31 december 2012

Årets sista dag är på väg mot sitt slut! Det är bara några timmar kvar! Detta år har för med sig mycket skratt och mycket tårar. Mycket bra och mycket dåligt. Men jag sörjer inte för de dåliga, jag lyfter huvet och hittar något ljus i varje mörkt rum, jag ser possitivt på allt! Det som inte dödar mig gör mig starkare, så nu är jag starkare än någonsin!
Jag vill önska alla mina kära läsare ett riktigt gott nytt år och jag hoppas att ni är lika peppade som jag är och att ni detta år kommer fortsätta att vara med mig här. Nu ska jag starta om på nytt och ni ska få en massa roligheter på bloggen detta år! 
 
Gott nytt år på er!
 
 
Dagens frukost var hummer! Haha åt lite yoghurt imorse men de räknas inte typ. Så åt frukost vid kvart i 5 eller något! Och nyss åt jag plankstek! Så otroligt gott, menjag har nog ätit så jag klarar mig för hela 2013!

Gott nytt år!


Medryttare sökes

Pga oseriöst folk letar jag fortfarande....

Söker nu en medryttare till mitt underbara kallblodssto då tiden inte räcker till. Någon som skulle kunna tänka sig att komma ca 1-3 gånger i veckan. Hon är 10 år och ca 148-150 cm hög. En trygg häst med riktigt bra psyke! Hon är under omskolning till westernhäst, om du inte kan western så kan jag självklart lära ut grunderna. Går bra att rida både ensam och i grupp.
Vid intresse och mer info hör av dig! Jag bor en mil söder om Lindesberg och ca 3 mil norr om örebro.

Vid intresse maila: [email protected]


Åhhhh!

Nu är jag lite små grinig! Jag tänkte sätta mig i photoshop o fixa lite roligheter och så helt plötsligt hänger allt upp sig! Det gick inte att göra nånting! Inte ens röra musen, så tillslut vare bara att be datorn gå o lägga sig. När jag startar datorn igen kommer jag inte in på photoshop! Varför inte? Blir jätte irriterad när inget funkar! Hade ju en rolig grej jag skulle göra för bloggen men nu får jag väll strunta i de... Åhh var ledsen jag blir nu!

Godag!

Jahapp hur ser min dag ut idag då? Jo jag ska vara här hos Jonas ett par timmar till (vet ej hur många) sen ska jag röra mig hemåt, vi har lite gäster som kommer ikväll som ska fira nyår hos oss men eftersom att jag inte ska fira nyår hemma så åker jag hem idag för att få träffa dom lite i alla fall! När jag kommer hem ska jag väll umgås med alla och hälsa på min lilla skönhet! Jag hade ju planerat att ev. fota Tura i snön imorgon men.. det ser ut som att snön är på väg bort ! Om de nu absolut ska vara vinter en gång om året så kan vi väll få ha lite snö istället för slask...
 
Vill ju ha såna här fina bilder fast i snön!

29 december 2012

Jahapp, vad har jag hunnit med hittills då? Ungefär ingenting! Haha, Måste komma på något vettigt att göra snart annars kommer jag börja klättra på väggarna! 
Jag fick ju en bok av mamma o pappa i julklapp och igår läste jag ut den. Den var seriöst jätte bra! Bästa boken jag läst. Jag kanske ska skriva lite vad den handlade om och så och lägga upp här? 
 
Imorgon vet jag att vi får hem gäster vid 6 tiden på kvällen så jag planerar på att röra mig hemåt imorogn kväll och sova hemma en natt innan jag åker hit igen för att fira nyår. Sen saknar jag min prinsessa så kanske får för mig att ta och fota henne lite på måndag morgon innan jag åker? Jaja vi får se! 
 
Nej men nu ska jag hitta på något att göra! Ska även försöka hitta lite insperation och få upp en massa roliga inlägg på bloggen! GE MIG EN MASSA ROLIGA TIPS PÅ VAD JAG KAN SKRIVA OM!
 

Gammal musik

Sitter just nu och lyssnar på en massa gamla låtar! Lyssnar på sånt som jag lyssnade på för flera år sen! Lite kul o titta tillbaka.
Brukar ni lyssna på gamla låtar då o då?


Tips!

Tänkte tipsa er om att hööks har fraktfritt fram till den 2a januari! Så passa på att beställa nu! Man sparar ju ändå en del om manslipper frakten!
 
 

Ridning

Igår red jag Tura på bana. Jag var glad efteråt kan jag säga! Hon är som sagt väldigt pigg men hon lyssar nästan bättre nu än i vanliga fall! 
Jag började med att flytta lite på hennes bakdel från backen då hon fattar mycket bättre sen när jag gör de på ryggen. Sen hoppade jag upp och började skritta fram och flytta lite på hennes bakdel. Sen började jag trava lite, först försökte jag bara ta det lugnt i traven men sen körde jag lite tempoväxlingar, alltså lät jag henne trava sakta ett par steg sen öka några steg osv. Det gick jätte bra! Hon lyssnar så otroligt bra nu för tiden! Sen avbröt jag emmelanåt och flyttade på hennes bak. Efteråt var jag otroligt nöjd och Tura var trött! 
 
