Slapp dag

Känns verkligen inte som att vi har fått lov! Det känns som att det är skola igen på måndag! Men det är det inte! Idag tog jag sovmorgon till 10. Brukar aldrig sova så länge, brukar sova till senast 9. Men det kändes som att det behövdes. Sen har jag mest slappat. Vi får se, ikväll kanske vi tar och julstädar Jonas rum (Jag städade mitt i torsdag) annars tar vi det imorgon förmiddag!
Imorn åker jag hem igen och rider min ponny plutt, hon är ju ingen ponny men ponny plutt låter så gulligt! Sen har jag utsläpp måndag, tisdag, onsdag och  torsdag! Haha ingen sovmorgon här inte! Men jag är borta hela nyår och väldigt mycket mellan 27 och 4 då min och Jonas kompis Tintin kommer hit! Vi får se, kanske är hos Jonas hela den veckan, fast de vet jag inte om jag klarar av! Vill ju vara med min ponny plutt på lovet också! 
 
Nu ska jag nog sätta mig och pilla lite i photoshop. Jag börjar få kläm på det där. 
 
Ett underbart minne<3 Jonas och Steffe<3 Saknar våran lilla Steffe jätte mycket!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har tagit ut dagens bloggvinnare, gå och kolla om det var du. Men om det inte blev du så kan du alltid vara med igen!
http://softdrink.blogg.se/2012/december/vill-du-vara-med-pa-dagens-blogg.html

2012-12-22 @ 17:25:39
URL: http://softdrink.blogg.se/
Postat av: Madeleine - I always do it my way!♥

Sv; Haha ja, när kläderna väl ligger där på golvet så tänker man lixom, hur kan jag ha så mycke kläder men ändå inte ha något att ha på mig? Haha!

2012-12-22 @ 17:31:47
URL: http://madelajnee.blogg.se
Postat av: Jessiica

Samma här! känns som om det är skola på måndag, men tur nog så är det inte det :D

2012-12-22 @ 18:19:45
URL: http://lifeofjk.blogg.se
Postat av: Agnes

Själv tycker jag att det känns som att det är söndag idag och skola imon! Helt sjuk vad skönt det är att tänka att man inte har skola på ett bra tag, puh! Vad har du för photoshop? Jag har nån enkel version, orkar inte ens försöka lära mig det :///

Svar: Ja det är otroligt skönt! jag har photoshop CS5. Jag tycker det är rätt okej ändå, det är ju svårt o lära sig allt men jag kan te.x. ta bort eltråd, stolpar osv och redigera bort finnar oså. sen lite andra småsaker :)
Erika

2012-12-22 @ 19:57:15
URL: http://agnushia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0