Dagens vill ha!

Seriöst jag älskar hööks nya schabrak!! Skulle verkligen vilja ha alla som är på bilden med matchande lindor!


Hemna hos älsklingen

Ja känns som att dagen började bra...
Vakna av alarmet imorse o sov hos älsklingen o då e fönsterbrädan lite över sängen o när alarmet ringde så satte jag mig upp o stängde av de o när ja skulle lägga mig igen så slänger jag huvet rakt i kanten på fönsterbrädan o får så ont att ja börjar må illa.. Så vart att stanna kvar hos älsklingen ist för att gå till skolan... Tur nog så är han ledig på måndagar så han har tagit hand om mig hela dan<33


Funderar lite

Kom på att jag har lovat läsare att jag ska visa när jag rider. Så jag tänkte att be nån filma mig när jag rider på åker eller bana nästa helg så att ni får se mitt problem me min studsboll!

Har ni nåt annat ni skulle vilja se? Skulle kunna ge er en rundtur i stallet eller nåt om nån skulle vilja se?:)

Kom med förslag om ni vill att jag ska filma eller fota nåt:) kan visa mina träns eller nå? Eller om ni har nåt ni vill läsa om så säg till!:)
Har verkligen inget o skriva om!


Majsan hoppar över en stock

Ursäkta att de vart så litet, dom kommer närmre


Majsan studsar

Tänkte visa lite när Majsan studsade idag


Majsan

Vart ju inte o åka o kolla på hästen me Amanda idag så vi gick ner till stallet o mockade o sen red Amanda Majsan en liten stund på bana o lite i hagen o efter de hämta vi Spjuver (deras b-ponny) oså hoppa ja upp på Majasan o så gick vi ut en sväng. Jag fick ju rida o Amanda gå me Spjuver oså testa vi om jag kunde ta Spjuver som handhäst o de gick riktigt bra för att va första gången! Sen vart de o skutta över ett dike o då börja Majsan studsa lite men de gick bra o hon lugna sig ganska snabt:)


Gårdagen

Hade utsläpp igår så gick upp o tog ut hästarna på morgon o gick o la mig o sov bredvid älsklingen i två timmar till.
Sen stack ja ner till stallet och mockade och red ut på Tura. Hon va faktiskt riktigt mysig igår dock bara lite pigg eftersom att de e så hårt i backen så att vi knapåt kan trava. Men men.
Sen stack ja till Amanda V o sov där inatt oså skulle ja följa me henne idag o titta på en häst men ägarn vart sjuk så vi kunde inte åka:/


Onödig skoldag

Imorse när ja stog o väntade på bussen så efter 20 min så hade den inte kommit så gick t stallet där mamma o Jonas va då dom skulle ut o rida så jag tog o hämta Trissan o följde me sen så mocka vi o gick hem o åt o då hade klockan hunnit bli 10 över 11 o då skulle Sofia till dagis så jag o Jonas fick skjuts in till stan.
Då hade jag en lektion som de va en timme kvar på men va anmäld så att ja behövde inte gå på den o nästa lektion började 13.50 så följde me Jonas till lindeskolan o va där o gick sen t skolan för min lektion men hade igentligen inte behövt gå på den för den va bara 20 min idag ist för 40 så då hade jag 40 min rast... Hade jag vetat att den bara va 20 min hade jag inte behövt gått på den utan bara bett pappa anmäla mig o gått upp t skolan senare.

När ja kom hem så satte jag mig o kolla igenom hööks katalogen som kom idag o plugga lite o stack sen ut o red med Anna o kom hem, duscha o åt o stack sen hem till älsklingen. Så sitter hos älsklingen just nu:)


Dagen

Ja va ju sjuk idag men de va min dag att ta ut shettisarna så tog med mig Sofia så stack vi ut o red en sväng. Efter de tog jag o mocka alla boxar då Pauliina oxå va sjuk så mockade alla för att hon inte skulle behöva åka från Örebro bär hon är sjuk. Vi får se mår inge bra men skulle behöva åka till skolan imorn så blir nog o göra de iaf.