Idag kunde jag inte rida Tura då Mia skulle komma och rida henne senare på dagen men jag red Nikko idag. Lovisa och Felicia kom och skulle rida på Sheeba och Trissan så jag och Wilma red med dom. Idag skulle dom träna på att rida barbacka. Vi började på bana för att dom skulle lära sig tekniken och sen stack vi ut i skogen. Jösses vad den hästen har styrka! Han är otroligt stark! Men det är tur att han är så snäll som han är! Idag var han.. pigg.. Haha. Han tyckte det var jätte kul att komma ut och springa av sig lite. Nån gång måste jag sticka ut på honom själv så att jag kan jobba lite mer med honom! Kunde ju inte göra så mcket då jag var tvungen att anpassa mig till dom andra som red barbacka.
När vi ridit klart hoppade jag av och la upp ena stigbygeln och började med den andra och då såg jag hur han sänkte huvet och böjde på frambenen, Jag som direkt förstog vad som hände flyttade snabbt på mig och fick upp honom innan han hann lägga sig på sadeln. Han har inte kolik så det är inte därför, men han var svettig så kan ha varit det. 
 
Nikko i sin nya lädergrimma som Pauliina fick av mig i julklapp!
 
 
Nu sitter jag hos Jonas med Jonas och Tintin. Ska vara här till den 4de men tror jag åker hem en sväng på söndag för att hälsa på mitt vackra sto och för att träffa alla nyårsgäster som jag kommer missa annars!

Piercat

Piercade älsklingens ögonbryn nyss... Det var hemskt! Jag grina nästan o det var skit segt att trycka igenom! Jag satt o var jätte nervös innan o livrädd men de gick! Och hyfsat bra vart de också!


Trocadero mys<3


God morgon!

Eller ja morgon är de inte längre nu är de ju förmiddag! Klockan är 20 över 9 och jag har hunnit ta ut hästarna, ge dom mat och vatten, gjort hö påsar och kraftfoder så att Tura har i 7 dagar till, kommit hem, städat rummet o dammsugit och nu hunnit sätta mig ner och andas.


Dagens

Sorry men har haft en del att göra och har inte orkar blogga idag. Men behövde denna dag lite ledig från bloggen.

Jag mamma och Wilma stack ut och red en sväng i snön! Jag red Tura, mamma Brunte och Wilma red Trissan med Betty som handhäst. Det gick jätte bra! Tura var jätte pigg men lyssnade jätte bra och travade sakta! Jag behövde inte jobba allt för mycket för att hon skulle trava i det tempot! Är jätte nöjd!!

Wilma red på Sheeba sen och hon använde sin julklapp från mig. Hon fick ett svart träns med grön vaddering! Hon älskade de! Kolla bilden så ser ni tränset på Sheeba:)


Julklappar

Tänkte visa lite julklappar jag fick. Har tagit bild på några:)

1. Silver sked från farmor o farfar
2. Tre awesome tvålar från Lars o Audrey
3. Magic brush från Sofia
4. Halsband från Wilma
5-6. Örhängen från Jacob
7. Bok från mamma o pappa
8. Dusch tvål, parfym och deo spray från mamma o pappa
9. Sport bh från mamma o pappa
Fick även 5 par byxor och en massa tröjor från mina kära föräldrar! Och lite andra grejor.


God Jul!

God Jul till alla våra underbara läsare önskar Erika och Tura!


Julklappstips!

Haha detta julklapstips blir nog det dyraste jag haft hittills! Jo man kan ju köpa en häst till någon! Vem skulle inte bli överlycklig av att få en häst eller en ponny i julklapp? Och har man svårt att välja så låt den som ska få hästen välja (då kan de bli dyrare ;)) Haha.  Men alla har ju inte råd att köpa en riktig häst för dom är rätt dyra, så då kan man köpa ett gossedjur !
 
Köper man ett gossedjur kan man köpa flera små...
 
...eller en stor!

23 December 2012

Nu har jag slagit in alla julklappar! Hur mycket har man köpt egentligen? Fast jag älskar att ge presenter! Att få är inte alls lika kul. Det klart man blir glad men jag älskar att göra folk glada och ge presenter eller baka åt folk osv!
 
Red Tura idag. Jag och mamma red barbacka på en åker. Kanske ska tilläga att hon red Sheeba. På väg till åkern såg vi en älg som stog på just den åkern vi skulle rida på, vi rpatar alltid högt men då började vi prata hörgre för att den skulle springa iväg, den stog rätt länge och tittade men sen sprang den. Tura vaqr hyper pigg som vanligt och jag var som en liten nybörjare och skumpa som en liten vante från tid till tid.
 
