Rolig fredag

Hej! Jag hade en jätte rolig kväll igår... När jag sluta skolan så åkte jag till mammas jobb o satt o vänta i ca 30 min på att hon skulle sluta, sen åkte vi hem o jag givk raka vägen till stallet o red o körde intervallträning tillsammans med mamma o Pauliina. Sen stack jag till mamma o pappa, lagade mat o åt o satt på soffan en stund o somna... sen sov jag till typ 8 o va vaken en stund, gick hem o la mig o sov fram till 8 idag o vaknade med feer o världens förkylning.... det var mitt fredagsmys.
Vad gjorde ni igår?


Dålig igen

Nu börjar uppdateringen svaja lite igen, jag ska verkligen skärpa mig! Men jag är i en period just nu när jag är så fruktansvärt trött, jag är så trött att jag inte hänger med alls, jag kan inte prata för att jag kastar runt alla ord i varannan mening jag säger och kommer inte ihåg vad jag just gjort eller varför jag gick till stallet eller om jag åt nyss eller inte.. Jag kan säga att jag blir rädd över hur jag själv är. Det är skrämmande att inte komma ihåg nånting eller varför man är nånstans.
Men jag lovar er att 1-24 december ska jag ha ett awesome julklappstips varje dag!
 
  

Julstädning




Skogspromenad med Ice


Vill ha!

Vill ha detta otroligt snygga westernträns med tyglar från hööks. Tycker den är sjut snygg! Tävlingsträns kanske? Det roliga är ju dock att jag redan har två westernträns varan ett är tävlingsträns som jag aldrig använder då jag bara rider på mitt sidepull! 
 
Klicka på bilden för att komma till tränset o tyglarna
 

Sjukt Snygg Pad

Åh vilken snygg showpad! Jag vill verkligen ha den till Tura kan jag ju säga. 
 
Klicka på bilden för att komma till paden!
 

Kliar Ice


21 november 2013

Wow fatta vad tiden går fort! snart är november slut och vi går in på december! Tiden går så sjukt fort! Snart har jag gått klart första terminen på kvinnersta! Och inte nog med det! Lilla Ice blir 8 månader idag. Grattis till min bebis.
 
Idag hade jag matte, svenska o engelska innan lunch och efter lunch va vi i stallet o gjorde lite allt möjligt. När jag kom hem gick jag direkt till stallet o mockade och sen har jag inte gjort så jätte mycket mer idag!
Imorgon är det trav på förmiddagen o sen lite om brandskydd på eftermiddagen. Slutar redan 13.40 imorgon. Sen på eftermiddagen kanske jag åker en sväng till Jonas, annars blir det nåt annat skoj. Och på lördag åker jag på trimmkurs med Ice.
 
Hade min älskade 9E tröja idag <3 
 
Och nu sitter jag i soffan och dricker LOKA med smak av pepparkaka! Smaskens!

Catching Fire

Åh jag måste säga att the Hunger Games night var helt underbart awesome! Först fick vi ju se första filmen som jag aldrig såg på bio så de va kul att få uppleva den på bio o sen så var andra filmen bara för sjukt bra! Den var verkligen sjukt bra! Jag  har ju läst boken och ofta när man läser böckerna innan så blir man ju så besviken på filmerna sen! Men inte med denna! Den levde verkligen upp till mina förväntingar och den hade nästan inte gått att få den bättre! Den var dock väldigt förutsägbar när man läst boken, men absålut inget som störde mig då den var så sjukt bra gjord.
 
Lite bilder från filmen.
 
 
 
 
 

Snygg nyårsklänning

Åh vad denna klänning är snygg! Skulle lätt vilja ha den på nyår kan jag ju säga!
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen
 

The Hunger Games Night!

Jepp! Rubriken avslöjar vad jag ska gå på ikväll! Kan ni fatta! Den andra filmen är äntligen här! Och jag ska på the night! 
För er som inte vet vad det är så är det ett event då dom på kvällen visar den första filmen o sen efter 12 på natten visar dom den nya filmen. Är sjukt taggad!
 