Hade namnsdag igår o när ja kom hem från stallet så hade mamma o Sofia bakat äppelpaj o kladdkaka som vi satt o åt o fick även ett par uggs o en sjal.


Sjuk

Kul när man vaknar på morgon o de första som händer är att man håller på o spy... Men men

Red på Tura igår med Anna o Jonas. Ridturen gick skitbra, bara de att Tura e så pigg för att hon inte får galoppera när de e så hårt i backen o bara trava lite.
Men när vi nästan va vid stallet så blir Nikko som gick sist rädd o drog iväg med alla andra hästar i släptåg, Tura kom dock bara nån meter då jag fick stopp på henne medans Nikko o Steffe sprang runt 10-15 m till.


Rösta på Lillis

Årets Häst 2012
Tänkte att trots att Lillis inte finns längre så skulle hon få va med o tävla för att hon va så fin! Så snälla rösta på henne och självklart röstar jag tillbaka!

Temple run

Så blire när man är sjuk! Man spelar temple run. Men men blir ändå ut o rida me älsklingen o Anna.. Tura måste ut för annars blir hon en tickande bomb!

Aja här är iaf mitt rekord på temple run


Rösta!

Årets Häst 2012
Rösta! jag röstar självklart tillbaka!

Fy skäms!

Nej får ärligt talat ta o skärpa mig med bloggandet!! Är så usel på att uppdatera och tar aldrig nåra bilder o lägger upp!
Ska ta o skärpa mej!

Random bild


Plugg me älsklingen

Jaoo rubriken stämmer! Jag pluggar... Har omprov i matte på onsdag o sitter just nu o pluggar me älsklingen o han håller på o upptäcker mina usla mattekunskaper, själv är han typ matte snille!


Dagen

Satt barnvakt åt Sofia med Jonas från igår eftermiddag till idag.
Idag har jag tagit ut hästarna, ridit för Angelika, varit hos Angelika o kollat allt till nästa helg (jag o Jonas ska va husvakter), städat och pluggat.

Ridningen för Angelika gick ganska bra med tanke på att ja inte har ridit för henne på skit länge!

Inatt blir de o sova ensam för första gången på flera veckor så de lär bli tomt!! Saknar verkligen älsklingen:-(

Har förresten fått höra att min westernsadel kanske kommer i veckan eller nästa!:-D

Syns seriöst inte att hon har sadel på sig!


2 månader!<33

Två månader med älsklingen idag!
Älskar dej Jonas!!<33 du är så sjukt underbar<3


Goddagens

Kom hem för ca en timme sen. Älsklingen har varit hemma hela dagen medans ja va i skolan. Usch va jag är trött! Men men, jag ska väll ta o gå ner o mocka senare och ta in hästarna.

Imorn drar jag o sover hos Jonas.

Ja så mycke mer har jag inte o skriva just nu! Finns de nåt som ni vill läsa om så säg till för jag har inga ideér just nu!

image description

Jahapp

Ligger just nu me älsklingen i mina föräldrars säng. Seriöst finns ingen bättre än Jonas! Älskar honom sjukt mkt! Världens bästa kille!<33

Ursäkta att ja ser failad ut men jag e jag o är osminkad


Förlåt gånger 10!

Asså ja ursäktar verkligen för den dåliga uppdaterigen men ja har inte haft ork då ja är me älsklingen typ 24/7 o min telefon vägrar lägga upp bilder men ska bättra mej o får väll börja blogga från dator ist.


Hej hej

Ursäkta för usel uppdatering men har inte haft ork! Just nu ligger ja i Jonas säng me värsta mensvärken o mår illa.. Men han e så sjukt snäll o tar hand om mej<33


RSS 2.0