Nu ska jag sätta mig och vila lite och om ett tag ska jag nog ner och ta in hästarna. Resten av kvällen sen ska jag väll vila och sen fota granen när alla barn har pyntat den. Vi bruka alltid ha gran kanske en vecka innan julafton men i år har det inte blivit av helt enkelt!
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är detta snygga set med dressyr schabrak och luva! Jag tycker att detta set är otroligt fint ! Finns att köpa hos Kyro Riding Gear för 569kr!
 
Klicka på bilden för att komma till settet!

Slapp dag

Känns verkligen inte som att vi har fått lov! Det känns som att det är skola igen på måndag! Men det är det inte! Idag tog jag sovmorgon till 10. Brukar aldrig sova så länge, brukar sova till senast 9. Men det kändes som att det behövdes. Sen har jag mest slappat. Vi får se, ikväll kanske vi tar och julstädar Jonas rum (Jag städade mitt i torsdag) annars tar vi det imorgon förmiddag!
Imorn åker jag hem igen och rider min ponny plutt, hon är ju ingen ponny men ponny plutt låter så gulligt! Sen har jag utsläpp måndag, tisdag, onsdag och  torsdag! Haha ingen sovmorgon här inte! Men jag är borta hela nyår och väldigt mycket mellan 27 och 4 då min och Jonas kompis Tintin kommer hit! Vi får se, kanske är hos Jonas hela den veckan, fast de vet jag inte om jag klarar av! Vill ju vara med min ponny plutt på lovet också! 
 
Nu ska jag nog sätta mig och pilla lite i photoshop. Jag börjar få kläm på det där. 
 
Ett underbart minne<3 Jonas och Steffe<3 Saknar våran lilla Steffe jätte mycket!

Julklappstips!

Dagens julklappstips är detta sjukt snygga pannband från Kyro Riding Gear! Jag älskar det! Detta pannband skulle vara otroligt fint på min älskade Tura! Pannbandet kostar 399kr.
 
Klicka på bilden för att komma till pannbandet!
 

Tura rullar sig i snön

Jag tror nog att Tura gillar snö! Detta var inget jag märkte förra vintern men denna höst/vinter har jag märkt att när jag rider när det är snö så är hon jätte pigg! Spelar ingen roll hur mycket hon har gått så är hon verkligen tok pigg och vill bara springa som en galning! Haha så gulligt!
Idag var hon så klart som om hon stått i en liten spilta i en vecka! Haha. Men jag kan ju inte låta henne springa så fort hon kan varje gång. Så idag tränade vi lite intervaller. Eftersom att hon inte riktigt har orken till att trava sakta så gjorde jag så att hon fick trava sakta några meter och ökad trav några meter och sen sakta trav några meter. Detta gick väldigt bra och hon lyssnade riktigt bra faktiskt! Är så stolt över min lilla diamant! 
 
 Haha Tura rulla sig direkt när hon kom ut! Täcket som var marinblått vart vitt;)

Smulan har flyttat

Som ni vet har vi hjälpt en vän till oss med hennes två hästar som står på våran gård. Vi har hjälpt till med in och utsläpp och ridit Lajos och Smulan. Smulan hjälpte vi till med att göra fin inför försäljning då Marika inte orkade ha kvar henne. Smulan har varit underbar att rida! Hon är den roligaste ponnyn jag någonsin ridit! Säg namnet på vilken ponny som helst som jag ridit på så är Smulan roligare! Igår var en familj och provred henne och idag kl 4 var dom och hämtade henne. Känns otroligt tråkigt! Jag gillar verkligen henne och om inte vi redan hade haft 6 hästar så hade jag och mamma lätt köpt henne! 
Så nu känns det lite tomt! Lajos som nu blev själv har fått flytta till vårat stall och bor med våra hästar nu! Jag har ridit Lajos en gång så det ska bli kul att få lära känna henne och träna lite hoppning och dressyr på en storhäst och en häst som inte blir en snigel när man kommer ut på banan (pratar nu om Sheeba som blir en riktig snigel!)
 
Söta Smulan<3

Julklappstips!

Dagens julklapptips är denna snygga westernfilt! Dom är jätte bra! Mamma och jag har en varsin, jag har den röda och mamma den svarta! Jag tycker dom är otroligt bra! Dessa finns på hööks för endast 189kr!
 
Klicka på den översta bilden för att komma till filten!
 
 

Vad hände med Sheeba igår?

Anledningen till varför jag inte bloggade så mycket igår och var så länge i stallet.


Jullov!

Nu är de jullov! Slutade 20 i 11 idag. SKönt att äntligen ha ov! Jag behöver verkligen denna vila!
 
Ursäkta att jag inte bloggade igår kväll det hände lite saker som gjorde att jag fick tillbringa en del extra tid i stallet och orkade inte blogga sen! Jag skriver om vad som hände oså senare!
 

Julklappstips!

Julklappstips of the day är denna snygga klänning! Den kostar 499kr hos Gina Tricot.
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen!
 

