Bloggflytt

Flyttar nu äntligen min blogg till nouw.com! Hoppas ni fortsätter följa mig där. Kommer givetvis behålla "juliettes.nu".
 
Kod för att importera min blogg till Nouw: 0116126941

Vilodag

Trevlig kväll!
 
Förhoppningsvis byter bloggen portal ikväll, måste ara få hjälp med flytten av domänet. Men vi håller tummarna att det går vägen, ni lär märka när den är flyttad.
 
Alla hästarna fick vila idag. Båda ponnysarna verkade i behov av en vilodag igår så dom fick vila idag, då la jag även in en vilodag åt fröken Lalle för att jag skulle få en ledig kväll. Vill nämligen ha hjälp vid uppsittning på henne och det var ingen hemma innan 19:15 så då hade jag suttit på hästryggen typ nu. Alla får sig en omgång imorgon istället. 
 
Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor. Ha en trevlig kväll!
 
 

Onsdag 1 september

Helt sjukt, redan första september. Tiden går alldeles för fort.
 
Jag har knappt sovit inatt.. Har vaknat 15- 20 gånger under natten. Nog för att jag sover dåligt i vanliga fall men inte rikigt såhär dåligt. Så jag är mer eller mindre död idag. Tog mig iallafall upp 7:30, hoppade i ridkläderna, rastade och matade hundarna och drog mig mot stallet. 
 
Började med att rida Samson. Nu när galoppen börjar fästas så pass att han börjar bli klar har han utvecklat en attityd som heter duga. När jag ska fatta galopp tar det ett par fattningar innan han faktiskt galopperar. Han tar ett par bocksprång och tvärdör, detta tar några fattningar innan han börjar galoppera, så han får väll bli kvar lite till. Kan inte lämna tillbaka en ponny till ett barn som bockar vid fattningar liksom.
 
Sedan red jag Sally. Henne har jag ju i princip bara ridit ut för att få en framåtbjudning och för att få ner henne i vikt. Men idag tog vi ett pass på bana och nu ska jag även ta tag i henne mer där då hon tappat en del och nu har en egen framåtbjudning. Men hon är stel som ett betongblock. I slutet på passet hade hon mjuknat lite men vi har mycket jobb framför oss!
 
 

RSS 2.0