Sent inlägg

Hej o hå! Nu ska jag ta o sova tänkte jag! Imorgon åker jag och Ellinor till Pauliina o sover där för att sen åka till Marma på söndag!!! TAGGAR TILL 1000!!!! Ska väll försöka hinna med ett inlägg imorgon, men den tar jag 1 veckas semester från bloggen, kommer inte ha nån täckning där ute i skogen så kan inte blogga därifrån. Men som sagt! Ska försöka hinna med att kasta in ett inlägg imorgon! Annars så hörs vi om en vecka! 
 
 

Jobbar

 

24 juni 2014

Idag ska jag duscha o tvätta hund, börja packa inför Marma lägret, tömma lite sopor från mjölkrummet i ena ladugården, kiropraktorn kommer och tittar på Tura och städa! Mycket att göra så bäst jag sätter igång! Ska försöka uppdatera lite under dagens gång!
Ha en bra dag!
 
 

Dagarna är svåra och nätterna svårare

Mycket på en gång, allt på en gång! Jag mår skit. Men ska bättra mig på att uppdatera! Men har inte öppnat datorn på 2 veckor...
 
Nu ett ser jag fram emot både Marma o national med dessa 2 och Ellinor

Älskade systrar!

 

Mot Stockholm för midsommarfirande

 

Living a cowgirl life!

 

Grattis till studenten!

Ett stort grattis till alla som tog studenten igår! Jag har en del kompisar som tog studenten och så tog min kusin Isabel studenten. Pappa körde studentflak och jag satt med i lastbilen!
 

Boda Borg selfie med Ebba

 
 

Inspiration

 

Strömsholmstävlingarna DEL 1

Här kommer några av bilderna! Har inte hunnit redigera klart alla än men gör det idag så får ni resten senare! Vet inte när det blir då jag mest troligt sover just nu då jag har sovmorgon och detta är tidsinställt! 
 
 
Detta blir dom ända hoppbilderna då vi tittade mer på dressyren och för att jag inte 
fottade så mycket mer på hoppningen, varför vet jag dock inte!
 

Work in progress

Håller på att redigerar för fullt! Så länge får ni bilder från agilityträningen i lördags!
 
 

Sneak peak

Från Strömsholm! Är på väg hem! Men ska hem o redigera bilderna o sen får ni dom!
 

Inspiration

 

3 juni 2014

God morgon! Jag är så trött så jag ser knappt vad jag skriver, så ni får ursäkta om de är felstavat nånstans! 2 nätter utan nån sömn alls i stort sätt... Riktigt kul äre! Och va i skolan när man är klar med massa kurser men lärarna envisas med att hålla kvar en åndå är ännu roligare... Men sånt är livet!
Färgade och klippte håret i lördags! Vart riktigt nöjd!
 
Före:
 
 
Efter:
 

Motivation

 

RSS 2.0