Steffe

Hej, tänkte ta och berätta lite om den nya hästen Steffe och vems häst de är osv.
De är ju en kompis till mamma som har ridit här några gånger och vi har lite lite hästar för att hon ska kunna rida här för då måste alltid nån hoppa över ridningen. Men iallafall Joanna som hon heter har haft en häst men som hon fick avliva i vintras/våras nån gång på grund av en olycka och har varit utan häst sen dess. Hon vill ju ha en häst men har inte riktigt tid o så för de men mammas ena jobbarkompis har länge sagt att hon vill lämna ut sin häst på foder och frågat om vi visste nån som ville ha en och så kom vi och tänka på de och va o provred Steffe och han kom ju hit nu i torsdags! Men iallafall! Hon ska ha honom på foder och han ska stå här hos oss och jag kommer att hjälpa till att rida och ta hand om honom när hon inte hinner eller kan.
Steffe är en varmblodsvalack på 15 år och jag måste säga att han är otroligt bra musklad! Jag som har tyckt att Lillis ser bra ut och nästan som ett halvblod men han ser verkligen ut som ett halvblod! Han är ca 162cm i mkh och har oxå ett ganska stort huve då hans huve är ungefär lika stort som Timos va och Timo 172 cm i mkh, varmblod har ju inte heller sånna "jätte" huven.


Har inte hunnit ta nån bättre bild än! Men här är en bild på Steffe, dock ser man ju att bilden e tagen ur fel vinkel då hans ben ser skitkorta ut!


Föresten Lillis är inte längre halt på bakbenet men dock fortfarande svullen men svullnaden har ju oxå gått ner en hel del! Men hon har inte ont eller nåt! Dock kan jag inte rida henne för hon har tappat en sko och är nu halt höger fram-.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0