Nån mer som ska på the night? Eller nån som ska på den officiella permiären?
 
Åh jag bara älskar denna bilden på Peeta och Katniss!
 

Längtar

Imorgon kväll ska jag hitta på en jätte rolig grej! Åh vad jag längtar! Sjukt taggad! Men vad de tär jag ska göra får ni reda på imorgon bitti kl 8!
 
Har inga andra bilde rpå datorn<3

Snygg klänning

Satt och kollade efter snygga jul och nyårsklänningar och hittade den här! Hur snygg är inte den? Åh jag vart helt kär! Jag bara måste ha en sån!
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen
 

God förmiddag!

Hittills idag har jag tagit ut hästarna, tränat på att ställa Ice och sen bara suttit vid datorn typ! 
Ice är så otroligt duktig! Hon bara ställer sig när man ställer henne! Hon lyssnar så otroligt bra! Min fina vovve. 
Om ca en timme ska jag till Angelika o hjälpa henne med hennes häst. Jag hjälper henne altså att rida in hennes häst! 
Ska försöka orka blogga mer idag !
En inte många veckor gammal Ice
 
Hmm, hur gammal kan hon va här? Vet att jag fått henne i alla fall o haft henne i nån 
vecka.

Jag och Alva kör Madde

En helt vanlig fredag för oss! Jag älskar att köra storhäst! Och Madde är otroligt rolig att köra!


Erika och Tura 14/11-13

Vår första pay and jump 40 cm! Är otroligt nöjd! Hon va så glad o positiv! Jag tror att hon rev 2 hinder för att när de är för lågt så lyfter hon inte riktigt på fötterna, men jag bryr mig inte! Jag är så stolt! De va en så härlig känsla rätt igenom allt!


Älskar mina vänner

Åh vad jag älskar mina vänner! Dom är bara för gulliga! Är hemma från skolan idag med o har under dessa 3 dagar fått flera stycken som skrivit o sagt att dom saknar mig o att jag måste komma till skolan för att dom saknar mig! Jag älskar verkligen mina vänner! Det är sånt här som gör att jag faktiskt kanske orkar mer än va jag annars skulle göra! 
Alva, hästen Madde och jag! 

Vlogg

Intressanta o roliga grejer tas upp!


Snäll Garati

 
Detta är nu en blogg med snällhetsgaranti! Det betyder att jag aldrig någonsin kommer skriva något elakt om någon annan! Klicka på bilden för att läsa mer!

Cristina Grimme

Asså denna människa har en sån fantastisk röst så de finns inte! Hon sjunger denna låt otroligt bra! Tänk om man kunde sjunga så bra! Om jag vågar ska jag nångång lägga upp någon video när jag sjunger! Om jag vågar!
 
 

Tappra läsare

Jag älskar mina fina tappra läsare! Trotts att jag aldrig bloggar kommer ni in här o tittar! Ni är för gulliga! Och om jag lägger upp ett inlägg så går statistikmätaren upp jätte mycket!
 
Älskar er mina fina läsare! 
 
Har inga bilder på min nya dator mer än några på Ice så här får ni en Ice på 13 veckor

Kryssning

Förra helgen var jag på en 24h kryssning till Åbo tillsammans med Jonas, mamma, pappa, Pauliina, Kristoffer och lite mer släkt o vänner. Jag hade en otroligt trevlig helg! Ser verkligen fram emot att göra om det!
Här kommer några bilder från helgen!
 
 
 
Min ena morbror Gabbe o Jonas på en pizzeria i Väster Haninge
 
Jag och Jonas på båten
 
Världens godaste kebabtalrik på Pizzerian i VH
 
Usch har inte hunnit/orkat klippa bilden.. men parfymerna jag köpte till mig själv på 
båten. Köpte en del parfymer i present ochskå och i slutändan vart de 1500 kr på parfym

Some insta pics


RSS 2.0