått ganska bra har inte dött iaf. Dagen började med tråk lektioner sen efter lunch skulle jag och några till från klassen (dom som ska sjunga slolo duett osv) upp till musik läraren och träna. Jag och En till ska sjunga we are the world.

När jag kom hem så  gick jag ner till kalvarna och tog hand om dom. De har kommit en ny kalv som står med sin mamma som jag också tar hand om men dom vet jag ej hur länge.
Kanske lägger upp bilder och videor på kalvarne sen.

Övernattning

Hej

Igår kväll så hade vi som ska sluta sexan typ avslutningsgrej (typ som vissa har klassresa). Då fick vi bada sen blev de lite mat grillad korv och hamburgare. Efter de gjorde jag och alla andra som var med sig iårdning för ett disco som var från 20:30-23:00 och kl 00:00 skulle alla ligga tysta o försöka sova. Vem tror att de gick bra för mig????  Jag, Shinyar, Julia Och Erika låg och viskade typ hela tiden fram till 02:45 för då sommnade jag och sov till 03:00 alltså sov jag en kvart och sen dess har jag inte sovit något men jag har varit väldigt pigg idag fram tills kl 18:00 då började jag att bli trött.

Men när övernattningsgrejen va slut och alla skulle åka hem åkte jag hem till min käraste Emma. Hemma hos henne satt vi först på hennes rum och snackade i evigheter sen gick vi ut och solade på hennes studsmatta efter de tog vi ut hennes kanin och hoppade lite med den, och innan mina föräldrar kom och hämtade mig typ vid 17:00 eller nåt sånt så solade vi igen.

Just nu håller jag på att fixa naglar. resultatet kommer senare.


Kissies and hugs 

Kalv mamma

Hej

Hemma hos mig har vi Lite kossor och kalvar. 
Nu till nyheten!!!  Jag har blivit kalv mamma (jag får ta hand om två kalvar) över sommaren. Även om de är ett sommar jobb kommer jag att ta de mer som en hobby.
De e lite lustigt för den ena kalven kan inte låta mig vara för den slickar på mina byxor o vill bara kela medans den andra är livrädd för mig men de ska vi få bort.

Jag har tyvär inga bilder på kalvarna men kan försöka fixa några.

Data fel

hej
Jag skulle ha laddat up massa bilder från min shopping och sånt men jag har data fel och jag kan inte ladda upp bilder
Kissies and hugs

God morgon

Hej


Igår åkte jag till marieberg och shoppade lite. Bilder på grejerna  kommer senare.


Idag ska klassen åka till Skärmarboda (skogen) och vara där hela dagen. Jag fick sovmorgon idag för att bussen vi ska åka med dit åker 09:20 från skolan och åker sen förbi mig och dåkunde jag hoppapå hemma.


Bilder från dagen och shoppingen kommer senre.

Kisses and hugs

RSS 2.0