-

Måste tyvär säga att ni är lite dåliga på att ställa frågor till frågestunden:( de är lite synd för får jag inte ihop tillräckligt mycke frågor så kommer de inte bli nåt me den:( men för att få fler frågor så kan vi säga så att mellan 2-4 personer får en länkning om man frågat nåt;) o dom kommer jag välja slumpvis;)

Länk till min frågestund HÄR!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Den där NHexperten... Jag börjar tvivla på om människan överhuvudtaget håller på med NH, eller hästar? Jag har vart iväg på en del westerntävlingar, även NHclinics osv.. NHmänniskor delar verkligen inte hennes syn på det hela. (De jag träffat iaf)

Jag funderar på om hon överdriver samt spelar dryg för att få uppmärksamhet.. Jag vet inte.. bara en tanke. Vet inte riktigt vad jag ska säga om hennes åsikter eller beteende.. :S

2011-01-30 @ 14:59:07
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Noomie

Plus att hon svarar aldrig rakt på frågor hon får, utan skriver gärna 'det är hemligt' eller andra konstiga svar. Såsom när någon frågade vilket hon gillar mest att träna inom NH, då svarar hon 'backa' eller 'springa runt så hästen börjar bocka'. Det är inte precis det NH handlar om :S

PLUS (haha) att hon har en bild på en Nordsvensk och säger att det kan vara en Islänning.. Kan människan något om hästar överhuvudtaget?

Vill inte snacka 'massa skit' men har så många funderingar över detta och såg samtidigt att du reagerat på hennes inlägg(:

2011-01-30 @ 15:02:36
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv; Jo jag vill lägga upp flera tusen bilder om dan men vi har tappat bort våran kamera :d lyckat eller hur?:)

2011-01-30 @ 15:11:28
URL: http://ponnydagbok.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica josefsson

sv; ja men precis!

2011-01-30 @ 16:57:34
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0