Hemsk händelse

Usch, satt och kollade igenom lite av inläggen från 2011 och hittade ett inlägg som väckte obehagliga minnen. 4 december förra året var de nämnligen en som tog livet av sig i våran verkstad.. Jag hade problem med att gå ner till stallet själv i över en månad efter de och även idag får jag ibland en känsla av obehag när jag går förbi verkstaden som står utanför stallet själv när de är mörkt. Jag tänker inte ta om hela historien, men ni kan klicka HÄR för att komma till inlägget där jag skrev om denna händelse. 
 
 
 
 
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är dessa snygga camoflage leggins! Jag älskar dom! Dom kostar 229kr.
 
Klicka på bilden för att komma till legginsen!
 

Hopp, Drömmar och Mål

Jag har just suttit och funderat lite. Jag hade en massa KRAV på mig själv inom ridningen inför 2012. Jag sa att detta ska jag klara när året är slut annars är jag totalt värdelös! Jag kan säga att många av dessa krav är inte uppnådda, men jag ser mig inte som värdelös. Jag vet mina anledningar till varför, jag har te.x. haft perioder när jag inte haft något motivation, jag hade en period på 3 månader som jag inte fick rida, ja denna lista kan jag göra lång! Jag hade ett helt annat tanke sätt då, varför satte jag krav? Jag vet ju att vad som helst kan hända som gör att jag inte kan göra det jag vill! 
Inför 2013 kommer jag inte sätta några krav, jag kommer ha mål, inga stora grejer, jag kommer sätta små mål jag vill nå och se till att fixa de och sen sätta ett litet mål till. Som detta som exempel, Tura behöver verkligen träna på fram- och bakdelsvändningar, jag kommer ha som ett mål att vi ska fixa det! Jag tror på mig själv och jag tror på min häst! Jag vet att hon kommer klara det! Detta år ska jag inte bli frustrerad om de inte går och sen bara ge upp. Nu ska jag ta det steg för steg. Jag ska sätta upp en planering och följa den, jag ska ta det lugnt och ta det i ett lugnt tempo. Jag vet att om jag ger Tura tid så kommer hon bli en fantastisk häst! Detta sto kommer gå långt! Hon har mycket vilja och med bara den viljan kommer vi långt! 
 
Jag har även en massa drömmar inom hästar och hästvärlden, jag tänker inte berätta något, men jag kommer aldrig sluta drömma och en vacker dag lovar jag er att minst en av dessa drömmar kommer bli uppfylld! Jag är här, jag kommer börja helt själv på ruta ett! Men jag har en vilja som kommer ta mig långt! Jag kommer klara det!
 
Min första lektion för Angelika. Vi har kommit långt och längre ska vi!<3
 
 

Förlåt

Förlåt för att det var så deppig stämmning på bloggen igår men jag mådde riktigt dåligt över betyget. Men idag skall de bli ändringar på de, får försöka gå vidare och focusera på dom ämnerna jag höjt mina betyg! Ska även gå till rektorn och prata om detta idag då min idrottslärare gjorde fel! 
 
Men ni får ha de bra på skolan/jobbet/hemma/eller var ni nu är, så hörs vi senare!
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga skjorta från Gina Tricot! Den kostar 199kr.
 
Klicka på bilden för att komma till skjortan!
 

Sorterar

Just nu när jag ändå inte har något annat att göra än att vara besviken så sitter jag och sorterar bland alla bilder och tömmer telefonen på de onödiga. Jag har typ dubletter av allt >.< Blir ev att redigera något också om jag hinner! 
 

Jag orkar inte mer!

Vart att må jätte dåligt idag pga att jag bara fick E på mitt svenska orov jag gjorde i fredags. Inte nog med de så efter idrotten säger min idrottslärare att hon måste prata med mig. Hon sa att hon har satt F på mig (betygen sattes igår). Hon hade tydligen inte tillräckligt med underlag.... Visst jag har inte alltid ombyte men är med varje gång även om jag inte har det och det finns dom i klassen som ALDRIG byter om men dom är godkända... Sen skulle hon skylla på att jag har varit borta så mycket, fel igen... Jag har varit borta sammanlagt MAX 3 veckor under denna termin! Och lärarna MÅSTE informera om man är på väg att få F så att eleven får en chans att göra något åt de men de har inte hon heller gjort... De enda jag har hört om hur de går är på utvecklingssamtalet och då hade hon skrivit att de gick jätte bra!! Jag är otroligt arg och ledsen för i 7an satt jag bara på läktaren, jag var aldrig med och i 8an var jag med då och då men vart alltid godkänd! Jag har seriöst gråtit över detta och kommer gråta mer... Första gången jag får F i något.... Känner min så orättvist bedömd! Imorgon ska jag gå till rektorn. Nu är de inte jag som inte har kämpat för de har jag, nu är de faktiskt lärarens fel!


Tävlar

Jag är med och tävlar på Keelas blogg! Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga tävlingskavaj! Jag dreglar seriöst över den! Jag vill ha den i både marinblått och svart! Älskar dom vita detaljerna! Synd att jag inte tävlar! Om denna finns kvar den dagen jag börjar tävla i engelskt ska jag köpa den och om inte så ska jag hitta en liknade eller någon som säljer den begagnad eller varför inte designa en själv? ;)
Den finns på hööks för 599kr!
 
