Detta är nytt för mig

Jag har äntligen gjort den stora satsningen jag drömt om i flera år! Jag har äntligen bestämt mig vilken gren jag ska satsa på och skaffat en häst därefter. Lalle är min första häst med kända namn i passet (eller ja Tura har Spang Best som pappa men det var en travhingst). Det känns faktiskt rätt bra att nämna stammen för folk och dom drar lite nöjt på mungiporna och nickar, som svar på "ja det är en rätt bra stam". Det är rätt stort för mig. Att hästen kommer från zangersheide är inte heller så tokigt. 
 
Det är även stort att kolla på sändningarna från Stockholm och se hästar som är släkt med Lalle. DET om något är stort. Jag måste säga att det var en stor inspirationsboost att se det. Jag vart otroligt taggad, sen kommer nog Lalle aldrig dit, men hon kan gå långt. Mitt fina hjärta, vi ska sikta mot stjärnorna och vi ger aldrig upp. Tänkte ta och skriva ihop ett inlägg nån dag om hur jag tänker kring Lalle och hur planerna ser ut. 
 
Ursäkta för dålig screenshot men här har vi en släkting till Lalle, minnet är bra men kort men denna häst var efter (eller om det kanske var morfar eller nåt) Lord Z som även är Lalles morfar. Det mina damer och herrar är stort för mig!

Kommentarer
Postat av: Jen

Vad kul! Berätta mer om Lalle? Jag har haft en häst efter Lord, allt stod kanske inte riktigt rätt till och hon var väldigt skarp, men hoppa det kunde hon definitivt och det är ju det som räknas! =D

2015-11-30 @ 19:12:06
URL: http://www.sparkles.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0