Tisdag

Känner att detta kommer bli en lång skoldag och den har inte ens börjat än. Är otroligt trött och seg. Skulle ha tagit Lalle imorse men mådde skit imorse så blev inget av det, får ta henne i regnet ikväll! Ridhus ja tack!
 
Igår vart det ingen motionering med Lalle, kände igenom henne ordentligt och masserade henne lite. Eftersom att hon är en väldigt känslig häst är det lätt att upptäcka om t.ex. sadeln trycker fel innan problemet blir för stort (till skillnad från Tura som är halvt döende innan hon visar smärta). Har nu ridit i mammas sadel ett par veckor och hittade tråkigt nog ömma punkter på ryggen.. Men inte farligt alls. Men masserade henne ordentligt och smorde in de ömma områderna. Idag blir det nog tömkörning eller longering och lite massage på de. 
 
Imorgon satsar vi på att rida på morgonen, om jag inte testar ut någon sadel ikväll som kanske passar så blir det en barbackatur, kanske kan rida till gropen och kolla hur underlaget ser ut där så jag kanske kan jobba igenom henne lite ordentligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0