Klicka på den översta bilden för att komma till kavajen!
 

Varing för ointressant inlägg!

DEtta kanske inte är så intressant men ni får ju veta mer om mig och jag har otroligt tråkigt!
 
ÄGANDE
( ) Ridstövlar
(x) Ridskor
(x) Skyddsväst
(x) Helskodda ridbyxor
( ) Vita ridbyxor
(x) Chaps
(x) Ridhjälm
(x) Ridspö
(x) Grimma
(x) Grimskaft
(x) Täcke
(x) Sadel
(x) Schabrak
(x) Träns
(x) Ryktlåda
(x) Ryktgrejer
 

 

RIDERFARENHETER
(x) Ridit barbacka
(x) Ridit western
(x) Hoppat med häst
(x) Ridit dressyr
( ) Utövat voltige
( ) Åkt på ridläger
(x) Ridit i sandpaddock
(x) Ridit i ridhus
(x) Ridit i skogen
(x) Tävlat
(x) Ramlat av och slagit dig
(x) Ramlat av utan att skada dig
(x) Suttit på en bockande häst
(x) Suttit på en skenande häst
(x) Suttit bak & fram
(x) Vunnit rosett inom hoppning
( ) Vunnit rosett inom dressyr
(x) Ridit i över 3 år
(x) Travat barbacka
(x) Galopperat barbacka
( ) Suttit barbacka på en skenande häst
(x) Hoppat barbacka
(x ) Ramlat av barbacka
(x) Galopperat över en sommaräng
(x) Galopperat i snö
(x) Ridit i uppförsbacke
(x) Ridit i nedförsbacke
( ) Ridit två på samma häst
(x) Suttit på en stegrande häst
 
 
ERFARENHET MED HÄST
( ) Har/haft sköthäst
(x) Har/haft egen häst
(x) Ridit på ridskola
( ) Badat med häst
(x) Ryktat en häst
(x) Kört en häst
(/) Ridit/Rider in en häst
(x) Förlorat en häst
(x) Legat inne i en hästs box
( ) Sovit i ett stall
(x) Mockat en hel timme
( ) Låtsats att du var en häst tillsammans med andra hästar
(x) Har en favorithäst
 
JAG HAR RIDIT
(x) En stor häst
(x) En liten häst
(x) En kittlig häst
(x) En busig häst
(x) En nyfiken häst
(x) En rädd häst
(x) En sjuk häst (tyvärr innan vi visste vad de var med Lillis)
(x) En lat häst
(x) En pigg häst
( ) En ledsen häst
(x) En glad häst
(x) En connemara 
( ) En fjording 
( ) En Haflinger
(x) En arab
( ) Ett fullblod
(x) Ett russ 
(x) En nordsvensk 
( ) En ardenner 
(x En shettis
( ) En tinker
( ) En shire
(x) En korsning
( ) En New Forest
 

Dagen

Ja vad ska jag göra resten utav dagen? Jo jag ska fixa en del med bloggen, förbereda en massa inlägg osv. Vill ha något kul att blogga om! Ge mig tips! SNälla! Sen ska jag och Jonas städa lite! Kommer ha massa tid för bloggen nu! Betygen är satta och jag åker inte hem förens på onsdag! Så kommer ha massa tid nu utan läxor! Sen på torsdag slutar jag skolan och då har jag ju lov! Hur awesome är de inte! Bara några dagar kvar! Behöver verkligen  lov nu! Måste vila lite! 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är dessa space leggings! Hur snygga är inte dom? Kostar 299 kr hos Style By Tyra.
 
Klicka på bilden frö att komma till liggingsen. 
 

Tävlar

Jag är med och tävlar hos keela.se! 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! 

Bloggtips!

Tänkte ta och tipsa er om en himla bra blogg faktiskt! Agnes som driver bloggen är en otroligt rolig tjej och det kan jag säga då jag känner henne i verkligheten. I sin blogg skriver hon om sin vardag och sitt liv med sina hästar! Ta er en titt vett ja!
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen!
 


Julklappstips!

Dagens julklappstips är dessa snygga ridbyxor från HV Polo! dom finns i svart, vit och marinblå. Tyvärr kostar dom 1499kr.
 
Klicka på bilden för att komma till byxorna!
 
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är detta snygga diadem med nitar! Den kostar bara 79kr!

Klicka på bilden för att komma till diademet!


13/12-2012

Lucia idag! Någon som åt några lussebullar?
Imorse klev jag upp och tog ut hästarna, red och mockade. Sen kom jag hem och gjorde mig iårdning och pratade lite med mamma. Efter de tog jag bussen till Lillån och gick och hälsade på min gamla prao plats (mammas jobb, tandläkaren) och slipade ner en vass tand. Efter de var de raka vägen till Örebro för att handla julklappar! Vart till och med klar! Skönt att ha de avklarat! Jag och stackars Jonas sprang runt i en massa butiker!

