onsdag 12 september och torsdag 13 september

Onsdag: i onsdags så red jag Brunte! Red ut med Pauliina och Tura, Anna och Nikko, Jonathan och Sheeba, Sofia och Betty och Jasmina och Trissan. Vi red ute i skogen och Brunte skötte sig jätte bra! Han brukar ha huvudet lite högt upp när man travar men det gjorde han bara en gång och det var kanske 5 steg! Och han brukar börja hoppa o studsa när man galopperar och det gjorde han ju också men inte alls mycket och bara lite i början av galopperna och en galopp vart helt utan! Det gick jätte bra och det var jätte kul att rida honom igen då de var så länge sen sist! 
 
 
 
Torsdag: igår red jag och Tura, mamma och Sheeba och Sofia o Trissan ute på en åker. Vi köre intervaller och dom fick jobba riktigt hårt! Och efter några galopper så började Tura att trippa på tå när vi travade! Hon är världens underbaraste och drar aldrig nånsin iväg men när hon bli så taggad så rippar hon på tå, har världens kortaste steg! Förövrigt gick det super! Förutom att Trissan drog iväg med Sofa någon gång men hon var jätte super duktig och satt kvar och fick stop på henne efter bara nån meter varje gång!
 
Alla hästarna var svettiga från topp till tå så dom skulle få stå inne inatt och när vi kommer tillbaka så rider vi förbi hagen och då ser jag att Nikko går utanför hagen på andra sidan.. Så fort det inte är el i tråden går han emellan trådarna (så hagen går inte sönder tur nog), och vårat elagrigat är trasigt.. han rymmer ibland flera gånger om dagen! Men i alla fall så fick alla hästar stå inne inatt! Och de var ju skönt eftersom att de regna masa!
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0