Anledningen till att jag inte var i skolan idag är för att jag går hos tandläkarn i Lillån och då endast skulle ha missat typ lucia firande på skolan och eftersom att jag kände på mig att jag skulle komma hem rätt sent så tyckte jag de var bättre att rida istället eftersom att jag ändå bara missade ännu ett luciatåg! Och även efter tandläkarn! Jag hade typ hunnit tillbaka till skolan tills vi slutade så åkte till Örebro.

En trött och sliten Erika! Godnatt med er!


Julklappstips!

Dagens julklappstips är detta hårspänne eller vad man nu ska kalla de från Hööks Hästsport! Jag skulle lätt köpa den om jag tävlade ! Älskar den! Billig är den också! 39 kr! 
 
Klicka på bilden för att komma till spännet!
 

Ugly Betty

Sitter och tittar på Ugly Betty! Hur länge sen var inte det? Jag älskade det när jag var liten och inget har förändrats! Sitter och tittar på avsnitt två just nu!
 

12/12-2012


Vart är denna hästblogg på väg?

Det känns som att det är väldigt lite hästar här nu! Usch vad tråkigt! Nog för att jag ska kunna skriva om vad jag vill men jag vill ha häst som huvudämne ju! Så får börja blogga mer om hästar här! Nu tar vi nya tag! Har ju en annan blogg som är tänkt som modeblogg men vill inte "släppa" den, måste fixa massa innan jag kan godkänna att visa den för folk!
 
Älskar denna bild!

Bloggtips!

Tänkte tipsa er om en jätte awesome blogg! Nämnligen min kompis Maddes blogg! Hon har en jätte bra blogg som handlar om hennes liv och mode och lite sånt! Alla borde ta sig en titt!
 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Julklappstips!

Dagens julklappstips är dessa snygga och otroligt sköna ridstövlar! Jag vill verkligen ha dom! Har testat dom inne på hööks och dom var otroligt sköna! Dessa kommer från hööks hästsport och blir dina för 1899kr!

Klicka på bilden för att komma till stövlarna!
 

Plugg

Äntligen har jag börjar se positivt på skolan! Tycker till och med att en del ämnen är roliga!! Känns så skönt! Nu sitter jag och skriver massa inför ett prov i so om andra världskriget!


Skolan

Sitter i kuren och pratar med Madde o Jeanett om bal och skolavslutningsklänningar! Haha ett tag kvar! Men men! Riktigt intressant! Haha


Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna klänning! I'm in love!!! Så otroligt fin! Denna underbara klänning kommer från Nelly.com och blir din för 799kr.
 
klicka på bilden för att komma till klänningen!
 
 

Ursäkta

Ursäkta för att min uppdatering inte riktigt varit på topp! Men har min dator hos Jonas och blogg.se appen har inte fungerat! Det har inte gått att kunna komma in på appen! Men nu står de på blogg.se att problemet ska vara löst så vi får hoppas det! Känner mig typ handikappad när jag inte kommer in på appen och kan blogga ordentligt! Men men!
 
För övrigt så går skolan riktigt bra! Håller på att höja betygen i nästan alla ämnen!

Paket

Hämta ut mitt paket från horze idag! Det var ett par thermoridbyxor och ett par benreflexer till Tura. Mamma hade även lite saker i paketet men det intresserar nog inte er!
jag hade ett par thermoridbyxor men använde aldrig dom förra vintern och i år när jag testade dom fick jag inte igen knappen! Kändes lite som ett nödläge eftersom att det är så kallt så fick kosta på mig ett par!
 
Vart ingen ridning eller mockning idag! Mia var här och red, mocka och gjorde hö påsar! Skönt att ha medryttare så att man inte alltid måste vara där!
Har ni några medryttare? Vad tycker ni om att ha medryttare? Vill gärna höra allas åsikter!
 

Min förra medryttare Julia! Tyvärr hade hon inte tid att rida kvar här!

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga klänning från Nelly.com. Denna snygging blir din för 499kr! Åhh har fått en liten förälskelse i glitter igen! Eller ja inte alla sorter men vissa saker är bara underbara!
 
Klicka på bilden för att komma till klänningen!
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga halsring! Den kostar endast 99kr!
 
Klicka på bilden för att komma till halsringen.
 

Måste!

Måste ta mig ut på en vinter/jul fotografering med Tura! Äntligen lite snö ute så kan få bra bilder! vill gärna ha flera +grader men man får ju aningen bättre vinterbilder i snön! Haha. Ska kolla om jag hinner fota något imorgon! Men det blir ju mörkt så fort!
 
Idag är första dagen på otroligt länge som jag kännt mig någorlunda utvilad! Har varit helt död i ett par veckor nu! Vi får verkligen hoppas att de vänder nu då!
Jag har även lite panik, jag måste till Örebro snart! Måste handla julklappar! Har ju bara köpt till 3 st! 
Hur är de med er läsare, har ni köpt några julklappar än?
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är dessa snygga ridbyxor från JH Collection. Dom kostar 649kr!
 
Klicka på bilden för att komma till byxorna!
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga tröja från Gina Tricot! Den finns att köpa för 129 kr.
 
Klicka på bilden för att komma till tröjan.
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga klänning från Nelly.com. Tycker den är väldigt enkel och fin och skulle vara jätte fin att ha på julafton!
Den kostar 299kr.
 
Tryck på bilden för att komma till bilden!
 

Jag dör snart!!

Usch vad jag har ont! Jag har världens huvudvärk! Den går ju aldrig över! Ska be mamma boka en läkartid så ska jag kolla om dom hittar något, om dom inte hittar något så blir de en sväng till optikern och kolla synen! Kan ju faktiskt vara synen!


Bloggen tar tid!

Jag vill inleda med att säga att jag tycker denna blogg börjar ta sig uppåt! Jag är dels stolt över mig själv då jag har tagit mig själv i kragen och börjat blogga ordentligt! Jag har ju haft perioder med mindre uppdatering osv. Men detta vet nog de flesta seriösa bloggarna, bloggen kräver extremt mycket tid! Man får nästan tänka på den 24/7! Är man nånstans, gör man nånting så ska man ta bilder. Man ska sitta och planera och skriva välskrivna inlägg och kontrolera stavning osv. Detta kräver massa tid! Och vem har tid att sätta sig vid datorn och blogga flera gånger om dagen? Helst ska ju inläggen vara utspridda och inte alla bara på kvällen! Jag sitter ofta och gör tidsinställda inlägg som ska komma upp på dagarna och om jag vet att jag inte kommer hinna/orka blogga så mycket dagen efter så förbereder jag ofta lite fler tidsinställda inlägg.
Jag hatar att skriva korta meningslösa inlägg! Och mest av allt! Inlägg utan bilder! Jag tar hellre gamla bilder än publiserar ett inlägg utan bild! För jag vet hur ointressant de är att läsa inlägg utan bilder! Det är mycket roligare att läsa en blogg med massa fina bilder!
 
Så om man inte alltid uppdaterar jätte mycket och jätte bra så är de antagligen för att man inte har tid. VI alla har ett liv utanför bloggen!
 
Favorit i repris ;)
Jag och Jonas i Finland i sommras! Det var mamma som tog denna underbara bild!

Julklappstips!

Dagens julklappstips är detta träns! Hur snyggt är inte de? Och jag som är lite av en dressyrmupp när de kommer till utrustning älskar detta träns! 5 cm bred nosgrimma! Jag dör! Jag dreglar seriöst över detta träns! Tyvärr så kostar de 799kr och de tycker jag är lite dyrt! Specielt med tanke på att jag rider på sidepull, men man kan ju köpa de utifall att jag skaffar en storhäst som jag rider engelskt på  nån gång! Haha
 
Klicka på bilden för att komma till tränset!
 

Följ på Facebook!

Ni vet väll att ni kan följa bloggen på facebook? Jag tycker alla borde göra de! För när sidan hamnat i uppe i en viss siffra så kommer de nog komma upp något kul! 
Tryck på loggan för att komma till sidan!
 

Plugg

Hade nyss språkval där jag har svenska/engelska så idag satt jag och plugga på so provet vi har torsdag nästa vecka.
Älskar att läsa om andra världskriget! Tycker det är otroligt intressant! Det är de enda jag tycker är riktigt roligt i so:n. Igår såg vi klart en film om Hitlers liv på so:n. Den var jätte intressant och förklarade allt väldigt bra! Vet tyvärr inte vad den heter men kanske kan ta reda på de.


Hiss/Diss

Tänkte ta och hissa lite! I vanliga fall är jag inte allt för förtjust i lackade (eller vad man nu ska säga, glansiga eller ahh ni fattar) schabrak, men detta från Eskadron tycker jag är rätt snyggt faktiskt! Eller vad säger ni?

Detta finns att köpa hos bla horsemeup.se
 

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga stickade tröja från Nelly.com! Stickade tröjor är ju perfekta att ha nu på vintern när det är kallt + att de är otroligt snyggt med stickat!
 
Klicka på bilden för att komma till tröjan!
 

Nu får det vara nog!

Ingen i hästvärlden kan ju ha missat att en massa hästar blir knivskurna runt om i Sverige! Ingen kan ju ha missat alla varningar. Vem som hästägare är inte livrädd att det ska hända ens lilla ängel? Många har turen och blir inte utsatta för detta. Men Det finns otroligt många som får sina hästar skadade av helt sjuka människor! Jag som är ganska aktiv i att läsa vad som skrivs och sägs i hästvärlden på många olika ställen har "träffat" på många som fått sina hästar knivskurna eller skada på något annat sätt, och vissa som till och med förlorat sina hästar på det viset! 
 
Jag tycker det är helt sjukt! Hur kan man leva med sig själv efter att ha gjort något sådant! Och ännu värre roas av det! Det är så otroligt sjukt! Jag blir ledsen och förbannad när jag hör och ser sånt här! Och jag hatar att jag känner mig så hjälplös och inte kan göra något i denna situation!
 
Men jag ber er alla att försöka hjälpa till! Vet ni något, eller ser eller hör något som kan vara misstänksamt så snälla gå till polisen med de! 
 

Vi kan ta detta fall som ett exempel:
 
Det ni ser på bilden är frätskador. Denna bild togs igår på deeesteeny på dayviews.com häst. Igår när hon tog av sin häst täcket upptäckte hon detta som finns i princip över hela kroppen på hästen! Det är alltså någon som varit i hagen och hällt frätande medel över hennes häst! Och för nästan exakt ett år sen så vart samma häst knivskuren! Hon har råkat ut för att någon skadat hennes häst allvarligt 2 gånger!
 
 
Jag tycker otroligt synd om henne och hennes häst! Jag blir helt gråtfärdig när jag ser sånthär! Ingen häst ska behöva genomlida något sådant! 
Jag lovar att skulle någon göra något mot min häst skulle jag inte sova förens jag fått tag på den personen! 
SÅ jag ber er alla en gång till. Vet ni eller misstänker något, tveka inte gå till polisen! 
 
Och ni får jätte gärna sprida detta vidare.

Plugg..


Huvudvärken som aldrig ger sig

Halloj! Jag är helt död! Jag känner mig verkligen hjärndöd! Skolan sliter otrligt mycket känner jag, jag är otroligt stressad! Jag är otroligt stressad över att inte hinna med allt! Och imorn har jag svenska prov! Jag blir OTROLIGT besviken på mig själv om jag inte får minst D! Jag gåller verkligen på att höja mina betyg och vill inte stå still! I 8an fick jag B och de var precis på gränsen till A på ett prov och om jag klarade de då så klarar jag detta nu! Har även en film grej på bilden som ska in och ändra lite på min Titanic berättelse! Åhh Jag är stressad, vet att det är mycket mer som kommer krypande! Har verkligen panik!
 
Och inte nog med de så har jag världens huvudvärk! Jag har haft ont sen i tisdags! Det känns som att någon slagit mig med en hammare i huvet. Jag har ont 24 timmar om dygnet och INGENTING hjälper! 
Jag funderar på att söka upp en läkare eller en optiker.
 
Bjuder på en härlig sommar bild!

Julklappstips!

Dagens julklappstips är denna snygga kavaj! Jag älskar leopard detaljerna! Den finns att köpa för 599 kr på Style By Tyra. Passa på nu har dom 40% rabatt på hela sortimentet så då kan ni få denna kavaj för bara 359 kr  om jag nu räknat rätt!
 
Klicka på bilden för att komma till kavajen!
 

Helgens blogg!

Helgens blogg blev http://jolinass.blogg.se/
 
 
Vart inte du helgens blogg? Var inte ledsen! Jag kör igen nästa helg!

Tura är en smurf!

Haha Brunte o Nikko vart nyfikna när de kom in en blå smurf i hagen! 

Juloutfit

här är en otroligt snygg outfit som jag mer än gärna skulle ha på mig å julafton 
Juloutfit

Svettig häst

Red Tura på bana igår. Hon var pigg! Och aningen tjafsig! Så då körde vi järnet kan jag ju säga, dels för att hon skulle bli av med all energi och för att hon skulle lyssna när jag bad henne om nånting. Hon slog på stort och studsade till och med till en gång! Men om man ska sammanfatta vad vi gjorde så kan man väll säga att vi tränade kondition, intervaller och lite att flytta på rumpan osv på slutet. Är ändå nöjd med passet då hon ändå lyssnade på mig även om hon hade lite egna förslag då o då.
Efteråt var jag verkligen tvungen att sätta på henne ett täcke o med tanke på hur hennes hals såg ut så nåt med hals och de ända vi hade med helhals var ett blått vinter/övergångstäcke. Så hon fick ha på sig de ett tag.


Julklappstips!

Nu näe december är här tänkte jag at tjag skulle kunna dela med mig av lite julklappstips! Tänkte ta både hästgrjejer och andra saker! Kommer ta dels lite saker som jag själv har och kan tipsa om och dels lite saker jag vill ha ! 
 
 
Dagens julklappstips är detta sidepull från hööks! Vi har tre stycken sånna varav ett av dom är mitt! Jag tycker de funkar otroligt bra på många olika hästar! 
Finns att köpa på hööks för 399kr! Klicka på bilden för att komma till sidepullet!

Tävlar

 
http://werun.se/keela/2012/12/02/lucka-2-presentkort-fran-timstore/#comments
http://timstore.se/

1:a advent = Helgens blogg!

Tänkte vara lite snäll nu när de är 1:a advent och ha en helgens blogg. 
 
Allt ni behöver göra är att skriva "Jag är med" Eller något liknande så drar jag en vinnare.
 
 
 

Horze


RSS 2.0